Szomorú, hogy idáig süllyedt az emberek egy része

Tisztelt CÖF!
Elolvasva a kommentek egy részét (már ameddig birtam hányás nélkül) az eltávolitással kapcsolatban, sajnos sokszor egy “iró” véleménye jut eszembe a magyar faj genetikájával kapcsolatban… de legalább is sokaknak a genetikájával ….. nagyon-nagyon szomorú, hogy idáig süllyedt az emberek egy része.. de hallva a filmek magyar szinkronjait, ahol a legrondább káromkodások csak úgy röpködnek, a fiatal lányok valamikori kocsisokat megszégyenitő módon káromkodnak, és tiltakoznak az erkölcstan ellen? ? ? ? Mernek külföldre hivatkozni, ahol soha nem lenne megengedett ez a hangnem a kommentelőknek. Tudom, mert Svédországban éltünk több mint 30 évig és – sajnos – hazaköltöztünk egy családi tragédia miatt. Nem kellett volna!! Ez az ország mélyebbrre süllyedt, mint ahol volt a “rendszerváltás” idején. Habár mi már akkor mondtuk, hogy késő, túl késő!!! Tudnám még folytatni…

De hadd kérdezzük meg: az internetet és a Facebookot, Twittert, Yahoot, stb. uralja az ellenzék, és nem csak a valamikor lumpenprolinak nevezett emberek használnak minősithetetlen hangnemet, hanem az ú.n. értelmiség egy része is..Ez beletartozik az “össznépi mocskos támadásokba” a “nem lesz itt nyugi” forgatókönyvébe…?
Hogyan lehet az, hogy a baloldal és az ún. liberális-nagyon liberális-européer oldal soha nem fárad bele a a polgári oldal elleni hazugságáradatba, rémhirterjesztésbe, rágalmazásba, stb. “harcba”? Mi lesz most?

Hogyan tovább? Miért nem működik a moderátor, vagy miért nincs moderátor, aki nem engedi át a sok mocskot? Ezt meg lehetne kérdezni különben az összes blognál. Nem mondom, hogy jobboldalon ( miért jobboldal különben, polgári oldalnak kellene nevezni, polgári és magyar) nem fordul elő, de korántsem olyan számban mint ellenzéki blogolóknál. Vagy csak az alja nép blogol? “Nyugaton” kirepiti a moderátor hux-flux aki nem tisztességes hangot használ.

Hogy működik a hozzászólás mostantól? A tagok hogyan kommunikálhatnak egymással? Ha ez nem működik, a CÖF bezárhat. Semmi nem működik média nélkül. A Fidesz-KDNP és a kormány is igen nagy bajban van és lesz megfelelő média nélkül. Az az össztűz, amit itt az ellenzék művel és továbbit nap-mint-nap külföldre, nem létezik “nyugaton”, v.szinű ezért nem is tudják megérteni és felfogni, hogy az a sok aljas rágalom, félrevezetés, ami a “magyaroktól” jön, nem igaz!!

Elnézést, befejezem, a keserűség és a harag bizony dúl a bensőmben!

Mi a két utolsó békemeneten vettünk részt, felemelő élmény volt! Ekkor érezhettük magunkat egy kicsit idetartozónak. Lesz ez még valamikor igy? A mi életünkben? Nyugdijasok, de NEM kötögető és iszogató szerencsétlenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kérjük, legalább jelezzék, hogy elolvasták az e-mailt, hogy ne úgy érezzük, “pusztába kiáltott szó” amit irtunk.
Üdvözlettel K. család

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!