Orbán Viktor

ORBÁN VIKTOR

Gyűlölik, mert volt ereje finom testcsellel (ja, kérem, focista) kiszabadulni a magyarellenes SZDSZ halálos öleléséből. Gyűlölik, mert tudják, hogy mindent tud róluk. Gyűlölik, mert derűs, nyugodt, magabiztos.

Gyűlölik, mert sikeres. Gyűlölik, mert ők meg sikertelenek. Gyűlölik, mert szuverén és magyar. Gyűlölik, mert ők szolgák, zsaroltak, fogottak, fizetettek és magyarellenesek. Gyűlölik, mert rendíthetetlen. Gyűlölik, mert visszapattannak róla, mint Kunhalmi az ajtóról. Gyűlölik, mert a nemzet mögötte áll. Gyűlölik, mert ők szemben állnak a nemzettel, és a nemzet szemben áll velük. Gyűlölik, mert neki tartása van. Gyűlölik, mert ők meg  gerinctelenek. Gyűlölik, mert nem fél korrigálni. Gyűlölik, mert maguk képtelenek önvizsgálatra. Gyűlölik, mert nem törődik velük. Gyűlölik, mert magába szippantotta őket a monomániás, bénító gyűlölet.

Gyűlölik, mert tehetsége bátorsággal párosul. Gyűlölik, mert ők tehetségtelenek és sunyik. Gyűlölik, mert állhatatosan járja útját. Gyűlölik, mert csak zsizsegve-nyüzsögve, kétségbeesetten futkosnak értelmetlenül. Gyűlölik, mert harminc éve vív. Gyűlölik, mert semmivé morzsolódnak a percek, és közben szétfoszlanak bennük a percemberkék.

Gyűlölik, mert valaki. Gyűlölik, mert ők meg senkik. Gyűlölik, mert alázatát és kitartó szorgalmát meggyőződéses ürességükön lötyögő nagy mellényük nem tudja kikezdeni. Gyűlölik, mert két lábbal áll a földön. Gyűlölik, mert fantaszták és utópisták. Gyűlölik, mert őt igazolja a valóság. Gyűlölik, mert nem tudnak szabadulni zaklatott rémálmaik fogságából. Gyűlölik, mert a cipője sarkáig sem érnek. Gyűlölik, mert tudják, hogy gyűlöletük reménytelen és önpusztító. Gyűlölik, mert vesztesek. Gyűlölik, mert életprogramjuk a frusztráció és a kudarc, amivel diadalra predesztinálják.

Igen, Orbán Egy Győztes.

Gy.K.
V.K.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!