ÉBRESZTŐ! ITT NAGY BAJ LESZ!

Bizony, ezt komolyan kéne vennünk, mindenkinek személy szerint is. Te mit tettél? Én legalább leveleket továbbítok és még vagyunk ilyenek egy páran. De a többiek? Hol vannak, mit tesznek? L.

Aktuális, cion-diktatúra, EU, Európai Egyesült Államok, Felhívás, Nyílt levél

ÉBRESZTŐ! ITT NAGY BAJ LESZ!
Kedves Barátaim!
Pattanásig feszült a helyzet! Amerika fegyvereket küld
Romániába és Lengyelországba, Putyin már beígérte, ha ez megtörténik, erre a két országra támad. S közben tömegesen jönnek a menekültnek álcázott arab, néger stb. katonák Európába.
Természetesen vegyítve buta áldozatokkal, akik az egészből semmit nem látnak. Európa, az európai kultúra, a kétezer éves civilizációnk, a kereszténység nagy veszélyben van!

Győzni fognak? Európát futótűzként fogja hatalmába keríteni a “nyugtalanság”!
Ébredjenek! Per pillanat nem kapukat kell nyitni, hanem védekezni kell! Háborús helyzet van! Migránsoknak álcázott katonák támadták meg Európát! Csak idő kérdése és ez kiderül!
Ahogy Nógrádi György szakértő mondja, ez csak a kezdet!
EMBEREK, HONFITÁRSAK, MAGYAROK! KÉREM GONDOLKOZZATOK!
1. KÉRDEZNÉM, KIK EZEK A ZÖMÉBEN 16, 18-40 ÉV KÖZÖTTI, 90%-BAN FÉRFIAK, AKIK “VÉGIGGYALOGOLTÁK, ÉHEN SZOMJAN” A FÉL VILÁGOT ÉS ITT VANNAK? HOL A CSALÁDJUK? HOL VANNAK A FELESÉGEIK, HOL VANNAK A GYERMEKEIK, HOL VAN AZ ÉDES-ANYJUK, AZ ÉDESAPJUK, HOL VAN A ROKONSÁGUK? HA OTT HÁBORÚ VAN, AKKOR AZOKAT GOND NÉLKÜL OTTHAGYTÁK? MIÉRT, HOGYAN?
2. MIBŐL VAN PÉNZÜK IDÁIG ELJÖNNI? MEGSPÓRÓLTÁK? ERRE GYŰJTÖTTEK ÉVEK ÓTA OTT, AHOL ENNI SINCS MIT, ÁLLÍTÓLAG?
3. HA HÁBORÚ VAN, AKKOR EZEK AZ “ÉLETERŐS” FÉRFIAK MIÉRT NEM HARCOLNAK? ELVILEG VAN KI ELLEN, MERT MENEKÜLNEK VALAKIK ELŐL? NEMDE? EZ A HAZA-SZERETET, EZ A FELELŐSSÉG?
4. HAZAFIAK EZEK? NEM ÉRDEKEL, HOGY POLGÁRHÁBORÚ VAGY TÖRZSI KONFLIKTUS VAN A HAZÁJÁBAN, MENJEN HAZA ÉS HARCOLJON A CSALÁDJÁÉRT, A BECSÜLETÉÉRT… AZÉRT NEM SZÉGYEN VAGY IGEN?
5. HOL A “HAZA BECSÜLETE…” VAGY “DRÁGÁBB A RONGY ÉLETE”, HOGY A NEMZETI DAL TÖBBI RÉSZLETÉT NE IS IDÉZZEM!
6. NE ITT LENGESSÉK A ZÁSZLÓT, A TRANSZPARENSEIKET, NE ITT HADONÁSSZANAK A KÉSEKKEL, BOTOKKAL, MACHETEKKEL, NE ITT DOBÁLJÁK KŐVEL A RENDŐRÖKET, A KIRAKATOKAT, HANEM OTT, AHOL AZ IGAZI ELLENSÉG VAN!!
7. NEM ÉN VAGYOK AZ ELLENSÉG, NEM TE, MAGYAR HONFITÁRSAM – NEM ÉRDEKEL, HOGY MI A PÁRTÁLLÁSOD -, HANEM MINDENKI KÜZDJÖN MEG AZ IGAZÁÉRT, DE JÓ HELYEN, AHOL ELSZENVEDTE A SÉRELMEKET. NEM ÉN, VAGY TE GYÚJTOTTAM FEL A HÁZÁT!
8. ÉS NE NYÚLJANAK AZ ÉN ORSZÁGOMHOZ, AZ ÉN CSALÁDOMHOZ, AZ ÉN JAVAIMHOZ. MINT AHOGY EZ MÁR SOK HELYEN MEGTÖRTÉNT!! EZEK NEMSOKÁRA SZERVEZKEDNI FOGNAK, SZEREZNEK FEGYVERT ÉS . . . .
9. KEDVES EURÓPA, KEDVES EU., KEDVES MAGYARORSZÁG, KEDVES HONFITÁRSAK … ÉBRESZTŐ!
ITT NAGY BAJ LESZ!
EZT MOST DRASZTIKUSAN MEG KELL ÁLLÍTANI. DRASZTIKUSAN, AZTÁN LEHET TÖKÖLNI, HOGY HOGYAN TOVÁBB, DE MOST DRASZTIKUS, AZONNALI LÉPÉSEK KELLENEK, MÍG VÉR NEM FOLYIK ITTHON…
Dr. P.F.
professzor emeritus
a Magyar Tudományos Akadémia doktora

Szerző
CÖKA

“ÉBRESZTŐ! ITT NAGY BAJ LESZ!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Sajnos a kisember nem tehet ellene,de azért vannak választott vezetőink,hogy

    hogy vállalják a felelősséget a hazai társadalom biztonságáért,és ne legyenek gyengék,és megalkuvóak,amikor még Európai vezetők is ellenünk szavaznak,az önös érdekeik miatt!

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!