Cefrétől az ellenzékig

A hungarikumnak minősített pálinka szigorú szabályok betartásával készül

2020. JÚNIUS 8. HÉTFŐ. 4:27

A minőségi pálinka kiindulópontja a hibátlan gyümölcsökből előállított cefre, majd az előírt főzéstechnológia. A cefrébe nem kerülhet rothadó gyümölcs és az előfőzés során keletkező rézeleje sem.

Harminc évvel a rendszerváltás után még mindig azzal küzdünk, hogy elmulasztottuk politikánk cefréjéből kiválogatni azt a pártot, amelynek ma is köszönhetjük a poshadt gyümölcsöket. Tévesen értelmeztük a pártpluralitás szükségességét, így a lejárt, bukott ideológiákat követők azóta is megnehezítik társadalmi életünk békés, optimalizált fejlődését.

A Szovjetuniónak jutalomként adott kelet-közép-európai országok a második világháború után rabláncra kerültek. Több mint fél évszázadon át a megrögzött kommunistákból válogatott helytartók, mint esetünkben Kádár János, olajozták az egyre rozsdásabb béklyót. Ezeknek az embereknek a hazaárulás beépült a génjeikbe.

Szabadságunk kivívása 1990-ben lehetőséget biztosított, hogy úgy, mint a többi volt szocialista országban, félreállítsuk az idegen érdekeket szolgáló, hazánkat eláruló helytartókat, a vörös birodalom talpnyalóit. Elmulasztottuk a tálcán kínált lehetőséget, a pártpolitika színpadáról nem söpörtük le a Kádár-éra főszereplőit, és lehetőséget adtunk arra, hogy bűnös ideológiájuk mentén társadalmunk életét tovább mérgezzék.

Optimizmusunk enyhén szólva is túlzott volt. Későn észleltük, hogy a bolsevik-kommunista erők és utódaik ideológiai vírusa milyen károkat okoz. Napjainkra kialakult az ultraliberalizmus többfejű sárkánya, a szélsőbal, valamint az eddig valódi identitásukat elrejtő, hatalomra éhező „Ballik”-renegátok egyesülésével.

A jelenség Európa-szintűvé vált, kiegészülve a pénzvilág háttértámogatásával és egy jövendő birodalmi törekvéssel. Ez a birodalom rabszolgaságot kínál, megfosztva szabadságuktól a szuverén nemzetek képviselőit. A brüsszeli bürokrácia Soros-kézből etetett zsoldosai az európai egyesült államok fondorlatos mézesmadzagját kínálgatva próbálják lépre csalni a nemzeteket. Eszük ágában sincs többpártrendszerű konglomerátumot létrehozni. Céljuk az egypártrendszerre épülő bolsevik-kommunista-náci példák alapján működő birodalom.

Az Európai Parlament és a LIBE parazita módon élő ultraliberális zöldjei több fronton támadják az euró­pai polgárok identitását és nemzeteik szuverenitását.

Hasonlóan a koronavírushoz, kívülről fertőznek és belülről rombolnak, hiszen az illegális bevándorlás élére álltak, párhuzamos társadalmakat hoznak létre, ellentétet szítanak a zsidó-keresztény és az iszlám vallást követők között, alkalmazva az „oszd meg és uralkodj” elvet, elzárják a nemzetek polgáraitól a szubszidiaritást, a valódi demokrácia forrását, ráerőszakolják az unió tagjaira a hitelek felvételét, és szeretnék elfogadtatni azok igazságtalan elosztását, és az adósságfegyverrel örökös rabszolgaságra kényszerítik kontinensünk polgárait.

A kifundált birodalom tervei mellett felsorakoztatták a jól megfizetett és gőzerővel működtetett, fake newst és hazugságokat sugárzó médiát.

Európa polgárainak, élükön a szellemi honvédőkkel a gonosz erőkkel szemben új eszközöket kell igénybe venniük. Az európai polgári kezdeményezések ténylegesen jelentsék népeink sorsának jó szándékú megvalósíthatóságát. Itt az ideje, hogy a nemzeti érzelmű, zsidó-keresztény civilizációt magukénak valló emberek minél szélesebbre tárják a már létező Európai Uniós Civil Együttműködési Tanácskozás kapuját, és közös erővel elérjék az unió intézményi rendszerével történő egyeztetést.

A koronavírus-járvány igazolta, hogy az uniós országokban megválasztott kormányok legfőbb felelősei, a miniszterelnökök csakis népük együttműködésével érhetnek el kiemelkedő teljesítményeket. A kölcsönös bizalom megkerülhetetlen.

Civil jövőnk a teendők sokaságát vetíti elénk. A békemenetekkel és a kormány népi konzultációkat kezdeményező akcióival sorskérdéseink eredményesen rendeződtek. A politikai puccsra és kormánydöntésre készülő bel- és külföldi erők számíthatnak a megérdemelt válaszokra. A gyurcsányi DK a hazaárulók működtetésével és finanszírozásával leleplezte, majd magához vonzotta a ma leginkább „Balliknak” hívható színtársulatot. A politikai élet színpadán nem is volt helyük, hiszen a jobboldali politizálást és a nemzeti érdekek képviseletét a Fidesz–KDNP-pártszövetség lefedte.

A világ és benne Európa politikai és gazdasági életében paradigmaváltás zajlik. Itthon nincs szükség magamutogató áljobboldali erőkre. Sokkal inkább elő kell vennünk a civil társadalom többségének józan, radikális erejét. A szellemi honvédők vezérletével a magából kiforduló ellenzék igaztalan akcióira érthető és erős válaszokat kell adni. Az ellenzéki pártok poshadó „gyümölcsét” nem engedhetjük az állan­dóan forrásban lévő, társadalmunkat előrevivő politikai és gazdasági „cefrénkbe” hajigálni.

Így elérhetjük, hogy Magyarország igazi hungarikummá váljon.

(A szerző a CÖF–CÖKA elnöke)

 

 

 

 

 

 

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!