Timmermann EU alelnök vádja

Tisztelt Fórum!

Igen sokszor szeretnék megszólalni,de úgy látszik, hogy ebben a nagy FIDESZ demokráciában egy közönséges állampolgárnak,kuss, pont úgy ahogy ezt már Juncker úr is kijelentette,a polgár szavazzon a többi a mi dolgunk.

Ez ellen szeretnék tiltakozni: 1956-ban hagytam itt MO-ot és 1998-ban költöztem végleg haza. Amerikában New Yorkban laktam. Miután hazatértem, itt is jobbra szavaztam, a FIDESZ-t választottam 98 óta minden választáson. Kint republikánus voltam, de soha párttag itt sem.

Zsidó családból származom, nem ÚJZSIDÓ  értse úgy,hogy a soha meg nem történt rendszerváltásnál lettek, félve az esetleges számonkéréstől,tetteikért,gondolván (csak úgy,mint 56-ban ) hogy pogromot hirdetve majd a világ zsidósága a segítségükre siet? Erre sajnos sor nem került itt MO-on? Tehát az élet,gazdaság minden területén átvették a gazdaság irányítását (általánosítok itt nem zsidókról van szó) Én egy jómódú budapesti kereskedő családból származom, mi vagyunk a kiraboltak, hála Sólyom elvtárs alkotmánybírói tevékenységének.

Térjek a lényegre,amiért voltaképpen írok önöknek. Mint tudjuk,hogy a sarokba szorított patkány támad, én ezt úgy veszem. Ha szorul a kapca elővesszük az általában bevált módszert és ANTISZEMITIZMUST kiáltunk a nagyvilág felé. Ez a módszer bevált, hiszen az itteni zsidó szervek: MAZSIHISZ, EMIH,soroljam mind a szélső baloldalon zenélnek Itt zsidó kulturális hetek vannak az itt lakásom 18 évében engem egyszer sem zsidózott le senki egyetlenegy zsidóellenes Graffitit sem láttam,pedig abból van elég. Soha még egy pofon sem csattant el.Lázár excellenciás miniszter úr maga mellé vette az ország egyik legjobban gyűlölő Zltai Gusztáv volt munkásőrt zsidóügyi szakértőnek? Miért nem keresnek meg minket,hogy talán hasznosabb lenne,ha mi írnánk mondjuk a New York Times vagy a Wallstreet Journal antiszemita vádjaira. Ott New Yorkban él egy super intellect baráti kör,csupa jómódú ember, tehát nem baksisért, boldogan írnának mindenhova ahova csak kell. Magam részéről, a Gyurcsány-Horn időkben minden tüntetésen ott voltam, néha még képernyőn is voltam Bayer Zsolttal, betelefonáltam a Karchoz is Huth Gergellyel beszéltem, mikor Bárándi MSZP képviselő antiszemitizmussal vádolta a kormányt? Sorossal kapcsolatban, ismerjük odaát mindenkit gyűlölő még soha egyetlen egy zsidó szervezetnek egy centet sem adott ő legtipikusabb fajtája a mizentropoknak.

Miután levelező tag vagyok önöknél és aktív tag a Hegedűs Gy utcai templomban, jómódú, nekem egy brüsszeli repülés vagy néhány napos tartózkodás természetes.

Én azt kérem és javasolom, hogy figyeljenek ránk a holocaust túlélő még normális aktív MAGYAR ZSIDÓKRA ,ha én 85 évesen,1944-ben minden csillagosházat ,védett házat, gettót megjárt ember tiltakozik, az biztos más fülekre talál.

Üdvözlettel  Gy. – G. O

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!