Vélemények Orbán Viktor évértékeléséről

Tisztelt Demokrácia Központ ! Tisztelt FIDESZ Polgári Párt ! Tisztelt Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány !

Orbán Viktor miniszterelnök ÚR évértékelését igazán jó volt hallani, mert: továbbra is érthetően, objektív tényeken alapuló, hazánk és a mi felemelkedésünkért, és arról szóló nagyon intelligens, elkötelezett beszédet hallhattunk. Köszönjük ! Köszönjük azt is amit Ő és tisztelt Kormánya is tesz és tett !

Köszönetünk és jó érzéseink mellett annak is hangot kell adnunk, hogy megdöbbentő az ellenzéknek nevezett tömörülések vezetőinek, különböző tartozékainak primitív megszólalásai és viselkedései. Hangot kellene adni annak, hogy a tisztes életre vágyók nem kérnek ebből az alantas érdekekkel és érzelmekkel átszőtt, közéleti jelenségek szintjére emelt jelenlétből ! Egy egészséges társadalom kiveti magából az ilyen jelenségeket !

Egy ország parlamentjében is tisztséget viselők megszólalásai, kifejezései, rágalmai, becsületsértései, a polgári életben megengedhetetlenek lennének és ilyenekért egymás nyakába pereket akasztanak! Parlamenti képviselők vidáman, fizetésért csinálják azt amiért az ” egyszerű halandókat” a ” polgári életben ” hatályos jogszabályok elítélnek ? Hogyan lehetséges ez a legfelsőbb szinten ? Az óvodában intelligensebben viselkednek a gyermekek ! Véleményünk szerint főleg megengedhetetlen az a semmivel alá nem támasztott, és primitív, hazug, sértő viselkedés, szóhasználat amit rádióban, TV – ben kell hallanunk lépten – nyomon, egy – egy úgynevezett kommentárként, igazán csak szócsőként használva azokat, most éppen Miniszterelnök ÚR évértékelő beszéde után. A legtöbbször az ” ellenzéki ” sajtótájékoztatón néhány ember mint hallgatóság és legalább 6 TV adó mint szócső van jelen, feltett kérdések nélkül !! Nem úgy mint pl. a miniszterelnöki sajtótájékoztatókon ahol Lázár János miniszter ÚR és Kollégája maximális felkészültséggel áll helyt órákon keresztül ! A demokrácia véleményszabadság, tehát a vélemények szabadsága és nem a semmivel nem igazolt, primitív képtelenségek halmazatai. Ennek eldöntése nem pl. nem  a riporter feladata ( bár már riporter kifejezést nem is hallok, csak szerkesztő mindenki ) , de a megfelelő forma elvárása bizonyára az lenne a riporter és a felelős szerkesztő , főszerkesztő felelősségeivel együtt. Az emberek megtévesztése szabad tevékenység Magyarországon ? Lásd például itt van az olimpia ellenzők hirtelen alakult aláírás gyűjtései, a megtévesztő hivatkozásokkal. Ezek a jelenségek a morálisan elfogadható és normális életvitelt zavarják, biztos, hogy együtt kell ezzel élni ?

Ilyen jelenség sok van, de például fél éve szúrja a szemünket a Rákóczi úton a Rókus kápolna falára firkált, kormányunkat becsmérlő felirat, amit senki el nem távolít, le nem fest – legalább mésszel – hagy lássák minden nap arra járók tízezrei ! Nem ellenvélemény, hanem BECSMÉRLÉS ! Sajnos, nem ez az egyedüli hely Budapesten ! Ráadásul falrongálás is !

A napi élet küzdelmeiben helytállókkal szemben is megengedhetetlen lenne már ez a napi gyakorlat, ami a mindennapi életben nem a demokratikus emberi érintkezések formáit erősíti, hanem az erőszak felé vezet. A CÖF mindig jókor hirdeti békés vonulását, nem tudjuk mikor lesz a következő, de Európai Unió tarthatatlan intézkedés tervezetei is bizony ellenző felszólalásokat igényelnek, talán már a mi részünkről is.

Üdvözlettel és kívánunk további sok sikert, ez eddigiekre is köszönettel gondolva

K. J. és K-né V. J. ( egyébként már nyugdíjasok )

_____________________________________________

Évértékelő… hát megvolt.

Akadt – aki megelőzte az Orbán Viktorét, valamiben ő is élen akart járni…

Az „igazi” azonban ma volt. Az Orbán Viktoré.

Azóta az ellenzéki pártok tollforgatói serényen dolgoznak, kényszert érezve : cáfolni, kritizálni, lehúzni… ehhez még értenek.

Azonban  kissé feledékenyek:

-Elfelejtették , hogy volt egyszer egy „Bős Nagymarosi” beruházás, amit ők indítottak nagy hévvel.

De mi is lett a vége ?

Hány kwh-t termel a vízi erőmű? Egyet sem.

Mikor térül meg? Soha, mert meg sem építették, a népünk véres verejtékét  bele ölték…miközben ők mondják: a hajléktalanok, a szegények… az éhezés…

-Volt egyszer egy gyönyörű Nemzeti Színházunk, a Blahán. Nagy hévvel lerombolták, azt mondva : veszélyes volt…

Én még randevúztam a sarkánál, fel lehetett volna újítani, meg lehetett volna menteni, de nekik nem az volt a cél…

Teltek, múltak az évek, nagy nehezen eszükbe jutott ideje újat építeni. Hová, miből…Évekig sarcolták a népet … téglajegy…kötelezően ajánlott, én is vettem.

Évekig húzódott…egyszer elkezdték, az alapozásig jutottak…hol van ? Sehol.

Nem az volt a cél, Nemzetit, na ne mán…

Az első FIDESZ kormány megépítette, azt megtalálod, a cél is megvolt, pénzt is teremtettek rá, és az akarat is. Népsarcolás nélkül.

-Azért ők is beírták a történelembe a nevüket az „öszödivel”, a békés ünneplők kardlapozásával, vízágyúzásával, szemkilövetésével…

Nem felejtjük el soha.

A vizitdíjjal, a kórházi napidíjjal, a kórházi széfekkel…

Nem felejtjük a „vörös iszap” katasztrófát sem, a halottakat, az otthonok elvesztését, a szennyezést…Hol voltak akkor a „zöldek” ?

A magyar nép összefogással, pénz- adományokkal  segített talpra állítani az áldozatokat. A FIDESZ kormány építette újjá, tisztította meg a borzalmaktól a vidéket.

A gondatlan, vagy szándékos okozói pedig a „régi nomenklatúra” bíróinak jóvoltából az ítélet szerint nem felelősek… Lesz még felelősségre vonás…

Erről az Ő évértékelőjükben eddig nem esett egy szó sem, de Orbán Viktor bizonyára nem fog piros pontot kapni tőlük sem a migrációtól való hazánk megmentéséért, sem másért…

N. I.

_____________________________________________

Még a választások előtt rendezni kell!!! Ne lehessen eszköz a kezükben Soros pénzével!!!

Állambiztonsági érdek is, hogy ne keverhessenek felbujtók, felhasználva a lelkiismeretlen

szoc-lib, elmebetegeket. Lassan a deviencia irányítja a világot, mert ott a pénz!!!!!

Kérjük továbbra is végezzétek áldásos munkátokat!

Köszönettel: H. család

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!