Párizs és migráció

Kedves Civilek!
Úgy gondolom, a legutóbbi, Párizsban elkövetett terrorista merényletek kapcsán, nemcsak bennem összegződött úgy az események sora, hogy elgondolkodjunk a konkrét, ránk kényszerített védelmi intézkedések mellett is azon, hogy meg kell találnunk az ügyet érintően a politikai tárgyalások legjobb lépéseit is.
Érdekelne, hogy a baráti Amerikai Egyesült Államok a terrorizmus elleni közös fellépés jegyében a kérésünkre – a nem az amerikai, hanem csak saját személyes érdekeit Magyarországot és Európát érintően is, minden körülmények között érvényesítő, Budapesten született Schwartz György, jelenleg amerikai állampolgár Georges Soros ellenséges fellépései ügyében – támogatna-e bennünket.
A Magyarország és Európa ellenessége a terrorizmus támogatásában közvetlen bizonyítékokkal, legutóbb nálunk Röszkén volt tetten érhető a Society Alapítványa, majd most Calais-nál a Black Bloc és a No Border civil csoportok által szított támadásokkal.
Az a véleményem, hogy Magyarország ezirányú kérésében az együttműködést Amerika nem utasíthatja vissza és ennek megfelelően kérem, egyező véleményünk esetén, keressék az ügyben megfelelőnek tartott politikai fórummal való kapcsolatot.

Barátsággal: N.J.

____________________________________________

Ha ez Igaz, polgárháború lesz, a migránsok mind fiatal, kiképzett katonaviselt emberek, lesznek még fegyvereik is!!!

Az EURÓPAI FŐLEG A MAGYAR fiatalok eltunyúltak, nem voltak katonák, a legutóbbi felmérésen 17 % -k mondta, hogy harcolna Magyarországért, gondolják, hogy ŐK MAJD KELLENÉNEK NYUGATON? HOL A HAZAFIAS NEVELÉS ??
A 10 EZER MAGYAR KATONA, AKINEK NAGYOBB RÉSZE KÜLFÖLDÖN védi hazánkat!!!! elég lenne a védelemhez??

I.Gy-né

_______________________________________________

Tisztelt CÖF!

Magam nem vagyok jártas a politikában, és nem tudok komolyabb dolgokat megszervezni. Most azonban úgy gondolom ideje lehetne lépni. Európa komoly veszélyben, így mi Magyarok is. Ahogy értékelem a helyzetért leginkább a Német kancellárasszony a felelős. Makacsul a tényeket figyelmen kívül hagyva hoz intézkedéseket, aminek mi mindannyian megisszuk a levét.
Úgy gondolom ideje lenne tenni ez ellen valamit. Ebben talán Önök segíthetnek. A javaslatom szerint érdemes lenne egy Európai szintű megmozdulást szervezni Merkel politikája ellen. Érdemes lenne valami megmozdulást szervezni az ellen, hogy az Európai vezetők csak azt hajtogatják, hogy „Meg kellene védeni Európa határait.” Ideje lehetne nyomást gyakorolni rájuk, hogy ne csak ábrándozzanak, hanem tényleges operatív intézkedéseket tegyenek.

Fogalmam sincs, hogy lehet ezt összehozni. Fogalmam sincs, hogy miként lehetne elérni azt, hogy ez ne csak egy Magyar megmozdulás legyen, hanem ennél sokkal szélesebb. Kérdezem, hogy Önök látnak erre valami lehetőséget, esélyt.
Tisztelettel

K.G.

__________________________________________

Tisztelt
Csizmadia László Úr!

Kérem engedje meg, hogy megosszam Önnel gondolataimat.

Migráció ügyben már sok mindenről beszéltünk, de a motivációt nem említettük, vagy csak érintőlegesen.
Ezúttal nem a háború elől menekülőkre gondolok.

Ki a felelős a tengerbe fulladt tömegek életéért?

Ki az, aki jobb élettel kecsegtetve, még útikalauzzal is ellátva, útnak indítja őket? Valójában saját céljai elérése érdekében.
Természetesen nem a szervezőkre, nem a lebonyolítókra gondolok, hanem arra (azokra), aki (akik) ennek az embertelen inváziónak az elindítói.
A liberális elit emblematikus képviselője több ízben tett kereszténység és nemzetállamok elleni kijelentéseket.
Ennek megvalósítása érdekében kézenfekvő gondolata „más vallású” tömegek Európába küldése, nem törődve az életveszélyes utazással.
Jogállamban, aki másik ember halálát okozó cselekedetre buzdít az bűnös, tehát bűnhődnie kell.
Miután több ember életét követelte már eddig is ez tömeges vándoroltatás, joggal merül fel a kérdés:
miért nem teszünk feljelentést a nemzetközi bíróságon ismeretlen tettes ellen?
Mit kell tennünk, hogy kereszténységünket és nemzetünket fenyegető veszélyt elhárítsuk?
Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlettel és tisztelettel:
V.K-né

____________________________________________

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!