„FÉLEK, VARSÓ LEHET AZ ÚJ MAJDAN”

A BEFOLYÁSOS AMERIKAI ELEMZŐ SZERINT EGYSZERŰEN MEG KELL ÖLNI A NEOLIBERÁLIS VILÁGREND KRITIKUSAIT

Barnett a geopolitika sakktábláján négy szabad áramlás (flow) beindítását és haderejű biztosítását tartja az Egyesült Államok hegemóniá¬jának megőrzése és kiépítése céljából elengedhetetlennek. Ezeknek a folyamatoknak a globalizáció széles áradatában „akadály- és súrlódásmentesen” kell egyesülniük. Elsőként a bevándorlótömegek szabad áramlásának szükségességére hívja fel Barnett a Pentagon vezérkarának figyelmét – miközben arról álmodozik, hogy az évi másfél millió fős Európába áramoltatott tömeg homogén népességet fog eredményezni, amely szétzilálja majd a nemzetállamok önazonosságát. Egy mesterségesen kialakított, kreol bőrű közösség átlagembere rendelkezhetne annyi értelemmel, hogy dolgozni tud, legyen azonban annyira együgyű, hogy a politikai irányítással szemben semmiféle ellenállást nem tanúsít. Mindehhez hozzáfűzi még a szakértő, hogy az áramlást nem szabad akadályoznia senkinek és semminek: se kormánynak, se intézménynek. Ilyen irányú akciók az Egyesült Államok létérdekét sértenék, vagyis el kell intézni szószólóikat, méghozzá hamar: „Meg kell őket gyilkolni.” („And when they threaten vio¬lence against global order, I say: Kill them.” Blueprint for Action, 282. oldal.)

Példátlan fenyegetés Thomas P. M. Barnett-től


„FÉLEK, VARSÓ LEHET AZ ÚJ MAJDAN”

„Az Ön országában még csaknem 60.000 idegen katona tartózkodik. Jelenlétük okát értettem abban az időben, amikor a volt Német Demokratikus Köztársaságban a szovjet katonák a Varsói Szerződés részeként voltak jelen. Ma nem létezik a Varsói Szerződés, de az Amerikai Egyesült Államok és Nagy-Britannia katonái továbbra is Németországban tartózkodnak. Miért? Úgy gondolom, Ön ismeri lord Baron Ismaynak, az első NATO-főtitkárnak a szavait, amelyekkel az idegen katonák németországi jelenlétét indokolta: „To keep Americans in, the Russians out and the Germans down.“ (Az amerikaiakat bent tartani, az oroszokat kint és a németeket lent).”

„A kommunizmus bukása után – ahogy Önnek is – olyan érzésem volt, hogy új, kerítések nélküli Európát kezdünk építeni. Ön viszont kerítések építésére kényszerít bennünket, mert olyan szerencsétleneket akar ránk erőltetni, akik elhagyják otthonukat. Ön kvóták által akarja ránk erőltetni a menekülteket. Meg tudja mondani, hogyan akarja ezt csinálni? Koncentrációs táborokat kellene építenünk, amelyekben ezeket az embereket akaratuk ellenére tartani fogjuk?”

„Rossz érzésem van, hogy Kijev után Varsóban készül az új Majdan.”

„mi, szlovákok, azokkal a németekkel együtt, akiknek a többségi sajtó még nem mosta ki az agyukat, újra az igazságot keressük. ”
(Sajnos, az igazságkeresést „némileg” beárnyékolják a Benesi-dekrétumok -saját megjegyzés)
„Willy Brandttal tárgyaltam a múlttal való megbékélés témájáról, azt mondta:
>>Mindenkinek aszerint ismerhető meg a múltja, ahogyan ma viselkedik.<< Nagy igazságot mondott ki. ”
(hasonló az előzőhöz – saját megjegyzés)
http://magyaridok.hu/kulfold/felek-varso-lehet-az-uj-majdan-ilyen-levelet-meg-nem-olvasott-merkel-283465/

Ne szorosan, de kapcsolódik: http://magyaridok.hu/kulfold/kialltak-szaud-arabia-mellett-ujabb-lepesekkel-fenyegettek-irant-az-obol-menti-allamok-283714/

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!