Tisztelt Kásler Árpád Úr !

Nem osztjuk azon meglepetését, hogy a „devizahitelesek” érdekeit a CÖF is társadalmilag fontos ügynek tekinti.
Célunk, hogy minél előbb saját lehetőségeinkhez képest megoldáshoz segítsük az uzsora hitel áldozatait.
Tiszteletben tartjuk minden szervezet ez irányú törekvését azzal, hogy ki-ki más módszerekkel kívánja elérni a kitűzött célt.

Emlékeztetni szeretnénk, hogy mi 2009 óta nagyon sokszor foglaltunk teret, mint például a Hősök terét kétszázezren Virágvasárnapon, Kossuth teret és Alkotmány utcát Bajnai Gordon beiktatásakor, Stefánia útját a Szlovák Nyelvtörvény elleni megmozdulásunkkor…stb.
Támogatóinkat a Békemenet szimpatizánsait és a Szellemi Honvédőket is közösségünkben üdvözölhettük. Bátorságunk nem megkérdőjelezhető, mert az ellenünk kivezényelt roham rendőrök, lovas rendőrök leheletét testközelből érezhettük. Most pedig nyíltan vállaltuk, szakmai előkészítéssel és meggyőződéssel azt a büntető feljelentést, amelytől a „devizaalapú” hiteleseknek remélhetőleg igazság szolgáltatik.

Tisztelt Kásler Árpád Úr!

Nincs miről vitáznunk, hiszen ki-ki a maga eszközeivel jóhiszeműen ugyanazon célért küzd. Attól pedig szeretnénk Önt megóvni, hogy prejudikálja hovatartozásunkat. Hiszen természetesnek tartjuk , hogy a Nemzet céljai érdekében a regnáló Kormányt támogassuk vagy éppen kritizáljuk.
Az általánosan levonható ítéletet bízzuk Magyarország polgáraira, mert ezt bölcsességük miatt bátran megtehetjük.

Tisztelettel

CÖF, CÖKA Vezetőség

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!