Vélemények – Olimpia 1

Az, hogy láttam, hogy az aláírás gyűjtők elveszik az emberek lakcím-kártyájukat és ő maguk írják be az emberek adatait, az felveti a csalás lehetőségét. Bárki adatait beírhatják és alá hamisíthatják az aláírását. Ezeket az aláírásokat, ahol látszik, hogy más töltötte ki az adatokat mind érvénytelennek kéne venni.

SZ. A.
___________________________________________________

Az lenne az igazságos, hogy mindeninek aki szavazhat, annak a 10%-nak az aláírása legyen szükség. Szabályos az, hogy az aláírás gyűjtők elveszik az embertől a lakcím kártyájukat és ők maguk írják be az illető adatait. Nem tudom, hogy ér az, hogy Schmitt Pál szerint semmit sem ér a népszavazás, mert már mindenki elfogadta az Olimpiára való jelentkezést.

SZ. A.
____________________________________________________

Remélem a hátra lévő, majd két hétben minden lehetséges eszközzel megpróbálják megakadályozni, hogy a Momentum összegyűjtse az elegendő aláírást az Olimpia ellen.

SZ. A.
____________________________________________________

A Kétfarkúak már attól sem riadnak vissza, hogy egy másik újsághoz hasonló újságot adnak ki, hogy ezzel is megtévesszék a lakosságot. Remélem, emiatt aláírásokat lehet majd érvényteleníteni. Ráadásul hamis közvélemény kutatásokat adnak ki, ami szerint csak a hülyék szavaznának az Olimpiára. Remélem, hogy tovább lehet majd szigorítani, hogy mi számít érvényes aláírásnak. Például: csak kék golyóstollal, más színű vagy más fajta tollal nem.

SZ. A.
_________________________________________________

Tisztelt Csizmadia Úr! Tisztelt CÖF Alapítók/Vezetőség!

Naponta látom az Olimpia-ellenzők adatgyűjtögetését, naponta bosszankodom miatta. Folyvást azon töprengek, milyen ellen-akcióval lehetne kifogni az állandóan elégedetlenkedők, kerékkötők, a „minél rossszabb, annál jobb”-pártiakon. A Karc Rádióban egy betelefonáló mostmár többedszer kiszámolta, hogy az olimpia rendezésének költségeiből egy-egy magyar állampolgárra vagy magyarországi lakósra egészen csekély összeg jutna. Bár az általa számolt összegnek én nem számoltam utána, és egy kicsit hihetetlennek is találom, mégis, ez hozta a gondolatot. hogy talán rajtam kívül sokan vannak még olyanok, akik szíves-örömest befizetnénk a ránkeső összeget – vagy akár többet is – egy adott bankszámlára,az olimpia javára. Idős vagyok, lehet, hogy meg sem érem. Sosem sportolhattam egy gyerekkori betegségem miatt,  A belvárosban lakom, így feltehetőleg – ha megérem – elég sok kellemetlenséget kell majd elviselnem. Mégis, tudom, hogy ez nem csupán a sportról szól! Sokkal többről! Ezért az sem lehet kérdés, hogy tudjuk-e, akarjuk-e azokat a kellemetlenségeket, amivel ez jár majd . Civil vagyok. nagyon is civil. Nem ismerem a társadalom szervezés módszereit, ezért kérem Önöket, hogy fontolják meg, mit lehetne tenni.

Üdvözlettel: K. L.

___________________________________________

Tisztelt cím!

Figyelmem kiterjed a szervezők munkájára, de sajnálkozással megállapítom, hogy jelenlétemmel eddig nem tudtam erősíteni a munkájukat. Kissé messze esik tőlem Budapest ahhoz, hogy hirtelen oda ugorhatnék, de ha úgy adódik, lelkesen vállalom majd, ami rám jut.

Tisztában vagyok a regnáló magyar irányítás fölmérhetetlen előnyével és az ellenzék ugyancsak fölmérhetetlen kárt okozó gáncsoskodásával.Isten áldását kérem a munkájukra.

M. M. Újvidék.
___________________________________________

Ha bírósághoz akarnak fordulni a Momentum ellen, akkor tegyék meg azért is, mert megtévesztik az embereket azzal, hogy valótlan adatokkal akarják rávenni az embereket az aláírásra. A baloldal májusban meg akarja zavarni a delegáció látogatását, ezt akadályozzák meg és mutassák meg, hogy a budapestiek mennyire szeretnék az Olimpiát.

Sz. A.

_______________________________________________

OLIMPIA ÜGYBEN MI LESZ???

ÜDV.
D. SZ. E.
_________________________________________________

Tisztelt Címzett!

Nagyon sokan vagyunk hazánkban, akik nem értenek egyet az olimpia körül zajló hisztéria keltésének.
Javasolom mutassuk meg (ahogyan már máskor is tettük), hogy igen is szeretnénk megrendezni az olimpiát.
Rendezzünk ennek érdekében egy erőt felmutató felvonulást.

Tisztelettel : F. J.
nyug.  erdőmérnök

_________________________________________________

Jó lenne egy Békemenet az
Olimpiáért! Rengeteget lendítene AZ egész országon!
Sok üdv,
P.
__________________________________________________

Kedves Egyesületi Vezetőség!

Megtörténhet ,hogy mint kezdő internetes, elküldtem még egyszer az adataimat. Nem hiszem, hogy rosszakaróm lenne, de mit lehet manapság tudni. Megdöbbenve tapasztalom, hogy micsoda összefogás indult miniszterelnökünk ellen akkor, amikor országunk ügyeit, talán soha senki ilyen felelősséggel nem intézte. Lehetünk ennyire vakok, vagy félrevezethetők? Az eredmények tényleg  le nem lehazudható volta, nem elég a büszkeségre, és a nemzetünk felemelkedésére? Beteg világ van! Most éppen az olimpia felmondásának a híre keserít el .Remélem ennek ellenére Magyarország csak fog olimpiát rendezni. Ebben a reményben búcsúzom.

Szeretettel üdvözli, egy lelkes támogatójuk R. B. Érdről.

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!