Bécsi Memorandum

Tisztelt hölgyeim és uraim !
A menekültek naponta növekvő áradata Európában egyre tragikusabb formát ölt.
Ezt a tömeget világszerte egy 3000 szervezetből álló és 29 000 segítővel működő embercsempész ipar szervezi és irányítja hatalmas haszonnal. Ez a bűncselekmény a bevándorlók ellen is irányul,akik gyakran egész vagyonukat eladják az embertelen ,sokszor halálos kimenetelű utazásért és legtöbbször gazdasági menekültként bizonytalan a jövőjük is.
Európa erejét ez mind gazdasági,mind szervezés tekintetében meghaladja. Egyre jobban kirajzolódik a társadalmi rendszer összeomlásának és a lakosság heves ellenállásának kockázata. A sokak által felrajzolt veszélyes válságnak nemcsak Európára nézve,hanem egyben az egész világ számára nyilvánvalóan tragikus következményei lehetnek.
A Bécsi Akadémikusok Köre behatóan foglalkozott ezzel a problémával és elkészítette a csatolt memorandumot,melyben a jelenlegi helyzetet vázolja fel mind gyakorlati,mind jogi szempontból valamint javaslatokat tesz halasztást nem tűrő intézkedésekre.
Szeretnénk ezzel konstruktívan hozzájárulni a menedékjogi és bevándorlási kérdés megoldásához.
Csatolmányban találják a Memorandumot németül angolul és magyarul. A memorandumot minden EBESZ tagállam külügy- és belügyminiszterének elküldtük.
Üdvözlettel
Eva Maria Barki

 

 

Scan0521 Scan0522 Scan0523 Scan0524 Scan0525

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!