A népfelség mindenekelőtt

A magyar médiumok sokszor felemlegetik Gyurcsány Ferenc bűneit, ez azonban őt legkevésbé érdekli, sőt imádja, ha a nevét meghallja vagy a nyilvánosság előtt szerepelhet. Kijelenthető azonban, hogy szereplése nem kívánt része a magyarok életének. Az a politikai színház, amelyet magának ácsolt, folyamatos tatarozás ellenére is düledezik. Ki tudja miért, de 20 éve viseljük nemzetrontó cselekedeteit az összmagyarság elleni csoportosan elkövetett tetteit.

A haza kiárusításában, a rablóprivatizációban és a deviza eladósodásában, kétségtelenül nagy „érdemeket” szerző aktor folyamatos jelenléte nemzetünk életében egyre nehezebben tűrhető, alig elviselhető. Amihez pályafutása alatt nyúlt, ott kő kövön nem maradt. A jóérzésű magyarok többsége elutasítja politikai handabandázását. Az is igaz, hogy a nemzeti oldal civiljei, akár köszönetet is mondhatnának, hogy szétveri az ellenzéket. Egoja mindent felülír, uralkodni akar honfitársai nagytöbbsége és sajátjai felett is. Nála úgy tűnik, hogy a cél szentesíti az eszközt. Beteges filozófia mellett családi vállalkozássá tette a „trón” visszaszerzését, lásd az árnyékkormány létrehozását. A brüsszeli haszonszőrűekkel szövetkezve ellene megy honfitársai akaratának, a legitim demokrácia megdöntését tekinti életcéljának. Hadviselésének alapja, ha nem megy legális eszközökkel, azt pótolni kell, az azonos pártérdekeltségű, korruptálható brüsszeli parlamentben rendelkezésre álló képviselőkkel és a Soros-féle NGO-kal.

Európa egyelőre még viszonylag csendes, de polgárságunk helyzete egyre bizonytalanabb, 450 millió ember nagy többsége még kér, de már látszik nem sokáig türelmes. Ez elmondható a magyarokról is.

Az uniós és magyarországi önkormányzati választások ideje közeledik. Feltételezhető a békés, de szigorú elszámoltatás ideje is. Miért is? Mert nem lehet az európai emberek véleményének kikérése nélkül háborúzni. Nem fair pénzügyi zsarolással próbálkozni Magyarország és Lengyelország térdre kényszerítésére. A nekünk járó pénzeket országainkban kormánybuktató szándékkal visszatartani stb.

A Gyurcsányokat és a mögöttük félrevezetett embereket fel kell ébreszteni. Politikai megélhetési pozíciójukból szavazatainkkal kijjebb kell rudalni. A népfelséget nem tisztelő ámokfutók helyét az igazságszolgáltatás jelölje ki.

Európa közössége nem akar gyarmati sorsot, háborút és amerikai bábáskodást.

Legfőbb erőnk a szellemi honvédelem magasfokú megszervezése, majd 27 tagországunk szövetséges európai hadserege. Nem feledhetjük, hogy a népfelség erejével szavazatainkkal kiűzhetjük európai édenkertünk bitorlóit. Megakadályozhatjuk jelenünk és jövőnk felfalását.

Az unió reformja időszerű. Magyarország közjogi egysége sem porlasztható. Budapest a nemzeté, a nemzet fővárosa nem szolgálhat idegen érdekeket.

Gyurcsány 2. „őszödi beszéde” ébresztőt fújt, hazaellenes beismerése parazsat éleszt jótékony tűzzé. (ld. rádióinterjú)

A NER nem Fidesz találmány, hanem a nemzeti többség, demokráciában hatékonyan követhető alakzata.

2024 nyarán Európa népei élhetnek szavazataikkal, megerősíthetik a népfelség elvét és az arra érdemtelen természetes jogainkat tiprókat politikai száműzetésbe küldhetik.

Csizmadia László a CÖKA kuratóriumának elnöke

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!