Pályázati felhívás

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Közhasznú Kft. az EFOP-1.2.3-VEKOP-15-2015-00001 azonosítószámú, Komplex ifjúsági fejlesztések – Új Nemzedék Újratöltve című projekt keretében Erzsébet Nóvum Díj felhívást tesz közzé.

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet arra, léteznek olyan, együttműködésen és önkéntes tevékenységeken alapuló innovatív kezdeményezések, amelyek az ifjúsági korosztályt szólítják meg, és a célcsoport bevonásával valósulnak meg. Célja továbbá azon közösségek, csoportok, szervezetek elismerése, melyek önzetlenül cselekedve hajlandók tenni szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért.

A hivatalos felhívást IDE KATTINTVA olvashatja el.

A díjra történő jelentkezéshez szükséges űrlap IDE KATTINTVA elérhető. Az űrlapon szükséges megadni a díjra pályázó szervezet adatait, elérhetőségét, a megvalósítani kívánt projekt részleteit, valamint egy maximum 5 perces bemutató videó youtube linkjét.

Az Erzsébet Nóvum Díj 2020 decemberében a YOUTH HUNGARY elnevezésű rendezvényünk keretein belül kerül átadásra. (A rendezvény pontos időpontja és helyszíne, jelenleg még szervezés alatt áll.)

Az első díjat elnyerő jutalma: 1.000.000 Ft

A jelentkezés határideje: 2020. október 31. szombat 23:59

Üdvözlettel,

Erzsébet Ifjúsági Alap

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!