Vélemények – Olimpia 2

Tisztelt CÖF-CÖKA!

Itt lenne az ideje egy újabb békemenetnek, de most az olimpia ügye mellett lenne szükséges kiállnunk! Az ugyanis elfogadhatatlan, hogy egyesek pártpolitikai alapon, csupán személyes ambícióktól vezérelve tönkretegyék olimpiai pályázatunkat, (szerintem már sajnos tönkre is tették) egy tisztán nemzeti ügyet!
Az olimpia nem csupán hazánk sport iránti elkötelezettségét, országunk népszerűsítését és üzletet jelent, hanem egyúttal önbizalomnövelő és jövőkép formáló is  társadalmunk számára.
Ezért kérem Önöket, hogy fontolják meg egy újbóli békemenet szervezését egy magyarországi rendezésű olimpia mellett.

Tisztelettel: L. Cs.

__________________________________________________

Tisztelt Címzett!
Tisztelt Csizmadia László!

Ölbe tett kézzel nézzük, hogy szájunkból kiénekeljék a sajtot ezek a semmirekellő alakok, akik elárulták az olimpia megrendezésének nemes gondolatát.

Ha hagyjuk(!), a következő lépésük a kormány megbuktatása lesz és ez 100%, hogy sikerülni fog. Azért sikerül, mert a Fidesz a fővárosra mutat, hogy az Ő vállalása, holott ez az egész ország ügye, de nemcsak az országé, a magyarságé leginkább, de tágabb értelemben a Kárpát hazában élő népeké is.

Kérdezem: Nem kellene felhívást tenni egy Nemzet Gyűlés összehívására a Hősök terére, az Andrássy útra végig a Parlamentig? Nemcsak a magyaroknak, a környező országok népeinek is szólva, mert ez az Olimpia, ha megkapjuk a rendezés, jogát Nekik is dicsőség (!). Ez nem Budapest ügye(!), ahogy Tarlós István főpolgármester úr fogalmaz.

Elég volt a lélegeztető gépek mantrázásából, ép eszű ember tudja, hogy ez egy nagy kiugrási lehetősége az országnak, ami 100 évben egyszer van, ha van.

Ne hagyjuk elvenni az örömünket! Nincs idő! Cselekedni kell!

Tisztelettel!
B. L. okl. gépészmérnök
______________________________________________

Itt az ideje, hogy meneteljünk egy nemes cél érdekében!!!!!!!!
ELŐRE AZ OLIMPIÁÉRT!
H. J-né és a Lornyon és Sétapálca nyugdíjas klub valamennyi tagja

____________________________________________

Javaslom a BÉKEMENET AZ OLIMPIÁÉRT címmel egy tavaszi megmozdulást!

Üdvözlettel:
K. M.

________________________________________________

Talán nem ártana, mert ott biztos többen mint 260 ezren lennének, EMI a Momo-t kissé lejáratná‼

Apám írása az 1930-as Magyar Sportban egy fontos érv az olimpia mellett, és megmutatja, hogy a balos ál-liberális anarchistáknak miért nem tetszik az olimpia ötlete. Ugyanis félnek, hogy sikeres lenne és mint a Duna Uszodánál is, időben és a büdzsén belül elkészülnének az építmények, melyekre az egész ország büszke lenne‼

Kérem bátorítsák Tarlós, Borkait és Orbánt, hogy ne hamarkodják el a pályázat leállítását, mert
1.) Nem biztos, hogy minden aláírás érvényes; lehet hogy sok vidéki, külföldi is aláírta, vagy nem létező, mese személyek neve is felbukkan.

2) Nem biztos, hogy minden aláíró ellenzi az olimpia megrendezését, lehet, hogy sokan azért írták alá, hogy Budapest lakossága megmutathassa, hogy igenis akarja az olimpiát‼http://www.rakovszky.eu/Rako-IWS-Site/A7_SiteRubrics/Writings/RIstvan1885/SportEssay.shtml

A Sport Nemzetépítő Ereje
Az olimpiáért drukkolva Bajorországból üdvözlettel

R. I.

__________________________________________________

Köszönöm az információt ! Ez a lehetőség föl sem merült ? Talán nekünk is kellene valamilyen ellen kampányt folytatni, mert az ellenzék nagyon törtet és igyekszik mindent megtorpedózni ami jó és hasznos a Hazánk számára!

Barátsággal : M., Munkácsról

 

 

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!