Vélemények

Tisztelt Cím!
Nagyon köszönöm a közleményt , ami nagy örömömre szolgált. A magyar aktív polgárok bebizonyították, hogy egyet értenek az illegális bevándorlás elleni harccal. Meg kell védenünk magunkat, mert mások nem fognak megvédeni minket. Sőt, ha lehet még többen támadnak minket.
Ezúton kívánok Miniszter Urunknak és segítőiknek, erőt egészséget, és Isten áldását további munkájukhoz ,
szeretettel: Sz.Á.
____________________________________________

„TETSZIK’’ Ha volna rá mód meg kellene adni a lehetőségét, hogy a megkeresett emberek, egy ilyen rövid módon kifejezhessék a véleményüket, sok ember van akinek van véleménye de különböző okokból nem írja azt le, ellenben ezen a módon kifejezheti az egyetértését. Ez számolható, ezáltal mérhető is. Ezt azért is tartom fontosnak, mert aki a közleményt megfogalmazta olyan alapos összeszedett jól és közérthető módon tette, hogy az olvasónak szinte csak bólogatnia kell.
Tisztelettel Cs.L.

____________________________________________

Kedves CÖKA!

Örömmel konstatálom, hogy a Kormány nem vár novemberig a kerítés felépítésével (100-150 ezer migráns is bejöhetett volna közben ebben a tempóban), hanem előrehozta a megvalósítást augusztus végére.
Hajrá Magyarország, hajrá Orbán Viktor!
Hajrá CÖKA!
Üdv,
VSz

___________________________________________

Dear Sir, Kedves vezetoseg,

A magyaroknak igazuk van. Itt Amerikaban me elvesztettuk a szavazas jogokat mert kb . 20 million idegen allampolgarok itt szavazhatnak. Ez lessz vege Amerikanak.Koszonheto a kiraly Hussainnek.
A.

___________________________________________

Tisztelt Uraim!
Aláírtam jó magyarhoz illően a kérésünket, de a megvalósítás ütemével nem vagyok elégedett. Vidéken élek, ezért mindig sokkolóan hat rám, amit a Székesfővárosban tapasztalok. Emiatt aztán nem nagyon szeretek odamenni! Jó lenne végre a pályaudvarokon is meg a közösségi járműveken is kevésbé lehangoló, olykor félelmet keltő ” jelenségekkel” találkozni!
Kétszer ad, aki gyorsan ad……felénk ez a mondás járja!
Üdvözlettel: B.J.-né

___________________________________________

Aki most nem áll ki a Magyar Nemzet mellett ,az hazaáruló,és megcsúfolja őseink hazánkért hullatott vérét.
Dr. N.-né E.

__________________________________________

Csizmadia László Elnök Úr és tisztelt Munkatársai szíves figyelmébe!

Most érkezett az alábbi e-mail a Bostonban élő idős, de ügyünket mindig maximálisan szolgáló és igen aktív barátunktól. Javaslom, hogy időben próbáljunk meg lépni ez ellen, ha még lehetséges!
Tisztelettel, Prof. Dr. B.J.M.

„Most először (2015.07.18-án a 18:45-ös német RTL hírekben (RTL aktuell)), majd a hírt megismételte a legfontosabb állami TV, a ZDF a 19:00 órás Napi Hírekben (ZDF heute), ami Németországban mértékadó forrás, közölték a német hivatalos tervezetet a menekültkérdés Flüchtlingsfrage) kezeléséről, tehát nem a MEGOLDÁSÁRÓL.

Ezzel kibújt a szög a zsákból.

A bejelentés szerint a menekültek közül a hochgebildet, hochbegabtot (kiemelt képzettségű,kiemelten tehetséges) személyek, akik menedékjogért folyamodtak, gyorsított eljárás keretében kapnak nagyon gyorsan tartózkodási engedélyt, és a német szóhasználatban átvették az angol blue card kifejezést. TEHÁT aki mérnök, orvos, műszaki felsőfokú végzettséggel rendelkezik az maradhat itt, megkapja a card-ot.

Mit is jelent ez pontosan Magyarországra nézve ? Azt, hogy a német állam, tehát Mutti (Mutti Merkel) kimazsolázza azt, akik tényleg gyorsan beilleszkednek az itteni nemzetközi MUNKA-világba, maradhatnak, mert olcsón beállnak majd dolgozni, és megtermelik a német állam időseinek nyugdíjat.

És mi is lesz a resztlivel, ami nem kellett a német gazdaságnak, mert sem kulturálisan, sem végzettségben nem várható, hogy termelő ember lesz belőle ? Na, azt fogjuk mi kapni a visszaosztás keretében. Szóval a diplomás, aki 30.000 eurót fog termelni max. 8000 költségből, az lesz német állampolgár.

Aki meg soha, sehol nem fog, nem tud (kulturális és iskolázottsági okok miatt) majd beilleszkedni,na az mehet a magyaroknak. Kínlódjanak vele a vesztes EU országok!

Ez tehát a német (és biztosan a franciák is kiveszik a franciául, angolul beszélő fiatal profikat) ötlet, ezt nevezik a német-szolidaritásnak: ha a német állam gondban van, akkor közösek a gondjaink, legyen szolidarítás, ahogy Gauck államelnök, és Merkel mondja.

Ha viszont mi (vagy mondjuk a görögök) kerülnek bajba, hát akkor, gyerekek, „rápacsáltatok”, adjátok vissza a lóvénkat.

A leghatározottabban tiltakozni kell a visszaosztás ellen, és ezt a zseniális német ötletet tudatosítani kell más országokkal is. EZ A HIVATALOS NÉMET POLITIKA bejelentése volt,azt tudni kell, hogy a ZDF heute, az nem Blikk vagy a Bors.”
______________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!