Facebook nyílt levél – vélemények

Tisztelt Vezetőség, Barátaim!

Fontos ennek a levélnek az elküldése, bár nem tudom, milyen foganatja lesz. Pesszimizmusomat erősítik, az utóbbi időben tapasztalható események, miszerint az EU Nyugat-Európai tagállamok vezetői nyíltan, szembe mennek a civil társadalom véleményével. Az EU-s vezetők, arcátlanul nyilvánosan is kijelentik, hogy a Kelet-Európai tagállamok vezetői túlságosan komolyan veszik a véleményünket. A hasonló megnyilatkozások, egyértelművé teszik a nemzetállamok jogainak semmibe vételét, a demokrácia alapvető vívmányának, a véleményszabadság eltörlésének szándékát.

Európa ellenségei és helyi bérenceik, kóstolgatnak, tesztelnek bennünket. Ha hagyjuk, hogy a liberális eszmékkel kezdődő és mára a pénzvilág dogmái domináljanak, akkor rabszolgaságunk befejezettnek tekintendő. Mi is az eltűnt civilizációk sorát bővíthetjük, sajnos hatalmas szenvedések árán.

Biztatom Önöket, hogy vegyék kezükbe Európa civil társadalmának megszervezését, irányítását, mert nincs mire várni. A CÖF-CÖKA vezetése az, akik erre képesek. Szükségünk van arcokra, hangokra, akik mögé odaállhatunk, felsorakozhatunk, akár 2012-ben tettük, és azóta több alkalommal. Immár nagyobb terepen tennénk ezt, egész Európában. Meggyőződésem, hogy még helyre lehetne állítani a folyamatban lévő, „emberiség elleni” cselekedetek romjait. Ha tovább várunk, később, nem lesz kiket gondolkodásra késztetni, vezetni, mert az ellenségeink, olyan intenzív, tartós pusztítást végeznek a lelkekben, a fejekben, amin már nem lehet áthatolni. Minden órával távolabb kerülünk ettől a lehetőségtől. Nincs idő, gyorsan kell cselekedni! Az idő, a hatalmasoknak dolgozik!

Üdvözlettel: P.J-né
________________________________________

Régen tudjuk, hogy a Facebook körül sok minden bűzlik! Éppen ezért a nyugati elit értelmiség jelentős része nem is használja.

Jelentkezzenek le róla minél többen, mert ez az egyetlen jelzés, amit ESETLEG figyelembe vesznek korunk e gyanús sápszedői!

Meg lehet ám jól lenni nélküle!

dr T.M.
_______________________________________

A jelenség egybe esik gyakorlati tapasztalatommal. Mát többször szóvá tettem a facebook-on. Változás nem történt.

Nagyon sokszor nem csak hátra sorolják, hanem cenzúrázzák a jobb oldali kommenteket. Tapasztalatom egy évtizedes.

A gyurcsány éra alatt volt a legintenzívebb a jelenség. Pár hete történt, hogy egy újságcikkre reagálva, mely a hazaáruló Fischer Iván megnyilatkozásait kritizálta, az elküldés pillanatától kezdve két héten keresztül nem tudtam használni a facebookot.

Tisztelettel: B. J.

_______________________________________

Nagyon egyetértek Csizmadia László Elnök Úr kezdeményezésével.

Tisztelettel és üdvözlettel, dr. H.S.
________________________________________

Tisztelt Vezetőség!

Természetesen felháborít, ha igazolódnak a levélben állított tények, DE ne legyünk annyira naívak, hogy magának a közösségi portálnak – nyilván a többinek is-a létrehozásában hallgatólagosan, vagy csak a kivételesek és bennfentesek körében tudva ne az lett volna a célja, hogy az egész világot, illetve a hálózatra csatlakozókat megfigyelhetővé, sőt manipulálhatóvá tegyék tegyék!?! Nagyon okosan bazíroztak és bazíroznak a természetes emberi kíváncsiságra, közlésvágyra, különösen abban az esetben, ha névtelenség mögé lehet bújni. Ennél csak eggyel magasabb lépcső a jó-, vagy rossz szándékú hatni akarás. Van olyan elv, kényszer és divatosan szólva van annyi pénz, amivel a technikusokat bármire rá lehet venni..Volt már erre példa a világ- és saját történelmünkben egyszerűbb eszközök igénybevétele esetén is.

Aki vállalja a nyilvánosságot, tudnia kell, hogy számolhat ezzel, vagy ne használjon sem internetet, sem mobilt….legfeljebb füstjeleket.Lehet és kell is tiltakozni a legcsekélyebb eredmény reményében is.

Tisztelettel és üdvözlettel

N. K.
______________________________________

Sajnos még mindég a kommunisták rendelkeznek a beavatkozás jogával !!!! Itt lenne az ideje a rendszerváltást befejezni. Most is titkositva van sok minden és volt is, amihez a mai napig nem jutottunk hozzá. Itt lenne az ideje az  ügynöklista közzétételének. Akkor nem fordulhatna elő hogy egyes volt ügynökök b efurakodjanak egyes pártokba s és ott bomlasszanak !!!

