EMBERTÁRSAK!

E CÍMBEN FOGLALT MAGAS TISZTSÉGEK BETÖLTŐI !

FÖLHÁBORÍTÓ, HOGY ENNYI ALJAS GAZTETT UTÁN, AMIT MEGTAPASZTALHATOTT A VILÁG, S.GY. TEVÉKENYSÉGÉRŐL, AZ EP EGYIK VEZETŐJE, BRÜSSZELBEN, A MAI NAPON, SZEMREBBENÉS NÉLKÜL, ORSZÁG-VILÁG ELŐTT FOGADTA ŐT E GÁTLÁSTALAN, ORSZÁGOK TUCATJAINAK, EMBEREK MILLIÓINAK ÉLETÉT SZÁNT-SZÁNDÉKKAL TÖNKRETENNI IGYEKVŐ, CIVIL TŐKESPEKULÁNST !

AMIKOR ENNEK A SZEMÉLYNEK MÁR RÉGÓTA, HŰVÖSÖN LENNE A HELYE! HOGY LEHET AZ, HOGY E-FÖLÖTT SZEMET HUNYNAK A VILÁG VEZETŐ HATALMAINAK IRÁNYÍTÓI, AZ ENSZ, A VATIKÁN ÉS REGGELIG SOROLHATNÁNK A LEGKÜLÖNBÖZŐBB NEMZETKÖZI- ÉS CIVIL SZERVEZETEKET, EGYHÁZAK, VALLÁSOK IRÁNYÍTÓIT ?

MEDDIG LEHET MÉG HÜLYÉNEK NÉZNI A VILÁG NÉPEI TÖBBSÉGÉNEK, ÁRTATLAN, VÉTLEN, JÓHISZEMŰ, SORSUKNAK KISZOLGÁLTATOTT LAKOSSÁGÁT ?

MIÉRT NEM TILTAKOZNAK AZ ILYEN ARCÁTLAN TÖRTÉNÉSEK ELLEN AZ ORSZÁGOK ÁLLAMFŐI, MINISZTERELNÖKEI, PARLAMENTI ELNÖKEI, HOGY CSAK A JELENTŐSEBB KÖZJOGI MÉLTÓSÁGOKAT EMLÍTSÜK ?

DE AKÁR A KIRÁLYOKAT, II. ERZSÉBETET, A DÁN KIRÁLYNŐT IS IDE ÉRTVE !

NEM IGAZ, HOGY ŐK ERRŐL NEM TUDNAK, MIT MŰVEL ÉS MÉG MINDIG SZÁNDÉKOZIK TENNI A VILÁGGAL, VELÜNK IS ITT EURÓPÁBAN E SÁTÁNI BEÜTÉSŰ EMBERFÉLE !

MIRE FEL EZ A NYAKBEHÚZÓ, GYÁVA, MINDENT LENYELŐ MAGATARTÁS? MEGLÁTÁSOM SZERINT, IDEJE LENNE, HA LEGALÁBB A V 4-ek VEZETŐI A SARKUKRA ÁLLNÁNAK ÉS KÉRDŐRE VONNÁK JUNCKERT ! MILYEN ALAPON ADOTT BELÉPÉSI ENGEDÉLYT AZ EP ÉPÜLETÉBE S ÁLLT VELE SZÓBA, MILYEN TÉMÁBAN, MIRŐL DISKURÁLVA, ENNEK A FENTEBB MEGEMLÍTETT MÉREGKEVERŐNEK ?

JAVASOLOM -MEGGYŐZŐDÉSEM, HOGY SOKAKKAL EGYETÉRTŐEN- AZONNAL LÉPJENEK ORSZÁGUNK VEZETŐI -HA MÁR ÍGY ÁLL A HELYZET- FELKÉRVE EGYBEN A V 4-ek TÁRSORSZÁGAINAK VEZETŐIT S TEGYENEK KÖZZÉ EGY KÖZÖS TILTAKOZÓ NYILATKOZATOT ÉS EGYÚTTAL KÉRJÉK AZ EP RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK SÜRGŐS ÖSSZEHÍVÁSÁT, KÖVETELVE JUNCKER AZONNALI LEMONDÁSÁT, EGYBEN SOROS ÖRÖKRE TÖRTÉNŐ KITILTÁSÁT AZ EP és EU ÉPÜLETEIBŐL !

MINDENNEK VAN HATÁRA !

AZ ERKÖLCSI TISZTASÁG BETARTÁSÁRA ÉS BETARTATÁSÁRA VALÓ TÖREKVÉS, MINDEN JÓZAN EMBERFŐNEK, KÜLÖNÖSEN A MAGAS TISZTSÉGEKET BETÖLTŐKNEK, KÖTELESSÉGE, BÁRHOL IS ÉLJEN A VILÁGON !

CÍMTŐL, RANGTÓL FÜGGETLENÜL !

 /P. A. Á./
nyugdíjas népművelő
Budapest

J. Z.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!