Választás

Tisztelt CÖF-CÖKA Alapítvány!

Mélységesen egyetértek a leírtakkal, hogy minden jobboldali, polgári-keresztény szavazónak EL KELL MENNIE szavazni a polgári-keresztény irányzatra, mert a Főváros két éve történt eleste is részben annak köszönhető, hogy sokan felelőtlenül távol maradtak a szavazástól.

Erre nyomatékkal szükséges majd a békemenet beszédeiben is felhívni a figyelmet. Másrészt arra is, hogy ha a jelenlegi Kormányzat nem is mindenben tökéletes, de rengeteg jótéteménye van, ellentétben a másik oldallal, ami nem csak 1945 és 1990 között, hanem az utóbbi harminc esztendőben is megmutatta, hogy mennyi nemzetellenes, emberellenes és keresztényellenes lépést tud megtenni, nem tagadva meg saját balliberális-marxista-kommunista múltját.

Ráadásul egy – katonai meghatározás szerint is – háborús bűnökért felelős személy (fejre, mellkasra lövetés ékles lőszerrel, ártatlan emberekre) irányítja a baloldali eseményeket. Másrészt teljes országvesztést idéznének elő, a migráns-áradat felszabadításával, az LMBTQ szervezetek gyermekekre történő rászabadításával, azon kívül a lényegükből fakadó anyagi megvonásokkal.

Arra volna tehát nagyon nagy szükség, hogy mindezek nyíltan kimondásra kerüljenek továbbra is, fokozott nyomatékkal, a fiatalokat is megszólítva. Nem hiába van még ma is érvényben – sajnos, keveset idézik egyházi részről is – XII. Pius pápa dekrétuma azokkal szemben, akik a kommunista-, vagy kommunista-liberális irányzatú pártokat támogatják:

http://eucharisztikuskongresszus.hu/Apostoli_Szentszek_dekretuma_a_kommunizmusrol.html

Másrészt e tekintetben a történelmi egyházak vezetőire is súlyos felelősség hárul:

http://eucharisztikuskongresszus.hu/KG_hit_401.html

Üdvözlettel: K.G.

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!