Barikádra fel!

https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/20201203-barikadra-fel 

A cenzúra 1940-ben ellehetetlenítette Szabó Zoltán író rovatát, amely a Magyar Nemzetben a szellemi honvédelem indítását célozta

Sok éve annak, amikor a CÖF–CÖKA szükségesnek látta mozgalommá alakítani a szellemi honvédelmet. Több mint tizenötezer szellemi honvédőnk aktív részvétele alapítványunk munkájában biztos támaszt jelent nemzeti sorskérdéseink megítéléséhez. Munkánkban kiindulópontot jelentett, hogy a 2002-től 2010-ig regnáló Gyurcsány–Bajnai-kormány intézkedéseivel felravatalozta hazánkat, majd halotti torra hívta az IMF-et és a brüsszeli bürokratákat. Gyurcsány uralma lépésről lépésre tiporta sárba a demokrácia és a jogállamiság alapvető értékeit. Odáig jutott, hogy saját népére lövetett, és kiszolgálói zsebébe csúsztatta kincstárunk javait.

A gazdaság csődje elkerülhetetlennek látszott, a magyar emberek Brüsszel és az IMF fogságába kerültek. E rövidnek nem mondható, nyolcéves korszakhoz számolhatjuk a Horn Gyula-féle, SZDSZ által farokcsóvált MSZP-s időszakot is, nem merülhet feledésbe a szakszervezeti és MSZP-s vagyon offshore cégekbe  történő átmentése. A rendszerváltozást késleltető őskommunisták és leszármazottaik tizenkét éven át szédítették a magyarokat hazugságaikkal, és végleg eladták magukat brüsszeli megmentőiknek.

Nemzeti, keresztény identitású kormányunk nemcsak rendbe hozta az ország süllyedő hajóját, de ma már elmondhatjuk, hogy értékes rakománnyal is telerakta. Tény, hogy megint lenne mit elcsalni, ellopni, és bőven van mit felajánlani a hazánkat támadó elvbarátoknak. A magyar nemzet tönkretevői, miután bőrüket megmentették, ismét előbújnak sötét vackaikból, felkínálva szabadrablásra országunkat. Kitárnák hazánk kapuját a Soros-féle fizetett zsoldosoknak, az illegálisan érkező, határainkat ostromló bevándorlóknak, markukat tartva, segítve a brüsszeli ultraliberális birodalmat építő pénzmágnás elit céljait.

2010-ben minden magyar polgár számára világossá vált, hogy a bolsevik, kommunista, álliberális eszmék hordozói beteges hazudozók, rabló privatizálók és devizaspekulánsok.

A történelem során sokan jártak pórul, amikor Magyarország koporsóját akarták leszögezni. Mindig képesek voltunk a feltámadásra. Hacsak a nem távoli múltról szólunk, túléltük Hitler nácizmusát, Sztálin és csatlósai, Rákosi és Kádár rémuralmát. A Gyurcsány–Bajnai–Dobrev-trió hazaáruló magatartásának számonkérése még várat magára. A demokratikus többségen múlik, hogy ne fertőzzék tovább társadalmunkat. Fiataljainkat családjaikban, és ha lehetséges, minden területen emlékeztetni kell a nagyszüleik és szüleik ellen elkövetett bűntettekre. Le kell rántani a leplet a bohócnak is rossz ellenzéki politikusfigurákról, megértetni, hogy fiataljaink nem bízhatják életüket hataloméhes bűnszövetkezetre.

Megtanultuk, hogy nem elég csak imával és szavakkal példát mutatni. Tettekkel kell állni az igazság mellé.

Szellemi honvédők, barikádra fel!

Ne engedjük, hogy félrevezetett gyermekeink, unokáink maguk alól rúgják ki a széket. Ezt teszik, ha úgy gondolják, hogy őseik öröksége, a szülőföld eladható. Ha elhiszik, hogy országunkat egy birodalom részévé kell tenni, hasonló módon, mint amikor a magántulajdonú földeket erőszak hatására kellett bevinni a téeszekbe. Ha újkori honfoglaló, idegen identitású emberek nyakló nélküli befogadása megtörténik, utódjaink jövője kútba esik. Elég arra gondolni, mit jelentett a magyarok számára a tatárjárás és a török veszedelem, amikor is őseink vére öntözte hazánk földjét, és elvesztettük szabadságunkat.

Érdekeljen bennünket a ma és a holnap. Dolgozzunk azon, hogy az unióban egyenrangúan élhessünk a szövetséges jogával, és együtt erősítsük a közjót. Tegyük elsődlegessé családjaink biztonságát, közösen védjük meg kontinensünk határait. Az unió alapító atyáit követve a gazdaság elsődlegességét valósítsuk meg, fölé helyezve a pártpolitikai érdekeknek.

Az unióban elfogadott demokráciafogalom tükrözze a népfelség elvét, tisztelje a tagállamok szuverenitását, adjon teret a szubszidiaritásnak. Zsidó–keresztény civilizációnk felmérhetetlen érték, évezredek hozadéka, az európai kultúra közös kincstárunk legnagyobb értéke.

Szellemi honvédők, hazátokért és Európáért tenni akarók, csatára fel! Vívjon meg az értelem, a szeretet és a hűség a demens, nyílt társadalmat akaró elmezavarodottak hadával.

Higgyünk abban, hogy népeink akarata, ha néha késve is, mindig forgatta az idő kerekét.

(A szerző a CÖKA kuratóriumának elnöke)

 

 

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!