Csizmadia László krakkói beszéde

Krakkóban jártunk – képekkel

Hölgyeim és Uraim!
Szeretett Lengyel Barátaim!

A lengyel nép ismét történelmi tettet hajtott végre. Befejezte, ami 1989-ben elkezdődött, példát mutatott, amikor az országgyűlési választások eredményeként a parlamentből kizárta a kommunista és neoliberális pártokat.

A lengyel emberek megnyugodhatnak, hogy megtörtént az erkölcsi elszámoltatás.
A szovjet gyarmatosítók kommunista elvbarátai végre eltűnnek a közéletből. Amit a politikusok csak részben tudtak megvalósítani, azt a polgárok nagy többsége most elvégezte.

Követendő ez az út a magyar civilek számára is. Példát véve hasonló módon nekünk is be kell fejeznünk a rendszerváltást, nem elég a kétharmados választási győzelem, hanem a fejlődésünk sebességét csökkentő vörössel jelölt homokzsákokat is hátra kell hagynunk.

Barátaim!

Lengyelország és Magyarország a többi kelet-közép európai, balti és balkáni néppel most transzfúziót adhat a jóléttől eltunyult nyugati demokráciáknak. Láthatjuk, az Európai Unió nem egyirányú utca, sokszor szembejönnek olyanok, akik úgy gondolják, hogy az uniós szabályok rájuk nem kötelezőek, sőt, ránk erőszakolhatják az általuk létrehozott kettős mércét (például a GMO-s termékeket, az általunk nem hívott bevándorlókat, a TTIP kereskedelmi szerződést, stb.)

Az Európai Unió közös érdekű csak akkor lehet, ha az önkéntes követés lesz a nyerő. Az Unió vezetése elfáradt, döntésképtelen, messze került polgáraitól és már meg sem hallja hangjukat.

Itt az idő Lengyel Barátaim!

Nincs szükségünk a globalista eszmerendszert ránk erőltető oligarchákra, majd a föderációs gender művekre.

Jaroslaw Kaczynski és Orbán Viktor évek óta jól látja, hogy fő irányként szükség van az Unió megreformálására, azonban ez csak úgy sikerülhet, ha Európa polgárainak nagy többsége mögéjük és a megújulás pártjára áll.

Kereszténység, család, haza és az egyenrangú nemzetek Európája – ez a mi utunk.
Ne feledjük, a függetlenséget kivívni nagyon nehéz, de megtartani még nehezebb!

Isten áldja Lengyelországot és Titeket, Lengyel Testvéreink!

 

dsfr6920 dsfr6941 dsfr6954 dsfr6962 dsfr6990 dsfr7035 dsfr7128 dsfr7137 dsfr7187 dsfr7250 dsfr7262 dsfr7425 dsfr7480 dsfr7494 dsfr7750 dsfr7764 dsfr7781 dsfr7799 dsfr7801 dsfr7875 dsfr7976

Szerző
CÖKA

“Csizmadia László krakkói beszéde” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Tisztelt Csizmadia László CÖF,CÖKA és utastársak!
  Köszönjük a szervezést és a részvételi lehetőséget.Az út többet jelentett nekünk mint egy élmény.Lelki feltöltődés volt érezni a lengyel testvéreink baráti szeretetét.Új barátokra leltünk az utastársak közt és nagyon jól éreztük magunkat az utazás során.
  Üdvözlettel:Tóth Gyula László Tutkovits Mőnika

 2. Fantasztikus élmény volt és lehetőség a szolidaritás kifejezésére.Biztos vagyok az új lengyel kormánnyal eggyüttmüködve megtudjuk védeni kúlturánkat és hagyományainkat.Remélem a Brüsszeli karácsonyfa állítás tiltását az iszlám érzékenységére hivatkozva nálunk és Lengyelországban nem kell megérnünk.
  Mégegyszer köszönet a szervezőknek.
  Brüsszelben ,amelyik város az EU központja ,már a főtéren nem lehet karácsonyfát állítani , mert sérti a muszlimok érzékenységet.

  http://m.focus.de/panorama/welt/brauchtum-bruessel-streitet-ueber-neuen-weihnachtsbaum_aid_875008.html
  Mi jön még??

 3. Teljes mértékben egyetértek Csizmadia úrral.Azon kell még tovább dolgoznunk,hogy a-lengyeleken kívül-a V-4-ekkel és a környező országokkal is erősödjenek a baráti-testvéri kapcsolatok.Bízom benne, hogy kormányunk is megtesz mindent ennek érdekében.

  Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

  Tisztelettel:Medveczky István

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!