Olvasóink írták

T Cím!

Hallgatva a barátságosnak egyáltalán nem mondható „megmondó testvér” nagykövetasszonyának megnyilvánulását valamint a szerencsétlenül járt pécsi szökött farkas esetét nagyon sok párhuzamot vélek felfedezni a két dologban.
Mi is történt?
Szegény farkas az önálló utat választotta ami neki nem volt „engedélyezve” és a megsemmisítés lett jutalma! Ez lenne a Magyar sors is?
Remélem csak rossz napom van azért támadnak ilyen gondolataim..

Üdvözlettel
R.M.

_____________________________________________

A Magyar Idők mai száma írja:
„Törökországgal együttműködve véget kell vetni az illegális bevándorlásnak a görög-török uniós külső határon és <legalizálni kell a migrációt> mondta Angela Merkel német kancellár. Kiemelte, erre azért van szükség, hogy az EU és Törökország meg tudja osztani egymás közt a Törökországba érkezett kétmillió menekült ellátásának terhét.
Az elképzelés szerint mielőbb dönteni kell egy <legális menekültkontingens> áttelepítéséről Törökországból az EU-ba.”
A Horn News amerikai online újság egy tegnap megjelent cikke „Hillary backer: US should pay for Muslim migrants” (Hillary támogatója: az USA-nak fizetnie kellene a muszlim bevándolókért) egyebek mellett arról ír, hogy Soros György szerint Európa és Törökország között a bevándorlási rendszer komplett egységesítésére van szükség ahhoz, hogy a migránsok könnyebben elhagyhassák a Közel-Keletet. Soros becslése szerint a terve 21 milliárd dollárba kerülne, ebből az EU-nak 8,7 milliárdot, a többit az USA-nak és a világ más részeinek kellene fedeznie. https://thehornnews.com/hillary-backer-us-should-pay-for-muslim-migrants/ (A cikket sokan kommentálták, ezek közt egyikük a CIA által kiadott tanulmányra hivatkozva azt sorolja fel, hogy a muszlim bevándorlók az összlakosság számarányához viszonyítva miként viselkednek a befogadó államokban.)

Soros álláspontja és szerepe a bevándoroltatás vonatkozásában ma már nem titok. Bármit is határoznak Soros körei, az végül az USA hivatalos politikája lesz, amit az európai baloldal és számos vezető feltétlenül támogat. Merkel és a EU Bizottsága már régen megkapta a kottát, nyilván Törökország is partner, tehát a java csak most jön.

V.A.

____________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!