Ember- és Honfitársak!

Mit szóltok ehhez a sok tehetetlen meghatározó személyiséghez a világon?
Hol vannak? Miért hallgatnak? Elképesztő ez a kétbalkezes magatartás, amit tanúsítanak! Azonnal össze kellene hívnia az ENSZ főtitkárnak azt a rendkívüli ülést, amelyre meghívnák a világ vezető tisztségviselőit, államfőit, miniszterelnökeit s addig nem mehetnének haza, amíg meg nem oldják e mára kialakult tarthatatlan migráns inváziót!
Felszólítva -többek között- a hadakozó országokat, a nyílt és titkos támogatóikat, hogy azonnali hatállyal hagyják abba kártékony tevékenységüket és hozzanak közös határozatot a békés rendezésről.
A világ valamennyi válságövezetét ide értve!
Hát milyen anya szülte ezeket az embereket, hogy képtelenek összeülni és határozott lépéseket téve, közös akarattal és elhatározással felszámolva a krízishelyzeteket. Az egész földgolyón!
Hol bujkálnak az egyházi vezetők, élen a Vatikánnal és a többi vallási vezetővel?
Mire várnak?
Tapsra? Részemről megtettem! /Még ha nem is hallatszik az égig!/
Tessék azonnal beindítani a szükséges lépéseket és felhívással fordulni minden helyzetben lévő vezetőhöz.
Bárki elindíthatja e kezdeményezést, akár a magyar államfő is!
Ezúton bátorítom Áder Jánost, tegye közzé felhívó javaslatát, legyen Hazánk a földgolyó megmentésének egyik kezdeményezője, ha már a környezetkímélő témában tárgyalt magával az ENSZ főtitkárral is. A V 4-ek államfőit is ide értve.
Tegyen közzé egy nyílt levelet, a magyar kormány és Parlament nevében, elküldve azt külön-külön minden felelős személyhez a világon. Mellékesen a földgolyó neves tudósaihoz, művészeihez, szellemi potentátjaihoz, írókhoz, élsportolókhoz, stb-stb.
Ne hallgassunk és várjunk a sült galambra! A XXI. században élünk! Használjuk végre a józan eszünket! Ne hozzunk szégyent önmagunkra, alkalmatlanság címén, gondjaink megoldását illetően!
Nem hagyhatjuk, hogy eleink keserves munkával, szorgalommal, több évszázados -akár évezredest is említhetünk- küzdelemmel elért kulturális értékei, gazdasági, szociális területen kivívott eredményei elenyésszenek, devalválódjanak!
MEGÁLLJT KELL PARANCSOLNI E RÁNK ERŐLTETETT, A VILÁGVÁLSÁG RÉMÉT ELŐRE VETÍTŐ, HALADÉKTALANUL MEGOLDÁSÉRT KIÁLTÓ ÁLLAPOTHALMAZNAK!
/Cselekedjünk! AZONNAL!/
-PAÁ-

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!