Olvasói levelek

Nagyon szépen köszönjük a reagálást.
A szocialista és liberális kisebbség, külsó biztatásokra, – hazát, családot, demokráciát,vallásgyakorlást gyalázva- lázít, ferfoldulást szít szűk körökben.
Ugyanaz a hazudozó, felelőtlen politizálás, szervezkedés, mint nálunk amit az ellenzék művel.

Egyetértünk a Szellemi Honvédők felszólalásával. Köszönjük.
Áldott, szent karácsonyt, békés, boldog új évet kívánunk!
Szeretettel: H. család

___________________________________________________________

Tisztelt CÖF/CÖKA!

Annak idején a Lengyel Nép a törvényes választásával Donald Tusk-ot ki-tus(z)k-olta a hatalomból. A liberál-bolsi hatalom viszont fölfelé, Varsóból egészen Brüsszelig tus(z)k-olta Tusk-ot, hiszen Brüsszelben ilyen emberekre van nékik szükségük.

Így tud megvalósulni:

  • a Tusk-os offSoros paktum, majd pedig a kormánybuktatás,
  • a láthatatlan „szakértői kormányzás” nyomása révén a kormánybuktatás
  • az esetleges Majdan-tér, ebből adódóan a kormánybuktatás. (Érdekes módon kísérteties az egybeesés: két éve 2014. dec. 16-ra szerveztek az itteni kripto-komcsik egy tiltakozó, kormánybuktató tüntetést, amely egy budapesti majdan lett volna…)

A „szakértői kormányzásban” Magyarországról kik vesznek részt és milyen hatékonysággal? Ismeretes, hogy a ”gyermekvédő”, szociológus Herczog Mária például az ENSZ-nél elsőként jelentette föl Lengyelországot a csecsemőmentő inkubátorok kihelyezése miatt: http://www.magyarkurir.hu/hirek/az-ensz-az-ujszulottmento-inkubatorok-felszamolasara-szolitotta-fel-lengyelorszagot.

Jövőre Szent László éve lesz: http://www.magyarkurir.hu/hazai/2017-szent-laszlo-eve-lesz. A szent lovagkirállyal akar szembeszállni az offSoros, liberál-bolsi banda?

Nem ismeri ez a banda a Częstochowai Fekete Madonna csodáját a svéd invázió (Özönvíz/Potop) ellen?

Nagyon gratulálok a tiltakozó aláírások megszervezéséhez! Érezzék a lengyelek, hogy nem hagyjuk őket magukra, hanem kiállunk mellettük és a győzelmüket kívánjuk!

Adja Isten, hogy mielőbb minél több aláírás gyűljön össze!

Munkájukhoz minden szépet és jót, valamint sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:

Dr. M. E. M.
__________________________________________________________

Levelezés facebook-on:

T.J.: A lengyeleknek is javasolnám, a normálisan és felelősen gondolkodó, valamint a felnőtt emberekhez méltóan megnyilvánuló és nagyon jól működő BÉKEMENETÜNKHÖZ hasonló, összefogást és reagálást!!!

J.D.: Hajrá Lengyelek! Ne engedjetek a liberális erőszaknak! Nálunk is próbálkoznak de nem engedjük! Minden médiában védjétek magatokat ! Magyarázzátok az embereknek hogy mit akarnak az országgal tenni ezek a fizetett bérencek! Kitartás Ha szükséges Békemenet! <3

D.I.: Mintha feltünt volna az bejátszásban Good Frend úr ?

T.V.: Igen, hát akkor meg van, soros bérenc megérkezett, de bízom benne, hogy nem sikerül a mocskos tervük. Ott is egy békemenetet kell összehozni, de gyorsan a Kormányuk mellett!!! Úgy mint ahogy mi véghez vittük.

__________________________________________________________

T. CÖF-CÖKA!

Visszatérek az évzáró -díjkiosztó szellemi-honvédő ünnepségünkre.
Először is elismerésem a színvonalas rendezvényért,beleértve a műsort,műsorvezetést,beszédeket és az állófogadást is.

Külön kiemelem az ajándék könyvet-a CIVILITIKA címmel- mely olyan értékes,hogy -ha lehetőség lenne rá, fordíttatni és megjelentetni kéne legalább a világnyelveken./német,angol,francia,spanyol/ ! ! ! Köszönjük! ! !

Tisztelettel:M.I.
___________________________________________________________

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!