Rövid Élelmiszer-ellátási Rendszer (REL) Expo és Konferencia

A résztvevők szakmai előadásokon megismerkedhetnek az aktuális trendekkel, betekintést kaphatnak a nemzetközi és a hazai helyzetbe, a várható támogatási lehetőségekbe és a szabályozás aktualitásait is megismerhetik.

Továbbá a REL szereplők (termelők, piacszervezők, vidékfejlesztők, kosárközösségek, beszállítók, szaktanácsadók, helyi terméket használó éttermek és kereskedők, önkormányzatok, LEADER szervezetek, tanácsadók, kertészkedők) számára üzleti találkozókra, szakmai konzultációkra is lehetőséget nyújtunk szakkiállítás és szakmai fórum formájában.

Az esemény szakmai programja és a regisztrációs felület a Kislépték Egyesület honlapján érhető el folyamatosan frissülő tartalommal: https://kisleptek.hu/hirek/rel-expo/

Időpont: 2022. november 10. (csütörtök), 9:00-17:00

Helyszín: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusa, 7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.

A Kislépték Egyesület által létrehozott Segítő Hatósági Szakember elismerés a tavalyi évhez hasonlóan a konferencián kerül átadásra.

Szakembert jelölni 2022. október 16-ig a Kislépték Egyesület honlapján lehet a díjra: https://kisleptek.hu/hirek/segito-hatosag-dij/

Ki lehet Segítő Hatósági Szakember?

Kistermelők, családi gazdaságok, vidéki turisztikai szolgáltatók részére nyújt kellő szakmaisággal, empátiával és közösségi szellemben szakmai segítséget. Kizárólag állategészségügyi és élelmiszer-ellenőrző hivatal szakembere, hatósági állatorvos, vagy élelmiszer-biztonsági felügyelő lehet.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!