Krakkóban jártunk – képekkel

Hölgyeim és Uraim!
Szeretett Lengyel Barátaim!

A lengyel nép ismét történelmi tettet hajtott végre. Befejezte, ami 1989-ben elkezdődött, példát mutatott, amikor az országgyűlési választások eredményeként a parlamentből kizárta a kommunista és neoliberális pártokat.

A lengyel emberek megnyugodhatnak, hogy megtörtént az erkölcsi elszámoltatás.
A szovjet gyarmatosítók kommunista elvbarátai végre eltűnnek a közéletből. Amit a politikusok csak részben tudtak megvalósítani, azt a polgárok nagy többsége most elvégezte.

Követendő ez az út a magyar civilek számára is. Példát véve hasonló módon nekünk is be kell fejeznünk a rendszerváltást, nem elég a kétharmados választási győzelem, hanem a fejlődésünk sebességét csökkentő vörössel jelölt homokzsákokat is hátra kell hagynunk.

Barátaim!

Lengyelország és Magyarország a többi kelet-közép európai, balti és balkáni néppel most transzfúziót adhat a jóléttől eltunyult nyugati demokráciáknak. Láthatjuk, az Európai Unió nem egyirányú utca, sokszor szembejönnek olyanok, akik úgy gondolják, hogy az uniós szabályok rájuk nem kötelezőek, sőt, ránk erőszakolhatják az általuk létrehozott kettős mércét (például a GMO-s termékeket, az általunk nem hívott bevándorlókat, a TTIP kereskedelmi szerződést, stb.)

Az Európai Unió közös érdekű csak akkor lehet, ha az önkéntes követés lesz a nyerő. Az Unió vezetése elfáradt, döntésképtelen, messze került polgáraitól és már meg sem hallja hangjukat.

Itt az idő Lengyel Barátaim!

Nincs szükségünk a globalista eszmerendszert ránk erőltető oligarchákra, majd a föderációs gender művekre.

Jaroslaw Kaczynski és Orbán Viktor évek óta jól látja, hogy fő irányként szükség van az Unió megreformálására, azonban ez csak úgy sikerülhet, ha Európa polgárainak nagy többsége mögéjük és a megújulás pártjára áll.

Kereszténység, család, haza és az egyenrangú nemzetek Európája – ez a mi utunk.
Ne feledjük, a függetlenséget kivívni nagyon nehéz, de megtartani még nehezebb!

Isten áldja Lengyelországot és Titeket, Lengyel Testvéreink!

 

dsfr6920 dsfr6941 dsfr6954 dsfr6962 dsfr6990 dsfr7035 dsfr7128 dsfr7137 dsfr7187 dsfr7250 dsfr7262 dsfr7425 dsfr7480 dsfr7494 dsfr7750 dsfr7764 dsfr7781 dsfr7799 dsfr7801 dsfr7875 dsfr7976