Vélemények

CÖF VEZETŐSÉG!

A TEGNAPI NAP HALLOTTUK, HOGY AZ ORSZÁGHÁZUNK DUNAI OLDALÁRÓL KÉT FRANCIA TURISTA 10 KG-OS DÍSZKÖVET AKART LOPNI…
VOLT ANNYI IDEJÜK, HOGY FELSZALADJANAK A LÉPCSŐN.- LEHET, HOGY EZ CSAK FŐPRÓBA VOLT…?

1. – MI LETT VOLNA, HA EGY 10 KG-OS ROBBANÓSZERKEZETET RAKNAK OTT LE???

EL LEHETNE EZT A TREHÁNY ” VÉDELMET”  KÉPZELNI WASHINGTONBAN, JERUZSÁLEMBEN VAGY MOSZKVÁBAN ???

— MA JELENT MEG AZ ÚJSÁGOKBAN, HOGY AZ „IS” MEGFENYEGETTE MAGYARORSZÁGOT IS…

TOVÁBBI GONDOK:

2.AZ ÉPÜLET ALATTI FORGALMAT KORLÁTOZNI, VAGY MEG KELL SZÜNTETNI!!!

3.AZ ÉPÜLET ELŐTTI DUNA-SZAKASZON AZ AUG 20-I LÉGI BOHÓCKODÁST MEG KELL SZÜNTETNI. MERT ÓRIÁSI VESZÉLYT JELENTHETNEK NEMZETI DICSŐSÉGÜNK SZIMBÓLUMÁRA !

TAVALY MÁR AUG.20 ELŐTT A KDNP VEZETÉSÉNEK ELJUTTATTAM EGY HASONLÓ, AGGÓDÓ LEVELET. NEM IS VÁLASZOLTAK RÁ.

AZ ÖNÖK VÁLASZÁT ÉS INTÉZKEDÉSÉT AZONBAN FELTÉTLEN VÁROM.

TISZTELETTEL:

BÁLINT ISTVÁN

_________________________________________

Kedves CÖF-CÖKA!

Sok kitartást ehhez az emberfeletti küzdelemhez ami Hazánk és Európa ellen irányul.

Kérem szépen Önöket, hogy Bayer Zsolttal és Lovas Istvánnal is találjanak ki valamit, hogy egyben maradjon a jobboldal mármint a Fidesz-KDNP, mert, ha ne adja Isten nyerne a jobbik, vagy az mszp-s csürhe akkor nekünk az országunknak annyi, végünk lesz. Hallgattam ma az Echo-tv kibeszélő műsorát és egy jobbikos ember hihetetlen gusztustalanul támadta Orbán Viktort és a kormányt. Ezzel a korrupciós szöveggel őket is megetették, nagyon veszélyes emberek.

A közelmúltban Bayer Zsolt feltette azt a kérdést a Karc rádióban, hogy mit szólnánk egy Béke menethez. Szerintem nagy szükség lenne rá nagyon is aktuális, ha nem védjük meg magunkat akkor elpusztulunk ahányan vagyunk.

Üdvözlettel, K.E.
__________________________________________

Az igazak ösvénye pedig olyan, mint a hajnal világossága, mely minél tovább halad, annál világosabb lesz, a teljes délig.
Példabeszédek 4,18

Olvasd végig és gondolkozz – ne hagyd magad besorolni az agy-mosottak közé. Gyermekeid jövőjéről, Európa fennmaradásáról van szó. Ne várj másokra, ne hidd, hogy Te kicsi vagy és nem tehetsz semmit!

Mindegy hol élsz, magyar vér folyik ereidben, magyar gyökerekből, Te is felelős vagy, felelős leszel, hová, merre fordul a kocka.

Nem kell éppen imádni Orbánt, azt kell nézni, merre halad az ország, ne hidd el mindazt a szemetet, amit az ellenzék tehetetlen, tajtékzó dühében, habzó szájjal fröcsköl. Hol vannak ma, mi lett belőlük?

Saját magukat lehetetlenítették el. Ha lassan is, de az embereknek kinyílt a szemük, nem lehet állandó hazugsággal milliókat etetni. Gondolkozz. Miért menekülnek  százezrek Európa régebben irigyelt, nyugati országaiból ?   Miért van az, hogy sok európai ország már felismerte bátor, meg nem alkuvó, nemzetéért harcoló Magyarország miniszterelnökét, Orbánt. Saját hazájában lenne ez másként?
Rajtad is múlik….!
K.L.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!