„Beözönlés”

Tisztelt CÖF vezetése, tisztelt Csizmadia Úr!

Beözönlés témakörben a mai napon jutottam el oda, hogy az általam már korábban lemondott Magyar Nemzet után, a Magyar Hírlap és a Napi Gazdaság vételét is befejeztem, a televízíóban pedig egyetlen híradót sem nézek.
Mindezt a tehetetlen országvezetés miatt, a saját egészségem, idegeim védelme érdekében.
A beözönlés kérdésében ugyanis én a szarpaszírozással, amit ma folytatunk: nem értek egyet! Kerítés ide, kerítés oda minden migráns kivétel nélkül takarodjon a jó édesanyjába, vissza a szülőhazájába!!!
A beözönlőkkel, migránsokkal kapcsolatban egyetlen megoldást tudok elfogadni: nem beengedni őket Magyarország területére!

A zöld határon keresztüli: tiltott (jogellenes!) beözönlés a magyar, egyben schengeni határunkon!
Vannak határátkelő helyeink, aki akar ott bejöhet, útlevéllel!!!!
Zöld határon át beözönleni nem szabad, aki ezt megengedi. az egy állat!!!
Aki ezt megengedi, az egy idióta, egy kretén! Az a jogállam fogalmának megcsúfolója!

Én pedig a saját idegeimet nem vagyok hajlandó barmokkal tönkretetetni!

Kész, vége: számomra a probléma megszűnt!!! Én nem vagyok hajlandó belebetegedni a hülye politikusok tehetetlenségébe!
Egyetlen mailt sem fogadok barátoktól, ismerősöktől, rokonoktól beözönlés ügyben: az érkezőket elolvasás nélkül letörlöm, tovább nem küldöm.
A tehetetlen düh dolgozik bennem!!!!

Egyetlen megoldást fogadok el: jogellenes beözönlőket a magyar határtól vissza KELL fordítani!

Beözönlők: mars haza! Migránsok: takarodjatok innen!

Teljes tisztelettel,
P.G.

_____________________________________________

Mélyen tisztelt Csizmadia László úr !

Teljes mértékben értem amit írásával közölni kívánt felém és azt mondhatom, hogy többnyire egyet is értek vele de nem maradéktalanul. Nem lehet tagadni, hogy Magyarország ma nem egy kiegyensúlyozott társadalom. Lehet kérni türelmet de belátható időn belül, vannak olyan területek ráadásul, ahol egyetlen fillér hozzáadása nélkül is lehetne javítani a közérzeten. Kettőt is mondanék, az egyik az egészségügy, ahol a médiát is megjárt esetet említeném , amikor a kaposvári kórházban nem látták el a beteget hanem egy jóval későbbi időpontot adtak neki vérröggel a lábában, mire Ő megműtötte magát. Majd a kórház fontolgatta a pert, jóhírnév megsértéséért. Nem is értem , hogy lehetne perelni azért ami lehet, hogy nincs is. Az jut eszembe, mintha egy konzumnő az ötvenezredik kuncsaftján kérné számon a tisztességét.
Nagyon sok esetben adnak betegeknek olyan időpontot , amit ha betart valaki , akkor már készítheti is a végrendeletét.Ahelyett, hogy azt mondanák neki, teljesen ingyen, hogy- Kedves uram, önnek azonnali ellátásra volna szüksége a szakma szabályai szerint, mi ezt nem tudjuk biztosítani, ezért ön keressen rá valamilyen megoldást- ezzel talán nem sértenék meg az ellátási kötelességet sem és a beteg is életben maradhatna. Így, talán javulna is a statisztika amely egy év alatt 16%-t romlott, mármint a halálozási adatok.
A másik , sokszor adóalanynak érzik magukat az emberek és nem állampolgárnak, segítség helyett inkább bírságokat kapnak ott is ahol már nem volna szabad elvenni. A segítő szándék és a jó szó azonnali hatással bír és pénzbe sem kerül.
Gondolkodni kellene azon, hogy a társadalom sok-sok rétegének van-e valamilyen képviselete, érdekérvényesítő képessége?
Másrészt láthatóak az eredmények és ezért köszönet illeti a jelenlegi vezetést és különösen miniszterelnök urat, az Ő segítségével sikerült elkerülni a görög utat.
Ezt nem felejtjük el a szavazófülkében sem, de nagyon sok munka van még.
Tisztelettel: B.M.

________________________________________________

Köszönöm a küldeményt. Nem kizárt, hogy a bérencek idegenek légiósokkal kívánják magukat trónra ültetni, hiszen őket nem támogatná akkora erő az országon belül, hogy latba eshetne bármilyen kívánságuk is.
Nekünk kellene lépni először, nem megvárni, a csürhe megmozdulását.

Üdvözlettel: P.J.-né

________________________________________________

2014 ben jó pár nyugati ország kerített magának egy egy darabot Afrika földjéből , amit aztán gyarmatként tartott számon.
Akkor most erősen ajánlanám, hogy ezek az országok tárt kapukkal várják a bevándorlók millióit, s ne akarják ismételni a történelem folyamán gyakorolt jó szokásaikat , amikor is minden támadás ellen a magyar volt aki megvédte a Nyugatot, amiért cserébe a Nyugat minden problémájában magára hagyta és széttépte Nemzetünket!!!
A mellékelt térképen ,lát valaki magyar gyarmatot ???????
M.-né P.A.

Ezek a gyarmatok !!!!

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!