Vélemények

Nevezzük nevén: Ami ellenünk folyik, az már egy évtizede egy kiválóan szervezett, menedzselt, finanszírozott, mocskos rágalomhadjárat. Erre, és ami   az USA-ban folyik számíthatunk mi is, csak sokkal elsöprőbb erővel. Erre kell felkészülnünk, párhuzamosan a vírus és az ellendrukkereink elleni meg a munkahelyekért folytatott harccal. Nem lesz könnyű, és már most el kell kezdeni, ahogy a Maki, ahogy Makoveczet becéztük a Petőfiben, is csinálta. A Németvölgyi úti suliban még nem látszott, hogy mi lesz belőle.

Az Utca Gondolkodó Magyar Embere
M.T.

________________________________________________________________________

Elég, elég, …elég (100-szor is)
T. CÖF!
Nagyon helyes. Ez ellen nap mint nap tennünk kell, mert népünk számottevő része amnéziás, egészséges életösztöne megromlott. De van a hataloméhes ellenzék által megkaparintható szavazati joga! Melynek pedig nálunk a helye.
Csak így tovább! Mert a hatalom nem kerülhet lelkiismeretlen, erkölcstelen sőt többségében tudatlan és tehetségtelen ráadásul jellemzően pogány és jellemtelen konjunktúralovagok kezébe!
Ha úri módon csupán ölbe tett kézzel várjuk, hogy észhez térjenek, könnyű prédaként válhatunk nyomorult áldozatokká.
Fel hát, keresztyén módra, további átgondolt de a maga helyén mégis kíméletlen, céltudatos, kemény küzdelemre a Gonoszság ártalmas erői ellen! SDG!
Tisztelettel és üdvözlettel:
N.S. dr. tech.
szellemi honvédő
Elnézést a tömörségemért.
_________________________________________________________________________

Kérdésem van Önökhöz:
Mit ismer a T. Cöf  szerkesztősége 1956  őszének győri eseményeiről?
Nemes gesztus lenne Önöktől , ha végre 64 év távlatában segítenének a felnőtt, de egészen tájékozatlan ifjúság számára, ha közre adnák a Győr városában történt 14 nap eseményeit.
Tapasztalatom szerint még Budapesten is igen kevéssé ismertek az akkori eseményeket  irányító személyek cselekedetei és cselekedeteiknek eredményei.
Bizonyára van Önöknek lehetősége az archívumokban fellelni a maiak  számára hasznosítható eseménysorozat részletesen ismertethető tevékenységeket, időrendi sorrendben.
Tisztelettel: Sz.R.
______________________________________________________________________________

A Patikusok…

Nap, mint nap hálát mondunk a járványban helytálló, önfeláldozóan munkát végző, a veszéllyel mit sem törődő rendőröknek, boltosoknak, orvosoknak, ápolóknak, tanároknak , kukásoknak, ami nagyszerű dolog, mert igazán hálásak lehetünk munkájukért.
Azonban még egyszer sem hallottam, a gyógyszertárakban dolgozókról, az ő munkájuk fontosságáról, a közvetlen veszélynek kitett patikai dolgozókról dicsérő szavakat. A gyógyszerésztől az asszisztenseken át a takarítóig ők is megfeszítetten végzik munkájukat, ellátják a betegeket tanácsokkal, sokszor lehetetlen kérésekből hámozzák ki a valós kívánságot, türelemmel, szakértelemmel szolgálnak bennünket fáradhatatlanul.
Azt gondolom, ők is megérdemlik hálánkat, figyelmünket. Köszönjük!
B.I-né
____________________________________________________________________________

A szívem legmélyéről ítélem el az EU viselkedését az igaz nemzetállamokkal szemben.
Üdv, M.I.
____________________________________________________________________________

Minden Tisztelet az Önöké további munkájukhoz, jó egészséget és kitartást kívánok.
P.Zs.
____________________________________________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!