Választás 2014

Tisztelt Csizmadia László Úr!

 

Megnyugvással és jóérzéssel tölt el a nemzeti oldal győzelme.

Köszönet elsősorban a CÖF alapítóinak, vezetőségének és magjának jár. Hálás vagyok az égieknek, akiknél fohászaink meghallgatásra találtak.

 

A március 29 – i békemenet résztvevőjeként ismét átérezhettem a Civil Összefogás katartikus élményét.

Sajnálom, hogy az Alkotmány utcai bejáratnál nem tudtam bemenni, de fontosabbnak tartottam, hogy a tömegben jobb helyre állhassunk, ezért az emléklapért nem kerültünk a másik bejárathoz.

 

A  „ Nemzeti Társadalmi Szerződés” könyvet szívesen megvásárolnám egy későbbi időpontban, ha kapnék e – mailben egy címet és értesítést, hogy hol vehetném át. Jobban örülnék egy „ rendezett „ kiadásnak, mintha csak kinyomtatnám a számítógépen.

 

Miután az ünnepélyes könyvátadás időpontja nem ismert, nem jelentkezem és foglalom el a helyet a biztosan résztvenni tudóktól. Ugyanígy voltam  decemberben az Urániában tartott rendezvénnyel, amikor a közelgő Karácsony és az Advent miatt erre már nem tudtam időt szakítani. Az éjszakáimat szívesen feláldozom  a Civil  Összefogás céljaiért, a közösségépítéséért,  e – mailek küldésével információk továbbításával, de nappal nyugdíjasként is több irányban kell helytállnom a családomban.

 

Külön hálás vagyok ezért és nagyra becsülöm az Önök önfeláldozó munkáját, amit egész Magyarországért tesznek.

Üdvözlettel és szeretettel:

Masát Kinga

 


Köszönjük  az önök oriàsi teljesitményét, hogy ekkora tömeget megmozgattak, amivel (a nyugati vilàg elismerését is kivivtàk), s ezzel a Fidesz oriàsi gyözelmét elösegitették.

Baràti tisztelettel

Vadasz Lajos-Meilen

 


A liberális baloldal — nyilvánvaló veresége után — nem képes eljutni arra a felismerésre, hogy nincs rájuk szüksége a hazának. Ők nem újulhatnak meg, mert nem tudnak magyarul, így minden konstruktív párbeszédre alkalmatlanok. A nyelv ugyanis magában hordja nemzetének nemcsak mai, de történelmi tudatát is, melyben a transzcendens létezésének elismerése mindig benne volt, s ami még lényegesebb, hogy még a keresztyénség felvétele előtt hittek a magyarok a nem látható istenben, a Hadurban. Tehát a magyar ab ovo absztrakt gondolkodásra termett nép, nemzet! Melyet nyelvének igen igényes felépítése, kifejezésmódja is tükröz. S legfőképpen a magyar nyelvben rejlő, tárgyszerűen ki nem mutatható metakommunikációs elemek. Azok, akik számára sem transzcendens lényeg, sem isten nem létezik, csak a megfogható világ, azoknak a magyar nyelv alkalmatlan kommunikációs eszköz. Csak töredékesen tudnak, tudhatnak vele bánni. Ezért ezzel az istentelen ballib oldallal a keresztyén-konzervatív-nemzeti jobboldal soha nem juthat igazi konszenzusra. Ők, mint a kutya, ha mérges a gazdájára, s csak a bot végét képes mardosni, mert egyéb kommunikációs, pl. metakommunikációs eszköze nincs, ők is csak mocskolódni, kekeckedni, akadékoskodni képesek és destruktivitásukkal tudják csak felhívni magukra a figyelmet. Eddig ezzel is boldogultak, mert sikerült megkaparintaniuk a médiafölényt, az oktatás feletti hegemóniát. Ennek 2010-ben vége lett. Ahogy ezt Németh György Gyurcsányra mondta, t.i. azt, hogy csupán egy epizódszereplő, aki jókor volt jó helyen, de levitézlett, ennek vége, ez érvényes az egész balliberális oldalra. Egy nemzet azt mondja: Elég volt!

Hol vagytok keresztyén-konuzervatív-nemzeti baloldal? Hol vagytok, hogy tehermentesítsétek a jobb-közepet egy sor küzdelemtől, melytől nem tud kellő energiát fordítani a nemzetstratégiai kérdésekre. Ürül a megszállott baloldali küzdőtér! Siessetek elfoglalni, mert a kialakuló vákum veszélyes lehet! Polgárháború gyökerezhet benne. Melynél rosszabbat e nemzet számára nehéz lenne elképzelni.

Figyelemfelhívó üdvözlettel: dNS

 


Kedves László!
Teljes szívemből gratulálok Önöknek, a CŐF teljes stábjának, a BÉKEMENET szervezőinek, hiszen az munkájuk nélkül nem sikerült volna a GYŐZELEM.

Ismételten felajánlom a további segítségemet, legyen az „háttérmunka, felderítés” vagy esetleg valamilyen területen elmaradások feldolgozása.

Üdvözlettel: Verő Tünde

 


Kedves Barátaim!

Köszönöm az értesítést.

Örvendek, hogy volt erőm a győzelemhez hozzájárulni.

Mint a Békemenet tagja, nagy örömmel töltött el, hogy ilyen sokan vagyunk. A szívem megtelt boldogsággal. Jó, hogy számíthatunk egymásra!  Pápa, Kiskunmajsa, Vác, Sopron, Tiszacsege, Szólád, Kecskemét, Tata, Tatabánya, Baj, Vasvár és még lehetne sorolni. Nem vagyunk egyedül. Volt erőnk, mert Isten megáldott bennünket és Miniszterelnökünket is.
Hálás szívvel mondunk köszönetet Urunknak, hogy melettünk állt a döntő pillanatokban! Kérjük oltalmát továbbra is! Csak az általa helyesnek mutatott úton haladjunk Orbán Viktor vezetésével! Mert miért is ne támogathatnánk mi, civilek a Fideszt?  Nem jogunk?  Miért ne lehetnénk mi a háttérországa, a tettrekész muníció ?

Önkéntesként is vállaltam egészségem által engedett munkát. És amíg mozogni tudok, addig fogok is. Számíthatnak rám.

Együtt sikerülni fog! Összetartozunk!  Tartsunk hát össze!

Tisztelettel és szeretettel, megköszönve az Önök fáradhatatlan tevékenykedését, és jó egészséget kívánva:

Csató Károlyné Pásztor Éva

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!