Tiltakozunk az ellenzék súlyos felelőtlensége ellen!

A CÖF-CÖKA és a magyar szellemi honvédők sokasága megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy az ellenzéki pártok, ebben az egész Magyarországot érintő drámai helyzetben is kicsinyes politikai érdekeiket és nem a magyar emberek sorsát tarják szem előtt.

Ugyanígy megütközést keltett, hogy több évtizede hazánk közéletét mérgező, az SZDSZ szellemi örökségét életben tartó álcivilek és balliberális megmondóemberek petícióval próbálják megakadályozni a magyar emberek élet és egészségvédelme szempontjából oly fontos kormányzati intézkedések alapját megteremtő törvény elfogadását.

Az elkövetkező napok sorsdöntőnek ígérkeznek a COVID-19, azaz a koronavírus elleni védekezés szempontjából. A járványügyi intézkedések gyors és hatékony foganatosítása, a közigazgatás és a kormány erőforrásainak a védekezésre történő összpontosítása, illetve az ál és rémhírterjesztőkkel szembeni szigorú fellépés olyan prioritások, amelyek támogatása nem lehet kérdés.

Azok a képviselők tehát, akik nem támogatják a mai napon a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény és ezáltal a humánjárvány okozta veszélyhelyzet meghosszabbítását, morálisan nem csupán hibát, hanem egyenesen bűnt követnek el!

A CÖF-CÖKA ezért támogatja a név szerinti szavazást, amennyiben pedig ennek közjogi feltételei nem állnak rendelkezésre, a teljes körű nyilvánosságot a destruktív ellenzéki képviselők kapcsán.

A kihirdetett veszélyhelyzet meghosszabbítása és a magyar emberek életének, testi épségének megóvása nem csupán lehetőség, de kötelesség!

Üdvözlettel:

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

“Tiltakozunk az ellenzék súlyos felelőtlensége ellen!” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Felháborító és elkeserítő az ellenzék magatartása. Támogatom a név szerinti szavazást, kerüljön név szerint nyilvánosságra, minél több fórumon ezen felelőtlen, erkölcstelen emberek döntése. Sőt a vészhelyzet elmúlta után felelősségre kellene vonni őket.

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!