Felhívás civil zarándoklatra

Tisztelt Barátaink!

A CÖF-CÖKA támogatói, a Szellemi Honvédelem mozgalmának aktivistái egyre több levélben kérik, hogy a tapolcai országgyűlési képviselői választások kapcsán a Békemenet és a CÖF-CÖKA szellemében aktívan fejezzük ki véleményünket. Nyomós okként jelzik, hogy nem megengedhető, hogy az ellenzéki oldal, visszaélve türelmünkkel, magának vindikálja a civil polgárok közösségét.

Elemezve a támogatóinktól érkező véleményeket, úgy döntöttünk, hogy együttes erővel megszervezzük „civil zarándokunkat” és nagygyűlésen fejezzük ki álláspontunkat a tapolcai országgyűlési képviselő választás kapcsán.

A helyi civil szervezetek Sümegről és Tapolcáról küldtek meghívót a CÖF-CÖKA vezetőségének és a Békemenet szervezőinek, hogy előadásokon fejtsék ki álláspontjukat az ország szempontjából nagy jelentőségű képviselő választás kapcsán.

Véleményünk szerint nem vitás, hogy a 2014-es választások kapcsán polgáraink nagy többséggel jónak ítélték a kormányzást, amit a folyamatosan közzétett gazdasági eredmények méltó módon tükröznek. Közös demokrácia szemléletünk lényege, hogy összefogásunkkal minél erősebb társadalmi kohézió valósuljon meg.

Tisztelt Barátaink!

A szokásos módon, csendes erővel kell ismét megmutatnunk, hogy nemzetünk szuverenitása, identitása olyan érték, ami mellett, ha kell, éjjel-nappal kiállunk. Nem engedhetjük meg, hogy mindazok, akik eltékozolták a nemzeti vagyont, és úgy vélik, hogy elkerülhetik az elszámoltatást, visszaszivárogjanak a hatalomba.

Kérjük mindazokat, akik egyetértenek közös gondolatainkkal, vegyenek részt egy autós civil zarándoklaton. A sümegi helyszínen március 23-án, előre láthatólag fél 5-kor misén vehetünk részt a Kegytemplomban, majd 18 órakor kezdődne konferenciánk.

Kérjük mindazokat, akik látványos autós felvonulásunkon, illetve összefogásunkat reprezentáló Sümegre érkezésünkön az ország bármely részéből részt kívánnak venni, jelezzék március 17-ig az [email protected] email címen.

A pontos helyszínt és címet a jelentkezés után közöljük.

Előadók lesznek:
Bayer Zsolt
Csizmadia László
Fricz Tamás
ifj. Lomnici Zoltán
valamint a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselő jelöltje

CÖF-CÖKA Vezetősége
és a Békemenet szervezői

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!