A Keljfeljancsi ismét kornyikál

A figurát magyarok találták fel. Kiváló játék, amelynek számos formája létezik, felfújható, plüss, kacsa, zenélő és a többi, így aztán a gyerekek válogathatnak kedvükre

Talán nem véletlen, hogy az élő Keljfeljancsi is magyar találmány, megtestesítője Gy. F., aki úgy él hazánkban, mint aki nem tanulta meg, hogy a földön két lábon kell járni. Igaz, ehhez azonban erkölcsi tartás és egyensúlyérzék is kell.

Nevezett politikusi súlypontját alulra helyezte, így aztán mindig visszabillen a rá jellemző (Keljfeljancsi) hatalommániákus helyzetbe. A való élet hatásaira ingó módon reagál, és mindig visszatér eredeti pozíciójába, ahol az eseményekre sajátos módon replikázik. Mindenhez ért, kultúrához, egészségügyhöz, oktatáshoz… Amit tesz, az merőben más, mint a gyermekek részére kialakított játék­figurák szerepe.

Instabil az egyensúlyi pontja, amit miniszterelnöksége idején igazolt. Féktelen egójú ­figura, alacsonyan szocializálódott kommunista utánzat, hisztériára utaló attitűdökkel. Ez az ember üzent látszólag csak Vidnyánszky Attilának és az őt kedvelő csapatnak, de valójában minden dolgos magyar embernek.

Megfenyegette (nem először) mindazokat, akik a szégyenletes országlását követő káoszból és csődhelyzetből kivezették hazánkat. Földönfutóvá tenné azon polgárokat, akik neki, a bukott miniszterelnöknek nem ilyen sorsot szántak. Lehet, hogy a keresztényi, felebaráti reagálás hibás volt!

A választópolgárok megkérdezése nélkül, de a teljes ellenzék nevében összefogással kérkedő figura leváltásra ítélte az Orbán-kormányt, bohócsapkát helyezve saját fejére. Úgy tesz, mintha az idő 2006-ban megállt volna. Akkoriban a hazug, polgárságunkat aljanépnek tekintő miniszterelnök nemcsak fenyegetőzött, hanem a békés tömegbe lövetett, lovas attakot vezényelt, kordonországot épített. Fittyet hányt a jogállamiságra, jó nagyot rúgott a demokráciába.

Nem kétséges, ha tehetné, 2022-ben hatalomra kerülve betartaná fenyegetéseit. Sőt jelenlegi követői közt hidegvérrel elvégezné a bolsevik-kommunista gyakorlatból megtanult belső tisztogatást.

Utcai rendbontásra biztat, uniós ideológiai és pénzügyi támogatással, a Soros-féle NGO-kkal és felbérelt hírportálokkal nap mint nap azon munkálkodik, hogy a nemzet egységét szétzilálja. Föderalista eltökéltségével a nyílt társadalom híveként Európa közösségét is rombolja azzal, hogy feleségét, momentumos barátnőivel együtt cirkuszi mutatványokra kényszeríti, ígérve, hogy hely­tartóságában vezető szerepet kaphatnak.

Ezt az embert és a vezénylését követőket nem vehetjük félvállról. Rajta kívül kevesen lettek volna képesek az ország kiárusítására, párttársa, Medgyessy Péter megpuccsolására. Sajátos módszereivel az ellenzék pártjait a magyar emberek többségének ellenségévé tette. Elfelejttette velük a konstruktivitást, ajánlatára a bolsevik-kommunista-náci ideológiák mezsgyéjére léptek. Olykor már ellenforradalmi megnyilvánulásoktól sem riadnak vissza. Túlzásnak nem mondható, hogy kijelentéseik szerint megint ilyesmire készülnek.

Ismét véres kardot hordoznak szerteszét a nemzet együttműködésében érdekelt országlakók között. Szabadcsapatokat szerveznek a törvényes rend megzavarására. A legitimitást élvező nyugati kormányok jól látják a szélsőséges erők gyülekezésének veszélyét.

A francia és a német rendőrség, az Európai Unió által is elfogadottan megmutatja, hogy ilyenkor mi a követendő cselekvés.
Békében élő családjaink, tisztességesen dolgozó adózó polgáraink sem fogják hagyni közös Európánk és fejlődő hazánk politikai huligánok által történő szétrombolását. Kelet-Közép Európa népeit más fából faragta elviselt gyarmati sorsuk. Biztosnak vehető, hogy ha másfél millió embernél is több értékeli, hogy részt vehet a nemzeti konzultációkban, leszünk hasonló számban olyanok, akik szükség esetén újabb békemeneten hitet tesznek demokratikusan választott kormányunk mellett.

Az egyesült baloldali pártok szüntelen provokálását szúnyogcsípésnek tekintjük. A mi dolgunk, hogy 2022-ig alkossunk, hassunk és gyarapítsunk. Így érhetjük el, hogy a magyarországi eldeformálódott pártok helyett előjöjjenek az igazi nemzeti egységben gondolkodó, konstruktív, hazánk érdekeit szolgáló új ellenzéki formációk. Most a Gy. F. és Soros által finanszírozott politikai laboratóriumban azzal kísérleteznek, hogy a tűzre vizet öntsenek. A gőz egyesek agyában és az identitásukat vesztő balliberális pártok szervezetében robbanást okoz. Keljfeljancsi társaival együtt ismét kornyikálja, hogy
„ez a harc lesz a végső”.

Mi, civil polgárok, akik az egyenrangú szuverén országok Európai Unióját szívből és teljes erőből kívánjuk építeni, történelmi tett előtt állunk. Szavazataink meggyőző erejével 2022-ben demonstrálhatjuk, hogy: Hátra arc!, végleg vesztesek lettetek. Keljfeljancsinak csak a gyerekjátékok polcán van helye.

(A szerző a CÖF–CÖKA kuratóriumának elnöke)

 

 

 

 

 

 

Szerző
Csizmadia László
CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!