Csizmadia László sajtótájékoztatón elhangzott beszéde – 2015.12.10.

Tisztelettel köszöntöm a médiumok képviselőit!
A sajtótájékoztatót megnyitom.

Ma a furfangos, Soros György dollárjaival felfűtött belga álcivil szervezet Magyarország ellen irányuló támadását elemezzük, de nem maradunk adósok a válaszlépésekkel sem.

Az Európai Humanista Föderáció névre hallgató szervezet az Európai Bizottság jóváhagyásával polgári kezdeményezésű aláírásgyűjtésbe kezdhet. Célja Magyarország uniós szavazati jogának felfüggesztése és esetlegesen az Unióból történő kizárása. Szerintük az Orbán-kormány a jogállamiság alapelveit sérti.

Az EB álszent módon azt állítja, hogy az engedély megadásakor csak a beadvány formai részét vizsgálta, annak tartalmával nem foglalkozott. Megjegyzem, hogy a magyar jogállamiság kérdését 2010 óta górcső alatt vizsgálta az Unió minden vezető szerve, végül mindig megállapítva annak megfelelőségét.

A belga, úgynevezett civil szervezet kezdeményezésének az „Ébredj Európa!” elnevezést adta.

A CÖF-CÖKA ezzel szemben az „Ébredj Európai Bizottság!” című petíciójának az Unióhoz történő beadását tartja időszerűnek.

Javasoljuk, hogy az Európai Unió Parlamentjének erre a célra megalakított bizottsága vizsgálja meg az EB bevándorlással kapcsolatos eddigi intézkedéseit, mulasztásait.

A vizsgálat terjedjen ki arra, hogy a Bizottság miért nem reagált kellő időben a migráns áradattól szenvedő tagállamok vészjelzéseire? Miért nem hozott azonnali intézkedéseket a gazdasági bevándorlás kezelésére és megfékezésére? Miért hunyt szemet afölött, hogy Görögország folyamatosan megszegte a schengeni és dublini uniós jogszabályokat, melynek következtében átjáró-házzá és védtelenné váltak az Unió külső határai?

A gondatlanság eredménye, hogy az Uniót felkészületlenül érte az újabb kori népvándorlás. A beözönlő, nagyrészt gazdasági bevándorlók között megbújhattak az európai polgárok biztonságát fenyegető terroristák.

Petíciónkban kérjük, hogy a vizsgálat jelölje meg név szerint azokat az uniós vezetőket, akiknek politikai felelőssége megállapítható, és az Európai Parlament hozzon határozatot arról, hogy a megfelelő konzekvenciák levonásra kerüljenek.

Petíciónk befogadása és a javasolt vizsgálat remélhetőleg nem ütközik a Magyarország ellen már többször alkalmazott kettős mércébe, azaz éppen úgy befogadásra kerül, mint a belga kezdeményezés.

Jelezzük az Európai Bizottságnak, hogy a bosszú rossz tanácsadó. Megállapítjuk, hogy beigazolódni látszik, hogy aki létrehozta a luxemburgi adóparadicsomot, nem alkalmas az uniós édenkert kialakítására és főleg nem az Unió polgárainak bizalmára.

Az EB elfogultságát bizonyítja, hogy egy más országbeli álcivil szervezetnek kaput nyitott arra, hogy egy tagország ellen antidemokratikus, puccs-szerű lépés megvalósulhasson.

A CÖF-CÖKA közössége úgy véli, hogy az úgynevezett belga civil szervezet által gyűjtendő egymillió aláírás nem lehet alkalmas arra, hogy megdöntse a 10 milliós Magyarország és a kárpát-medencei magyarság jogállami létben működtetett demokratikus rendszerét.

Álláspontunkhoz csatoljuk a Magyarországgal szomszédos országokban, kisebbségben élő magyar civil egyesületek, szövetségek (Magyar Civil Szervezetek Erdélyi Szövetsége, Vajdasági Magyar Civil Szövetség, Szlovákiai Magyar Társadalmi és Közművelődési Szövetség) írásban kifejtett szolidaritási nyilatkozatát.

Az Európai Bizottság kisstílűsége és folyamatos tehetetlensége igazolja, hogy tágabb hazánk, Európa új szemlétű, PC-től mentes vezetést igényel.

Végezetül jelezzük, hogy:

– Elutasítjuk a kötelező, gazdasági bevándorlók befogadására irányuló kvótarendszert.

– Kiállunk a schengeni egyezmény mellett, valljuk, hogy az Unió külső határait mindenáron meg kell védeni az illegális bevándorlástól.

– Biztosítani kell, hogy az országukat elhagyó emberek átmenetileg, hazájukhoz minél közelebb létrehozott befogadó helyeken kapjanak védelmet és a lehető leggyorsabban visszatérhessenek hazájukba.

– Támogatjuk, hogy Magyarország polgársága minél több aláírással is jelezze, hogy kész szuverenitásunk és a szubszidiaritás elvének és gyakorlatának megvédésére.

– Felkérjük Magyarország önkormányzatait, hogy testületi határozatban jelezzék, hogy nem fogadnak be idegen országbeli, gazdasági bevándorlókat.

Petíciónkat a formai előírások teljes betartásával a jövő hét elején benyújtjuk az Európai Unióhoz.

Köszönöm figyelmüket!

Szerző
CÖKA

“Csizmadia László sajtótájékoztatón elhangzott beszéde – 2015.12.10.” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. És amennyiben fenti petíció süket fülekre találna, illetve a brüsszeli bürokraták mégis megindítanák Mo.ellen a „kötelezettségszegési eljárást”,nos akkor jöhetne az immár – prognosztizálhatóan nemzetközivé dagadó – autós felvonulás,
    „we do not want immigrants” feliratokkal, egészen az EU Parlament épületéig! 🙂

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!