dr.Bartha László levele BUCSEK Gábor dandártábornok főkapitány úrnak

 

Tisztelt Uraim – szíves tájékoztatásul és esetleg támogatásul mellékelem budapesti Főkapitánynak mai nap eljuttatott levelemet – mert amit egy közel keleti menekülttáborra emlékeztető sátorokkal önmagukat Ország Gyűlése Mozgalomnak nevező pojácák a Kossuth Lajos téren – az ország Főterén – hónapok óta folyamatosan  művelnek az mérhetetlenül felháborít és azt nemcsak a lakosság, hanem az ország legfőbb méltóságai,a kormány, Országgyűlés elnöke hivatalai, pártok stb. ölbe tett kézzel nézik és eltűrik.

Tisztelettel,

dr.Bartha László szellemi honvédő

A levél:

” dr. Bartha László

Budapest V. Kossuth L. tér 18.III.5 1055

T.

BRFK

BUCSEK Gábor dandártábornok főkapitány úrnak

Budapest.

Tisztelt Főkapitány Úr!

Több hónapja az V. ker. Kossuth Lajos téren felháborodással veszem tudomásul, hogy a Parlament előtt egy primitív több sátorból álló képződménnyel magukat Ország Gyűlése Mozgalomnak nevező tüntetők táboroznak folyamatosan és kérdésemre úgy nyilatkoztak, hogy addig maradnak, amíg Orbán Viktor és kormánya le nem mond, követelik továbbá a 2010-es alkotmányos rend visszaállítását, valamint új, tiszta választás kiírását.

További érdeklődésemre, hogy van –e területfoglalási engedélyük azt válaszolták, hogy van és azt a BRFK adta ki.

Több önkormányzati képviselővel beszéltem, hogy miért engedik ezt, azt válaszolták, hogy pillanatnyilag választások vannak és azt nem óhajtják további feszültséget indikáló eseménnyel terhelni, de majd választások után a tér elhagyására fel lesznek szólítva. Olyan véleményt is hallottam, tehetetlenek nem tudnak mit csinálni. A választások rendben lezajlottak – változás ez ügyben nem történt.

Kérdésem, ha valóban igaz állításuk, hogy engedélyük van és azt a BRFK adta ki, hogy történhetett ez meg ? Tisztelettel kérem az ügyben soron kívüli vizsgálat elrendelését az engedély azonnali visszavonásával.

Érthetetlen hogy a nemzet kultikus, vérrel áztatott Főterén a rendvédelmi szervek, az Országgyűlés, Miniszterelnökség legfőbb tisztségviselői, parlamenti pártok vezetői stb. hagyják, hogy ilyen bohóckodásnak helyt adva például az országos gyásznapot és az ünnepélyes megemlékezések sorát nyitó nemzeti zászlót félárbocra engedésekor durván és ízléstelenül megalázzák, nem beszélve a palesztin menekülttáborra emlékeztető díszlettel, magas rangú külföldi személyek Parlamenthez érkezésekor a ceremónia ünnepélyességét megcsúfolják, amikor fogadják őket az ország legfőbb méltóságai.

Főkapitány Úr!

Ha információim tévesek, kérem intézkedését, hogy a Kossuth Lajos téren ez az áldatlan, balkáni állapot azonnal felszámolásra kerüljön, valamint hogy a jövőben ilyen többé ne fordulhasson elő.

Intézkedését előre is köszönöm, tisztelettel üdvözli,

dr. Bartha László

Budapest, 2014 október 17. „

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!