Én 22 évesen Kistarcsán voltam, ezen jogon merem elégedetlenségemnek hangot adni.  Azt sem kellene szó nélkül hagyni, hogy Orbán Viktort gyalázzák. Azt a Miniszerelnököt, aki kiáll értünk, aki olyan miniszterelnök, akit Mátyás király óta nem volt. !!!! Csoda, hogy még birja egészséggel. Imádkozunk sokad magammal érte.

Üdvözlettel : H.R.-né Sz. I.
________________________________________

Köszönöm az értesítést!

Most értettem meg, hogy néhány megosztásomat miért nem találtam meg később!

Üdv.: P.Gy.
_________________________________________

Tisztelt Csizmadia László Úr!

Köszönöm a levelet, sajnos tökéletesen igaz, amit írnak!

Engem a Facebook egyszerűen letiltott tavaly karácsonykor a keresztény posztok miatt, és a  bevándorlással kapcsolatos véleményem miatt.

Azóta nem foglalkozom velük, bár megírtam nekik utoljára, hogy egy liberálfasiszta banda, ami tökéletesen igaz.

A kanadai, és ausztráliai barátaimat is letiltották velem egy időben.

No, erről ennyit.

Ideje lenne egy saját közösségi hálót elindítani, mert a Facebook a liberálisok hatékony fegyvere ellenünk.

Tisztelettel,

K. K.Gy.
_________________________________________

Tisztelt Vezetőség!

Tökéletesen egyetértek a tájékoztatás kéréssel! Sajnos nagyon is elképzelhetők azok az aggodalmak, amire választ kell kapni!
Őszinte tisztelettel: D. M.
__________________________________________

Köszönjük a Nyílt levél megírását. A mai helyzetben, a mai világban mi nem csodálkozunk a megtörténteken, habár felháborító!

Az irányt nagyon jól lehet látni…

Köszönjük a fáradozást!

Tisztelettel, V.S.
__________________________________________

Tiszta szívvel támogatom és mindenkit erre buzdítok.

Üdvözlettel: D.-né dr. K. A.
_________________________________________

Igen tisztelt CÖF Vezetőség !

Mindenben azonosulok az Önök nézeteivel. Felháborító, hogy ma az EU vezetősége jobban hasonlít egy bűnszervezethez.

1.A görögök adóssága már eléri a 382 milliárd eurót az európai központi bank felé. Ezek a pénzek a görögországi külföldi bankokba vándoroltak.

2.A munkanélküliséget az EU-ban nem csökkentették.

3.Csökkent a gazdaság.

4.Az amerikai érdekeket képviselik amikor transzatlanti szerződésekről beszélnek.

5.Tömegesen telepítenek be idegen népeket.

6.Hírzárlat és manipulatív akciókkal vezeti félre az európai embereket.

Csak a fentieket figyelembe véve:

El kell indítani minden szinten a BIZALMATLANSÁGI indítványt és új szabad demokratikus választásokat kell kiírni azonnal az európai népeknek.!!

Üdv.

P. V.
____________________________________________

A magyar médiáknál nagyrészt nem ugyan ez a helyzet? Néha elég csak a címlapra ránézni.

A kormányt támadják, ha van kalapja ha nincs.Sajnos tényleg vannak tévedések hibák, de ennyi? Most már az SZDSZ elvileg nincs, de átvették helyüket az un. liberálisok.

Az ellenzék ill. az úgy nevezett civil szervezetek külföldi anyagi támogatása nem más ország belügyeibe való beavatkozásnak számít?

Tisztelettel: H. K. 70 éves nyugdíjas
_____________________________________________

Nagy-nagy köszönet ezért a levélért!

Üdvözlettel: S. E.
_____________________________________________

Milyen párbeszédet? Hónapokkal ezelőtt egy vacsorán Merkel asszony javasolta a fészbuk vezetőjének, hogy korlátozni kellene az ott megjelenteket.
S.Zs.
_____________________________________________

A sajtó mindig manipulálni próbál, nyilván a Facebook is. Ha egy volt amerikai elnök ilyen minősíthetetlen módon beszélhet egy kampány során Magyarországról, akkor mit várhatunk a hírek, álhírek szerkesztőitől.

Demokrácia? egyenjogúság?……jogvédők???, ezek már sajnos lejárt fogalmak. A pénz, a fegyver, az erőszak irányít.

Még mindig bizakodva, szeretettel: H.-né K.

____________________________________________

Én  csatlakozom a  visszásságok  megszüntetése mielőbbi

rendezésének  követeléséhez .EGY  KÖZISMERT  VILÁGCÉG

ILYEN  SZELEKTÁLÁSSAL  LEJÁRATJA  MAGÁT.

K.Á.
____________________________________________

Igazi civil összefogással ügydöntő érvényességre kell emelnünk az őszi kvótaszavazást, azt követőn pedig meg kell szerveznünk egy közös, európai Békemenetet. Egyszerre Portugáliától a Baltikumig és Balkánig. Egy ilyen, sikeres, közös békemenet ügydöntővé válna, nekünk politikai súlyt adna, s eldöntené a 18 – as választást. És, – hiába tudódna ki akár már holnap. Olyan erejű. mint az AIDS. Tudunk róla, de nincs ellenszer. Őszig van idő összeszedni a nemzetközi kapcsolatokat, és megszervezni a közös felvonulást.
M. G.

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!