Autós békemenet

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetősége!

Nagy örömmel olvastam a levelüket! Nagyon szívesen részt veszek egy Budapest-Brüsszel-Békemenetben! Fantasztikus az ötlet és a gondolat, nagyon gratulálok ehhez! Érzésem szerint ez a békemenet is ugyanolyan sikeres lesz, mint a Budapesti Békemenet.

Hajrá Magyarország! Hajrá CÖF-CÖKA!

Piros-fehér-zöldbe fog öltözni az egész békemenet.
A résztvevőknek nemzeti színű sálakat, sapkákat kellene gyártatni egységesen, (amelyeket majd megvásárolunk), hogy az Egész Világ lássa a Magyarok Bejövetelét és Junkcker úr az „üzletfeleivel” tanuljon meg imádkozni, hogy a „Magyarok nyilaitól ments meg Uram, minket”.
Plakátokon Magyarországot nemzeti színű szívbe, Európát pedig piros szívbe kellene helyezni, bele írva, hogy „Szeretünk Magyarország”, „Szeretünk Európa”.
„Lehel kürtjének” a plakáton való megjelenítése is eszembe jutott, – a kulturált illetőkre való tekintettel… Ők talán megértenék…
Levelük olvasása kapcsán ezek jutottak most az eszembe, ha lesz még alkalmazható ötletem, akkor azt szívesen megírom.

Minden szépet és jót kívánok Önöknek! Sok sikert a szervezéshez!
Legfőképpen a Jó Isten áldását kívánom és kérem életükre és munkásságukra, amiket Hazánkért, Népünkért, Nemzetünkért és Európáért tesznek.

Üdvözlettel:
M. E. M.

___________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány!
Tisztelt Hölgyek és Urak!

Szándékomban áll részt venni, – amennyiben a szükség megkívánja – „Családjainkért, Hazánkért és Európáért” az autós túrán.
Javasolnám viszont, hogy az „autós túra” helyett inkább különvonatokat kellene indítani étkező-és büfé kocsikkal, „pakli” kocsival (transzparensek, stb.) szállítása végett. Vonatok indulhatnának Debrecenből, Szegedről, Pécsről és Szombathelyről. A különvonatok útvonala: Pozsony, Prága, Drezda, Berlin, Brüsszel. Számításba jöhetne még egy kedvezményes repülő charter járat is. Sajnos a MALÉV-et elkótya-vetélték, talán a WizzAirnél még lehetne kedvezményes árakat kialkudni.
Tisztelettel:
N.Z.

_______________________________________

Remek kezdeményezés, melynek óriási visszhangja lesz, és nem csak Európában, hanem a népvándorlás kapcsán az egész világon is ! Természetesen én és a családom, barátaim lehetőségeinknek megfelelően ki-ki, autóval, illetve busszal ahogyan jelezték ha lesz Budapesten gyalogosan is ! Köszönöm az információt !
Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok !
Tisztelettel
B. J.

_______________________________________

Remek ötlet ez a brüsszeli békemenet. Persze komoly logisztikai szervezést igényel, ha néhány száz, vagy ezer autóval odamennénk, kevesebbel pedig nem érdemes. Akkor inkább buszokkal menjünk, mint a migráns áradat. Ismerjék meg az erőnket ezek az ostoba bürokraták, akik szerint alig voltunk néhány ezren a Pesti Békemeneteken.

Üdv.: Dr. S.J.

________________________________________

Kedves Nemzeti Honvédő Barátaim!

Amekkora összegekkel a törököket meg a befogadott idegeneket támogatná Németország és Junker, annyival bőven megtámogathatók lennének a magyar családok is ahhoz, hogy 3-4 gyermeket vállaljanak. És akkor magyar gyermekek sokasága menekülhetne meg a magzatgyilkosságtól. Otthonhoz jutnának az arra érdemes családok.

Személyenként 12-15 ezer Euro bőven elég lenne az otthonteremtéshez, (ekkora támogatással, illetve fejpénzzel kecsegteti Merkel a befogadó településeket) ráadásul hatalmas lendületet adna a hazai iparnak és a demográfiai következményei miatt sokszorosan térülne meg a befektetés a nemzet erősödése révén. És nem ablakon kidobott, mások által okozott, sokmilliárdos károk megtérítésére költenénk.

Csak nálunk a szülők havi jövedelmének 30-40-szeresére kellene limitálni az egyszeri szülési segélyt.
És így mindig a teljesítményképes családokat arányosan támogatnánk, esélyt adva a támogatott utánpótlás minél igényesebb felneveléséhez, iskoláztatásához is.

D.A.

_________________________________

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!