Felhívás a csatlakozásra

Ismét Európai Hulladékcsökkentési Hét 2019. november 16-24. között
Szerte Európában minden év novemberének utolsó hetében államigazgatási szervek, önkormányzatok, gazdasági társaságok, vállalkozások, civilszervezetek és magánszemélyek valamint oktatási intézmények egész sora szervez önkéntes – a hulladékkezelés alapelveiről szóló, a környezettudatosság fontosságát kiemelő – programokat.

2019-ben az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSZGYSZ) látja el a nemzeti koordinátori feladatokat az Európai Hulladékcsökkentési Hét szervezése során.

 

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét 2019. november 16-24. között kerül megrendezésre egész Európában. Az idei év fókusztémája a környezettudatos szemléletformálás, az oktatás a hulladékkeletkezés megelőzése érdekében a „Nyisd ki a szemedet és csökkentsd a szemeted!” szlogennel.

Az ezek mentén formálódó helyi, közösségi innovatív ötletek regisztrálását 2019. november 8-ig várjuk a Hét honlapján (www.hulladekcsokkentesihet2019.hu)

Az így regisztrált ötletek megvalósítására kerül sor az Európai Hulladékcsökkentési Héten november 16-24 között egész Európában – így hazánkban is – azokat a kommunikációs eszközöket használva, amelyek a fenti honlapról letölthetőek.

Kérem, csatlakozzanak az Európai Hulladékcsökkentési Héthez, regisztrálják akcióötletüket, lássuk, hogy mit és hogyan tehetünk a jövőnkért.

Tisztelettel és üdvözlettel:

Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

www.hulladekcsokkentesihet2019.hu

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!