Raskó György a Facebookon támadta a március 15-i Békemenetet

Kedves Barátaim!

Raskó György a Facebookon támadta a március 15-i Békemenetet. Én reagáltam az ő ótvaros szövegére, vagyis írtam neki. Az ő bejegyzését, valamint az arra adott válaszomat továbbítom a részetekre. Arra kérnélek Titeket, ha van rá mód, adjatok hangot (publicitást) az én észrevételeimnek.

Barátsággal:
Prof. Dr. habil. A. J. CSc.
mérnök, közgazdász
egyetemi tanár

 

Válasz Dr. Raskó György Facebook bejegyzésére

Kedves Gyuri!

Talán előbb azzal kellene sokaknak, így azoknak is, akiknek ezt a bejegyzésedet küldted, foglalkozniuk – mivel az tőled nem várható el – honnan, és milyen formában tettél szert arra a nagy vagyonra, amivel rendelkezel. (Csak emlékeztetőül, gondoljunk a NÖMOV privatizáció során betöltött szerepedre, valamint arra, hogy Te az ÁVÜ Igazgatóságának a tagjaként az Antall kormány idején döntő befolyással bírtál az élelmiszergazdaság – élelmiszeripari vállalatok, valamint állami gazdaságok – privatizációja során. A történtek kapcsán azt is mondhatjuk, kegyes volt hozzád (legalábbis eddig) a sors, hogy így megúsztad a bulit! A történetednek azonban, még, ha esetleg úgy is gondolod, még nincsen vége!)

Mint volt pannonhalmi bencés diáknak, azon is el kellene gondolkodnod, megfelel e a viselkedésed a katolikus tanításoknak? Te olyan pártok mellé állsz, amelyek hirdetik a gender elméletet, pártolják a homoszexualitást, valamint az abortuszt.Néhány figyelmeztetés már ért téged – gondoljál csak a legutolsó műtétedre, és annak következményeire – ezért is célszerű volna elgondolkodnod azon, hová fog ez nálad ez az erkölcsi lejtmenet vezetni, ha továbbra is a hatalomvágyadnak akár csak a részbeni kiélvezése érdekében feladsz mindennemű morális normát. A Katolikus Anyaszentegyház mindig mindenkit figyelmeztet arra, hogy az idő rövid! Ezzel pedig most, a Nagyböjti Szent Időben még inkább mindenkinek többet kellene foglalkoznia.

Üdvözlettel egy volt kolléga, és ferences diák:

A. J.

 

Szerző
CÖKA

“Raskó György a Facebookon támadta a március 15-i Békemenetet” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Tisztelt Raskó úr !
    A buszok árát az adófizetők ezer örömmel kifizetik. Emiatt ne „aggódjon”. A felvonuláson az Ön által féltett adófizetők voltak jelen. Nekünk adófizetőknek sok pénzt megér az, hogy a kormányt, amelyik a történelmünk legkiválóbbjai közé tartozik, támogassuk. Lehet persze, hogy, Önnek nem. De minket jobboldaliakat sem kérdezett meg senki, hogy támogatjuk-e a közvagyonnak privatizáció útján való eltüntetését. Az Ön által kedvelt politikusok hatalmas részeket , hogy finoman fejezzem ki magamat, „tüntettek el” a közvagyonból. Nem akarom a büntetőjogi tényállást jelölő kifejezést használni. Máig sem tudjuk, hogy miért , hova és hogyan. Szerintem ezzel a kérdéssel kellene foglalkoznia, s nem ezzel a filléres buszköltséggel. amely a nemzetgazdaságban kimutathatatlanul kis tétel, viszont egy nagyon fontos, a tömegek által kívánt, megmozdulást lehetett ezzel támogatni.

    Mikor Gyurcsány a szemkilövő, vízágyus rendőröket a békés tömegre uszította, irt-e aggódó cikket? Az az aljas indokból elrendelt rendőri megmozdulás ugyanis lényegesen többe került, mint ez a szép békemenet, s mégsem hallottam akkor az Ön aggódó hangját. Pedig azt is az adófizetők pénzéből finanszírozták. Csak azt nem kívánta senki. Ez a felvonulás az azon résztvevő, valamint az azon résztvenni nem tudó, de az országot szerető adófizetők kívánsága volt. Azoké az adófizetőké, akik ezt az országot szeretik, s nem akarják, hogy ismét rablók kezére kerüljön.

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!