A Jerusalem Post cikke!

Csehország és Horvátország után Magyarország is tiltsa ki Sorost az általa fizetett álcivil egyesületekkel és a Közép-európai Egyetemmel együtt! Ha magyar állampolgár, akkor nevezzék meg mint hazaárulót! Ezt kell egy tökös kormánynak tennie! A felforgató dollárok nélkül a helyi szoclib szekértolókkal ez után már könnyebben elbánunk.

Hogy melyik hírben lehet hinni és melyikben nem, ehhez ma már már bölcsnek kell lenni.

Izraelben is rájöttek a “menekült ipar” lényegére.

Legfőképpen arra,  hogy ki ill. kik vannak a háttérben Soros mellett, vagy mögött.

És a semleges Svájc is benne van az „üzletben”.

Nocsak! 

A „humanitárius” embercsempészek finanszírozásáról.

Ausztriában és Németországban a menekülttáborokat egy svájci cég (OPS) üzemelteti, amelynek a Barcleys Bank a többségi tulajdonosa, ő pedig a Rothschildok fő bankja.

Világszerte hasonló emberek üzemeltetik a(ál)humanitárius és (ál)emberjogi szervezeteket, beleértve Afrikát is.

Egyszerű dolog ez: 

Az (ál)humanitárius szervezetek az államok kormányaitól pénzeket inkasszálnak (beszednek), amiket aztán szétosztanak a „rászorulóknak”, akik ezért a pénzért utat vásárolnak Európába, amely utaztatásért kapott pénzt, visszafizetik a „humanitárius” embercsempészeknek.

Európába érkezésük után,  az államok ismét fizetnek a „menekültekért”, mégpedig a táborokat üzemeltető szervezeteknek

És mindezért Soros úr – Rothschildék jobbkeze –lobbizik az EU-nál, amely kényszeríti a politikusokat, hogy évente további milliónyi „menekültet” fogadjanak be.

A kultúra szétrombolása, (eme új rendszer felállítása mellett), egészen jó üzlet.

(Legjobb az egészben az, hogy az adófizetők fizetik a „menekülteknek” az ideutazásukat, itt-tartózkodásukat, és egyéb olyan előnyöket,  amilyen  szociális  ellátás összegeihez a  helybeliek  nem  juthatnak.)

S  ezeket a pénzeket a bankárok világuralmi csoportja, a Wall Street bűnözői  forgatják,  inkasszálják!!!

Már Izraelben is rájöttek?

A globális káoszért kampányol Soros – állítja a The Jerusalem Post. Az izraeli lap szerint a magyar származású USA-beli  milliárdos által támogatott projektek mind egy célt szolgálnak. 

Gyengíteni a nemzeti erőket, a nemzetállamokat, hogy azok ne tudják megvédeni törvényeiket és közösségeik értékeit.

Ösztönözni a migrációt, befolyásolni a választásokat és (a korrupt) újságírókat pénzelni –  a többi között – ezek szerepelnek a Soros György tervei között,  egy izraeli lapban megjelent cikk szerint.

A szerző azzal kapcsolatban fogalmazza meg véleményét Sorosról, hogy augusztusban az üzletember által támogatott Nyílt Társadalom Alapítvány dokumentumai közül több, mint 2500 szivárgott ki a világhálón.

Az iratokban az is szerepel, hogy a Soros által finanszírozott „civil szervezeteknek” a támogatásért cserébe,  mindent meg kell tenniük, hogy Európában megszűnjenek a határellenőrzések. A migránsok visszatoloncolása lehetetlenné váljon, az illegális bevándorlóknak pedig egyre több joguk legyen. 

Az akták szerint a milliárdos 2, 2 milliárd forintnak megfelelő összeget szán azoknak a szervezeteknek, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak a befolyásolásában vagy lejáratásában.

A The Jerusalem Post azt írja, hogy a Soros által támogatott tervek mind egy célt szolgálnak.

A nyugati demokráciákban (és a Közép-Európai országokban is) meggyengíteni a nemzeti erőket, hogy ne tudják megvédeni országuk és közösségeik törvényeit, értékeit. 

A cikk szerint,  ennek érdekében Soros megpróbálta befolyásolni a 2014-es magyarországi és európai parlamenti választások eredményét.” (Jerusalem Post, MTV Híradó)

Mondjuk mi ezt, évek óta. Most viszont az a jó, hogy a Jerusalem Postra nagyon nehéz lesz azt mondani, amit ránk szoktak ilyenkor. Úgyhogy kíváncsian várjuk, milyen kreatív megoldással rukkolnak elő a Soros által megvásárolt kis csírák, a Magyarországon is működő (ál)civil szervezetek.

Addig is: Sorost nem kéne végre kitiltani? Például mindenhonnan. Csehország és Horvátország már megtette!

Dr. N. A.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!