2020 02 28

A bírói hatalomról, (a legújabb nemzeti konzultációhoz):

A demokrácia, a legalattomosabb diktatúra. Kódolva van benne a szabadkőművesek egyik legfőbb szabálya, az „oszd meg és uralkodj”, csak éppen „több párt rendszernek” hívják, illetve „a hatalmi ágak szétválasztásának”, de természetesen ezt úgy állítják be, hogy ez a „szabadságot” szolgálja! Stb. Így, a törvényszéki bírókat is fel tudják használni a soros-félék, ha a nép, vagy a másik két hatalmi ág, (a törvényhozás, kormányzat), számukra nem tetsző dolgot tud elérni esetleg a néppel összefogva.

A börtön-biznisz visszájára fordítása, a következő képen lehetséges: Kell hozni egy olyan törvényt, mely kimondja, hogy az elítéltek, mivel büntetést kell letöltsenek, ezért maximum kisméretű, zsúfolt sötétzárka jár nekik, dohos falakkal és nedves padlóval, egy vödörrel a szükségletekhez, és egy rozsdás vasággyal, ágynemű nélkül, melyen váltásban alszanak. Minden, ami ezen felül van, azt az elítélt kell megfizesse, (égőt, (izzót), kisebb zsúfoltságot, nagyobb cellát, száraz falakat, napsütést, pottyantós wc-t, takarót, stb, és mindazt, amit megeszik, vagy iszik). Így ezután, sok pénzt lehetne behajtani, a raboktól, mert szerintem mindenütt jobb feltételeik vannak a börtönben, mint amit így a törvény az említetteknek megfelelően előírna. Vagyis jobb feltételeik vannak, mint a zsúfolt sötétzárka, dohos falak, nedves padló, vödör, rozsdás vaságy, kis cella, stb., (a különbséget fizessék meg a rabok és ügyvédeik és még a börtönőrök fizetéseit is, mert őmiattuk van szükség börtönőrökre!!)

Azokat a soros-féle ügyvédeket, bírókat, stb. pedig, akik visszaélnek a joggal, büntessék nagyon szigorúan, például életfogytiglannal és tiltsák el örökre a jogi pályától. Azt pedig, hogy ki él vissza a joggal, azt a józan paraszti ész is megmondja, például: Ha a törvény azért ítél el egy bűnözőt, mert büntetést érdemel, akkor nyílván való, hogy annak nem jutalmat kell adni, ezt diktálja a józan paraszti ész is és innen világosan látszik, hogy ki az aki, nem él, hanem visszaél a törvény adta lehetőségekkel! Stb..

Szóval, miután illegálisan bejött valaki Magyarországra, az nem kártérítést, hanem büntetést érdemel!

A JÓISTEN segítse Magyarországot és A JÓISTEN segítse a magyarokat!

Imádkozzanak, imádkozzanak, imádkozzanak

Sok SZERETETTEL,
L.T, Nagyváradról