Orbán Viktor a jelenlegi Európa Churchillje

Egy amerikai tábornok arra kéri a magyar miniszterelnököt, hogy tartson ki a globalista ellenszéllel szemben

Michael Flynn amerikai tábornok szerint mind a magyarokat, mind az amerikaikat fűti a szabadság iránti vágy, részben ebből fakad a globális elittel szembeni küzdelmük is.

Michael Flynn amerikai tábornok, Donald Trump volt nemzetbiztonsági tanácsadója X-bejegyzésében a magyar szuverenitásért folytatott küzdelmet méltatta – emlékeztetett hivatalos Facebook oldalán Orbán Balázs.

A katonai szakértő szerint mind a magyarokat, mind az amerikaikat fűti a szabadság iránti vágy, részben ebből fakad a globális elittel szembeni küzdelmük is.

A tábornok úgy látja, hogy Orbán Viktor a jelenlegi Európa Churchillje. Bejegyzésében arra kéri a magyar miniszterelnököt, hogy tartson ki a globalista ellenszéllel szemben, és ne engedje, hogy a nemzetfelszámoló eszméiket lenyomják a magyarok torkán.

Tízmilliós országként nincs könnyű feladatunk , de mindent megteszünk azért, hogy megvédjük a nemzeti identitásunkat, életmódunkat és értékeinket, függetlenül attól, hogy mit mondanak a globalista elitek Brüsszelben vagy bárhol máshol – olvasható a posztban.

Orbán Viktor a jelenlegi Európa Churchillje

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!