A törvény olyan, mint a pókháló

A törvény olyan, mint a pókháló:
A kis legyek fennakadnak benne,
a nagy legyek átröpülnek rajta!

A bíróságot is felelősség terheli, mert ha kiderült, hogy a vádlottak ártatlanok és helyettük a tervezők és az ellenőrző hatóság mulasztásai okozták a bajt, akkor az eljárást ki kellett volna terjeszteni a tervezők és a hatóság felelőseire. Erre volt öt éve a tisztelt bíróságnak, de az igazság kiderítése nem érdekelte őket, a kisujjukat sem mozdították ezért. Magyarország a reformkortól kezdve jogász-paradicsom, ahol a bírósági döntéseknek nincs határideje, a taláros testület tagjait nem lehet sürgetni, az ügyeket addig húzhatják, ameddig akarják. És ha valakit ki akarnak húzni a pácból, legjobb, ha megvárják, amíg a bűncselekmény elévül.

K.P.

_________________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA!

Köszönettel vettem a közleményt!

A felháborodásban csatlakozom a többiek mögé!

A meghozott ítéletek után a Hagyó-per, és most a MAL Zrt. 14 vádlottja ügyében hozott ítélet minden józan embernél kiverte a biztosítékot, nem beszélve a többi egyéb esetről : pl. Simon ügy, a 2006-os per kapcsán a Gergényiék ügye, stb. Nem sorolom tovább, rengeteg van.

Szinte egyetlen egy ügyben sem született olyan ítélet amelyből a kisember azt látná, hogy a bűnösök valóban elnyerik méltó büntetésüket!

Fricz Tamás mondata, mely szerint Magyarország egy következmények nélküli ország még ma is érvényes!

A magyar igazságszolgáltatásban teljesen megrendült a bizalmam, és ezzel nem vagyok egyedül! Bocsássanak meg de nem tudom tisztelni ezeket az embereket!
Nemcsak őket, a perbefogottakat sem, a védőügyvédjeiket meg még úgysem! Úgy látszik elegendő pénzzel rendelkeznek a becstelen emberek, hogy megússzák cselekményeiket.

Mindezekből mit vonhat le egy egyszerű ember! Csak csalónak, hazugnak és becstelennek érdemes lenni! Lopni kell minél többet, és élni utána a világot minden gond nélkül!

Miért adózzunk akkor, miért fizessük be tisztességesen az adóinkat???
Kinek??? A tolvaj bandának és az igazságszolgáltatásra képtelen bírói fizetésékre???

Bocsánatot kérek a kifakadásért!

Tisztelettel: M.M.

_____________________________________________

Más a közvélemény, és mások a szikár tények!
Jó, ha a bíróság mérlegel, és nem az érzelmek alapján dönt!
Nem kell az érzelmeket felkurblizni!

T.O.

______________________________________________

Úgy érzem,hogy a politika uralja a joggyakorlást, nem az igazságszolgáltatás a cél. Pénzzel mindent meg lehet vásárolni, még a kedvező birói döntést is.
B.A.

_____________________________________________

Támogatom.
Ha a civil társadalom nem érzi az igazságosság jelenvalóságát a jogrendben is, akkor eltorzul a demokrácia és a szélsőségek jutnak hatalomra….
J.J.-né
_____________________________________________

Teljes mértékben környezetem, családom és magam felháborodva tiltakozunk az ilyen igazságtalan és sorozatos ítéletek ellen. Ebbe a „HAGYÓ” ügyet is értjük.
HA még sem járna tiltakozásunk a jog szerint eredménnyel, akkor kérem, követelem a CÖF által hathatósabb ( tömegtüntetés) eljárást.

Köszönettel T.I.
______________________________________________

CÖF-CÖKA Vezetősége!
Egyetértek az Önök beszámolójával. Mélységesen felháborít ez az ítélet! Igazságtalan embertelen,erkölcstelen. Nem tudom ki volt a bíró, a véleményemet inkább nem írom le, mert nagyon súlyos lenne.
Köszönöm, hogy hangot adnak a sok-sok ember elégedetlenségének.
Az ítélet ellen tiltakozom: Cs.I.-né
______________________________________________

Én nem respektálnék semmiféle bírói függetlenséget, mert ezek a bírók csak az igazságtól függetlenek, amúgy az MSZP, MSZMP régi kliensei
F.E.Sz.
______________________________________________

Jó lenne tudni, KIK vannak a háttérben? Újabban a bíróságokon is kettős mérce érvényesül? A vörös iszap katasztrófa európai szemmel is óriási volt, 10 ember
halála, iszonyatos anyagi kár és ezért senki sem felel? „Ki mint él, úgy ítél?”
Milyen világban élünk? Ezt nem szabad hagyni!
Tisztelettel: F.J.-né
______________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetőség!

Köszönöm ezt a Közleményt.

Mindezek mellett javasolnám annak vizsgálatát, hogy milyen lehetőség merülhetne fel egy közös és hathatós petícióra az ügy kapcsán.

Tisztelettel
dr. B.Zs.
_______________________________________________

Kedves Barátaim!
Mélységesen egyetértek ezzel közleménnyel. Most mutassák meg ezek a szervezetek, hogy mennyire tudnak harcolni az emberekért, az emberi értékekért, a szabadságért és a jogért.
Ha nem tesznek semmit, (mint ahogy eddig sem tettek) akkor elvesztik még a látszatát is annak, hogy ők az emberi jogokért „harcolnak” no meg az emberi tisztességért. Akkor csak a vétkesek cinkosai lehetnek, bárminek is nevezik magukat.
Tisztelettel: P.G.
_______________________________________________

T. Civilösszefogás:
A TASZ-t, A Magyar Helsinki Bizottságot és hasonlókat, felkérni igazságos bírói ítéletekre, komonista bűnözőkkel, terheltekkel, vádlottak esetében, tekintve a komonista és ballib bírákat, olyan mintha a foltos hiénákat kérnénk fel arra, hogy elsősegélyt adjanak a vérző sebesülteknek.
Üdvözlettel: H K. I.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!