Olvasóink írták

A népszabi cirkusz margójára:
Nagy kár aki csak egy szemernyi szimpátiát is érez az iránt a lap iránt, amelyet Magyarország egyik legvéreskezűbb gyilkosa, Kádár János alapított, ráadásul pont abban az évben, amikor szabadságharcunkat ruszki tankokkal halálra tapostatta!
Ez volt az a „magyar” lap, amelyet a vörös Moszkvában alapítottak!
Ebben a lapban ígért Kádár János 1956 novemberének végén büntetlenséget azoknak, akik a szabadságharcban részt vettek, és külföldre távoztak. Aki elhitte ezt a hazugságot, az hazatérvén vagy az életével fizetett hiszékenységéért, vagy súlyos börtönévek vártak rá.
Ebben a lapban jelent meg először mindazoknak a hősöknek a neve, akiket halálra ítéltek és kivégeztek.
Ebben a lapban nevezték hőseinket először gyáva hazaárulóknak, akiket „a magyar nép jogos haragja árulásukért megbüntetett”.
Ebben a lapban kezdték besározni mindazoknak a szellemi hagyatékát, akik emigrálni kényszerültek.
Ez volt az a lap, amelyikben a csernobili katasztrófa után jelent meg először 1986, április 27-én, hogy tegnap… nem történt semmi. Majd április 28-án, hogy történt valami, de nem jelentős. Majd április 29-én, hogy nyugodtan menjen mindenki a május 1-jei felvonulásokra, és nyugodtan egye mindenki a korai, primőr fejes salátát meg sóskát, mert rohadtul nincsen baj.
Ez a lap segítette a kommunista bandát abban, hogy az ország népét békésre hangolják, s ne fordulhasson elő 1989-ben egy ’56-hoz hasonló „incidens”.
Ez a lap maradt – fejlécétől függetlenül – az MSZMP központi pártlapjának jogutódja. Szellemi, anyagi, és emberi erőforrás tekintetében egyaránt.
És ezt a lapot védik a liberálisok… na meg a Jobbik. Dacára annak, hogy meg se szűnt, csak egyszerűen csődbe ment, átvették, újraszabják, s majd új formában adják ki…
Márpedig egy kommunista gyilkos külön-bejáratú újságját nekem senki ne emlegesse egy lapon a sajtószabadsággal!
M.L.
________________________________________________________

Csizmadia László Elnök Úrnak.
Tisztelt Elnök Úr!

Szívből gratulálok a legutóbbi cikkeihez, /Magyar Hírlap, 2016 10 27: „Némák többé nem leszünk”, 11 03: „Taccs”/, meg a többi korábban megjelent írásaihoz is. Mindegyik bölcs, észszerű, leírja a civil összefogás fontosságát, céljait, és utal a várható eredményekre, sikerekre. A Európai Civil Együttműködési Tanács ennek a letéteményese lesz. Az Elnök Úr és közvetlen munkatársainak eddigi széleskörű, eredményes ténykedése a siker záloga a hatásos nemzetközi ténykedéshez is.

Én a CÖF megalakulása óta lelkes, odaadó támogatója vagyon minden gyakorlati és elvi ténykedésnek. Mindegyik békemeneten ott voltam, a szellemi honvédők aláírási között szerepel a nevem. A megmozdulások hatékonyak,  célszerűek voltak, sokunk egyetértésével találkozott. / bizonyság a részvevők nagy száma/ Szeretném, szeretnénk ha így menne tovább és remélem hogy így is lesz.

Nem csak azért írok, hogy ezt mind elmondjam és gratuláljak ehhez. Ezt rajtam kívül már sokan megtették és én is csatlakozom hozzájuk.

2016 10 14.-én Elnök Úr kapott egy e-mailt Les Rupftól. Ha kinyomtatta a www.trizarvaluepartners.com oldalakat ott a magyar gazdaság fejlődésének és versenyképességének a szükséges növeléséről lehet olvasni. Ezt Orbán Viktor és szükségesnek tartja. /2016 10 09 Vasárnapi Újság/

Lát-e a leírtakban megvalósítható ötleteket? Támogathat-e a CÖF akár elvi, akár gyakorlati síkon ilyen kezdeményezést?

Szíves válaszát várom. További, az eddigiekhez hasonló eredményes ténykedést kívánok. Adja Isten, hogy mind ezekhez elég energiája, bölcsessége és kitartása legyen.

Üdvözlettel: dr E.Gy.
Győr
________________________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás Fórum,

Megdöbbenéssel hallom, hogy Juhász Péter, miután több tízezer ember ünneplését zavarta meg október 23-án, nem szégyelli, hogy beperelje a kormányt azért, mert úgymond megakadályozta a szabad vélemény nyilvánítását, és ünneplési módjához való jogát. Mert úgymond, neki és füttyögtetőinek joga van megzavarni egy nemzeti ünnepséget, kifütyülni egy magyar miniszterelnököt, egy lengyel elnököt, egy kisfiút, egy magyar és egy lengyel himnuszt… Joguk van megzavarni több tízezer ünneplőt, joguk van megakadályozni azt, hogy ezek hallgathassák azt, amit a miniszterelnök, a lengyel elnök, vagy amit a színpadon levő színészek mondanak, vagy hogy meghallgassák két állam himnuszát…

Juhásznak és az ő maroknyi cinkosának mindenhez van joguk, de több tízezer embernek semmihez?

Miért nem tesznek közzé egy közleményt, hogy jelentkezzen mindenki, akit Juhász Péterék megzavartak az ünneplésben a füttyögtetésükkel? És ezen emberek indítsanak egy pert Juhász Péterék ellen, az ő ünneplésük megzavarása miatt!

A nemzeti oldalnak nem szabadna ennyire passzívnak lennie… Mert ha hagyják ezeket, akkor annál merészebbek lesznek, és mindent megtesznek a nemzeti kormány ellen. És ha a nép úgy látja, hogy a nemzeti oldal nem védi meg ettől a kisszámú csoporttól, akkor majd magára hagyja a nemzeti oldalt. Pont ez a céljuk, hogy megzavarjanak minden ünnepséget, hogy ezáltal elérjék, hogy egyre kevesebben menjenek el ünnepelni, hogy majd ők uralják a teret, hogy a füttyögtetéseik, kormányellenes agitációjuk minél jobban hallatszódjon. Ezért kell MOST pereket indítani ellenük, hogy elvegyék a kedvüket hasonló akcióktól.

Tisztelettel,

Sz.Sz.,
Brassó

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!