Dr. Dicsőfi Endre támogatónk javaslata

Legyen ROMBI-ZOMBI-STOP!

Hogyan lehet ezt elérni?

Úgy, hogy az, aki ezzel egyetért, igyekszik szűkebb (tágabb) családjában-országában értelmesen és szépen fogalmazni mondanivalóját. Legyen újra természetes a figyelmesség és kedvesség. Legyen 2011 ebben is a fordulat éve. Fogjuk ki vitorlánkból (a saját, a család, a nemzet vitorlájából) a romboló szelet, akár itthon fújják, akár külföldön.

ROMBI-ZOMBI-STOP!

Elkezdünk másképp beszélni. Kívánjuk hazánknak, kis közösségünknek, egymásnak a szellemi, lelki, anyagi gyarapodást. Kívánjuk, hogy kívánni tudjunk szép dolgokat, hogy kitartók legyünk jó szándékunkban. Legyen hitünk! Aki vallásos, annak remélhetőleg van, és képes Isten dicsőségére hitét, reményét, szeretetét hétköznapjaiban is gyakorolni, úgy magában, mint környezetében.

Mindenkinek jobb egy vidámabb, kedvesebb, tisztább (anyagi, lelki szennyeződéstől tisztább) országban élni. Mindnyájan hozzájárulhatunk ehhez. Ne legyintsünk, hogy ugyan mit tudok én tenni.

Legyen ez mindennapi gyakorlat! Amikor csak eszünkbe jut, ahol éppen vagyunk! A jó gondolatok nem kerülnek semmibe, de jelentős a hozamuk! Kezdjünk el hinni magunkban, a családban, a nemzetben.

Minden gyakorlat kérdése: „gyakorlat teszi a mestert”, és a hit, hogy meg tudom csinálni, hogy képesek vagyunk erre az egyéni, közösségi épülésre. Váljunk egy gyógyító országgá!

Gyógyulj, hogy gyógyíthass, épülj, hogy építhess!

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!