Válasz Vona Gábor december 9-i facebook bejegyzésére, figyelembe véve az általa megosztott médiumok közléseit

A JOBBIK-os pártelnök napról napra lelepleződő kijelentései, híveit is félrevezető írásai egy bukása felé rohanó politikus meggondolatlanságát tükrözik. Kétségbeesett próbálkozások táborának visszacsalogatására.

Pártjának frakciója és vezetése parancsra mantrázza, hogy a következő miniszterelnök csakis Vona Gábor lehet. Kipróbált politikai tisztjeit elbizonytalanította, egyeseket magától távolra rudalt. Így maradtak az álomittas szolgálók.

A pártvezér látszólag üldözőbe vette Gyurcsány Ferencet, de mára kiderült, hogy sem ő, sem jogászai nevezettet elszámoltatni nem tudják. Utolérte a DK-st, és meglepő eredmény született – eszmei találkozásuk sikerrel zárult. Nem történt összeütközés, de hirtelen mozdulattal felült a szélső-liberális világba haladó biciklire.

Az identitását évek óta kereső pártelnök kétségbe vonja keresztényi mivoltunkat, emberi szolidaritásunkat és hiányolja karitatív cselekvéseinket. Mindezek cáfolatára álljanak itt a tények:

 • Magyarországi civil szervezetként mi voltunk az elsők, akik felajánlottuk a határzár kiépítéséhez önkéntes segítségünket.
 • Két hétvégi napon önkénteseink 100 fős létszámmal takarítottak Hegyeshalomban, szedtük a migránsok által otthagyott szemetet.
 • Zákányban kétnapos hétvégén összesen 100 fővel festettük az óvoda kerítését, rendbe tettük az udvart, az óvodásoknak csúszdát és játékokat ajándékoztunk.
 • A Nógrád-megyei Böllér Fesztiválra meghívott Böjte Csaba testvérnek egymillió forintos adományt adtunk át az erdélyi árva gyerekek javára.
 • Amikor Advent előtt értesültünk az erdélyi Atyha falu templomának porig égéséről, szellemi honvédőink gyűjtésének eredményeként, most az adventi időszak elején közel 4 millió forintot adományoztunk.
 • Önkéntes munkával és adományokkal segítettük a Sümegcsehi Ferences Templom és Zarándokhely építését.
 • Bajor szellemi honvédőnk egy leszerelésre ítélt kórház teljes felszerelését ajánlotta fel egy kárpátaljai tan-kórház létrehozásához.
 • Pártelnök úr vádjai szerint nem vettünk részt a népszavazást előkészítő felvilágosító munkában (igaz, nem plakátoltunk). Nem kellene, de jelentjük, hogy 105 határon innen és túli helyen tartottunk e fontos témában előadást. Személyes jelenlétünket tartottuk fontosnak.

Ha pártelnök úr minket számon kér, talán mi is megtehetjük ezt.

 • Miért gondolták, hogy nemzeti sorskérdésben nem kell megkérdezni az embereket és képviselők közvetett módon megkerülhetik a népfelség elvét?
 • Kérdezzük, miért nem kampányoltak a népszavazás előtt, hol voltak a buzdító JOBBIK-os plakátok?
 • Miért hangoztatták előre, hogy nem lesz sikeres a népszavazás?
 • Miért álltak azok mellé, akik kétségbe vonták a voksolás eredményességét?
 • Miért kötötték zsaroláshoz az Alaptörvény kiegészítését és megszavazását?

Pártelnök úr becsapta híveit és mindazokat, akik velük együtt abban hittek, hogy nemzeti sorskérdésekben Önök félre tudják tenni hatalmi és pártérdekeiket, és az emberek számíthatnak a JOBBIK-ra.

A CÖF-CÖKÁ-t lehet ál-civil szervezetnek nevezni, bár mi következetesen kiállunk a nemzet, a család és a keresztényi civilizáció alapértékei mellett. Szabadságunk megéléséhez a nemzeti szuverenitás adja a keretet. Ezen az alapon mondhatnánk azt, hogy a JOBBIK ál-jobboldali párt.

Üzenjük, ne csak előre, hanem hátra is nézzen Pártelnök Úr!
Fogy a sereg!

Pártelnök úrnak ajánljuk, hogy bízza ránk a támogatóinktól legálisan kapott pénzösszegek elköltésének mikéntjét. Mondhatnánk mi is, hogy gyanúsnak ítéljük egyes médiumok elkötelezettségét a JOBBIK irányába (Hír Tv, Magyar Nemzet, Népszava, stb.), azonban fel sem tételezzük, hogy feléjük a JOBBIK hitellevelet írt alá, amit átgondolatlanul, teljesíthetetlenül 2018-ban kíván törleszteni.

CÖF-CÖKA

 

A megosztott cikk:
http://hirtv.hu/ahirtvhirei/a-kampanyra-nem-bohocos-propagandara-volt-penze-a-cof-nek-1375525

A sajtótájékoztató összefoglalója:
https://civilosszefogas.hu/cof-tv/

scan1

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!