Vélemények – Márki-Zay Péter

Tisztel Magyar Civil szervezet!

Kéjük Önöket szíveskedjenek hatást gyakorolni Márki-Zay Péter által minden nyilvánosan beszédében, eltúlzott, sőt gyakran, beteges hatalom szerzés kapcsán megalázza a Magyar embereket! Megalázza a kormány tagjait azok családjait, egyszóval mindenkit, időseket, fiatalokat, gyermekeket! Nyilvános beszédében trágyával etetve, sötétben tartva kell kezelni a buta és aberrált népet, embereket! Amíg így kezelik az embereket lehet választást NYERNI! Ha így acsarkodhat (Ő) akkor mi van a szólás szabadság, törvényben rögzített szabályozással? Lehet ezt a hangvételt alkalmazni egy egyetemet végzett doktorált, prof,  stb .

Úgy érezzük ez a magatartás túllépi a törvényben meghatározott  szólásszabadság keretein használható hangnemet! Kérjük szíveskedjenek nagyobb hangsúlyt fektetni az ilyen, vagy hasonló gyűlölet beszéd megfékezésére! Még olyan áron is hogy több millió forint bírságot kiszabni minden ilyen megnyilvánulásért, minden személyre!

KÉRJÜK MÁRKI ZAY PÉTER SORON KÍVÜL MEGBÍRSÁGOLNI! TALÁN ÍGY BEFEJEZI A MAGYAR EMBEREK, AZ ORSZÁG NÉPÉNEK GYALÁZATÁT! Köszönöm levelem elolvasását, a fent leírtak alapján hatáskörüket kiterjeszteni intézkedést szíveskedjenek megtenni!

Tisztelettel N.Z.G.
75 éve becsületes MAGYAR EMBER és családjai, valamint környezetünkben élő emberek

______________________________________________________________

Tisztelt Cím!

Nem értem, hogy miért szólítják fel Márki Z.P- t arra, hogy álljon le a szörnyeteges beszédeivel? Hát nem jó ez nekünk?

Egyébként meg vagyok győződve arról – azóta, amikor Gyurcsány felvilágosította, hogyha nyer a bal oldal, akkor  miniszterelnököt a legnagyobb frakcióból választanak – hogy MZP megértette, hogy ő nem lesz lesz miniszterelnök, s ezért kimondottan azt mondja, amivel külföldről meg van bízva  és meg van fizetve, még ha a magyar gazdájának nem is tetszik.

Üdvözlettel:
K.H. G-né

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!