A Civil Összefogás Fórum (CÖF) válasza Szigetvári Viktornak

A leghatározottabban visszautasítjuk a Haza és Haladás Alapítvány újabb rágalmait a CÖF emlékeztető kampányával kapcsolatban. Figyelemfelhívó akciónk teljes egészében magánadományokból valósul meg; a beérkező forrásokkal a jogszabályi előírások alapján a törvényben lefektetett határidőket betartva el fogunk számolni. Ezt számtalanszor elmondtuk, de úgy látszik, a kijelentés süket fülekre talál.

Megjegyezzük, hogy az elszámolási kötelezettség  azokat is terheli, akik korábbi döntéseikkel térdre kényszerítették Magyarországot. Szeretnénk, ha Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc is elszámolnának politikai múltjukkal: az ország végletes eladósításával, egyhavi nyugdíj elvételével, a közszolgák bérének csökkentésével, a gyes- és a gyed megkurtításával. Nehezen találunk szavakat arra, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon köre, így a 2006-os hazugságkampányt irányító Szigetvári Viktor védelmébe veszi az országnak nyilvánvaló kárt okozó múltbeli lépéseket, sőt, mintha még büszke is lenne rájuk. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a magyar politika egyszer már megbukott szereplői rágalomkampányok révén próbálnak visszakapaszkodni a hatalomba.
Újra felhívjuk a civil társadalom figyelmét arra, hogy lejárt szavatosságú politikai árut próbálnak a nyakunkba sózni, holott a selejtezésről 2010-ben már döntött a nép.

Budapest 2012. december 1.

Civil Összefogás Fórum                            

Csizmadia László, Fricz Tamás alapító-szóvivők

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!