Kedves Barátaink!

A Tavaszi Szeretet Trilógiánk harmadik eseménye közeledik. Az áprilisi TORTÚRA előadásban egy magányos asszony kérlelhetetlen szerelmével ismerkedhettünk meg. Múlt héten Shakespeare klasszikusa a MAKRANCOS KATA – latinos ízekkel fűszerezve, a szeretetteljes megszelídítésről szólt. Jövő szombaton, a Meglepetés +1 előadásban nem mással, mint a 70s és 80s évek történelmi filmjeinek egyik hősével és a hölgyek kedvencével Kovács Istvánnal találkozhatnak. És akit bolondulásig, elolvadásig fog szeretni ez az érett férfi, az nem más, mint  szépséges és temperamentumos felesége Sagál Erika színművész. Hogy miként? Ezt megtudhatja személyesen ha velünk tart.

MÁJUS 27. szombat, 18.00 – SZERETNI BOLONDULÁSIG
zenés est 1 részben SZENTENDRÉN

részletek: http://iiszt.hu/repertoar/szeretni-bolondulasig-42

Az Interneten kényelmesen meg tudja vásárolni jegyét bankkártyája segítségével, a honlapunkról:

MÁJUS 27. – SZENTENDRE – SZERETNI BOLONDULÁSIG
https://iiszt.jegy.hu/program/szeretni-bolondulasig-sajgal-erika-es-kovacs-istvan-estje-79485/378663

Ha jegyét a honlapon vásárolja, akkor mentesül a kezelési költségtől és jegyenként közel 300 Ft marad a zsebében.

Amennyiben személyesen szeretné a jegyvásárlását intézni, hívják munkanapokon 10 – 18 óra között az alábbi számot, ahol kollégánk Sallay István készséggel áll rendelkezésére: +36 30 910 2627

Szeretettel várjuk barátainkat, nézőinket és partnereinket a Dunakanyar szívében az év minden napján, ahol mi értéket, örömet és mindig jó estét kínálunk.

Ivancsics Ilona
a Társulat Szentendre Pro Urbe díjas vezetője

email: [email protected] –    tel.: 06-20/932-7475    – www.iiszt.hu