Olvasói levelek

Nem a magyar állam tett földönfutóvá sok ezer embert.
Álszent humán tiltakozás helyett joggal várjuk el a tettesektől, helyzetük rendezését.
Nemzetközi szerződésben vállalt befogadásukat.
Tisztelettel: Dr B.T.

______________________________________

Én annak is örülnék, ha Amerika nem telepítene Magyarországra semmilyen fegyvereket, s békében hagyná élni Magyarországot. Nem örülnék, ha Ukrajna sorsára jutna az ország.
D.B-né
_____________________________________

Sohasem tagadtam, hogy immár 26. éve – 1989. június 16-a óta – orbánista vagyok, így most is nemzeti konzultáltam vele, de most a határaink védelmére hozott intézkedéseit lassúnak, elégtelennek és elsősorban PR szagúnak érzem. Mivel orbánista vagyok, persze találok erre magyarázatot: alkalmazkodni kell az EU jogszabályokhoz. A baj, hogy nem ismerem – nem ismerteti meg velünk – ezeket az EU jogszabályokat. Ha valaki ismeri, részletesen közölhetné velem.
M.J.

______________________________________

Tisztelt Alapítvány és Fórum!

Csalódással és felháborodással vettem a hírt melyet a médiahatóság ügyfélszolgálata is büszkén megerősített, hogy a Duna World csatornát nem kell a szolgáltatóknak a portfolióukban kötelezően belefoglalni. Kérném a Fórumot hogy kezdeményezze ennek megváltoztatását,a kötelezővé tételt és ha szükséges a törvénymódosítást. Ennek a kérésnek teljesítése elvárható egy nemzeti kormánytól meg egy Nemzeti Média hatóságtól ha már az RTL ből három csatorna is neveli a népet.
Tisztelettel: dr H.B.

_________________________________________

T.CÖF-CÖKA!

Teljes mértékben egyetértek a multikulturalizmussal kapcsolatos cikkben közöltekkel,nagyon remélem kormányunk SZINTÉN, ÉS MEGTESZI A SZÜKSÉGES INTÉZKEDÉSEKET!

Tisztelettel:M.I.

_________________________________________

Tisztelt Cím!
Nézem a TV-ben, amint szinte mindegyik ellenzéki párt, sőt még a NANE képviselője, vezetője is, felháborodva nyilatkozik, hogy Németh Zsolt bizonyára nem tekinti a nőket egyenrangúnak a férfiakkal, a tusványosi „nyilatkozata” miatt, amiben csak egy székely mondást idézett, aminek a lényege az, hogy ne keverjük össze a dolgokat, úgy is mondhatnám, hogy a szezont a fazonnal.
Azért ha valamennyi hülyeséget nyilatkozó ellenzéki párt képviselőjébe szorult volna némi tájékozottság, akkor tudniuk kellene, hogy a magyar nyelvben és főleg a székelyek nyelvezetében, akik még őrzik a régies kifejezéseket, Az ember férfit jelent, az asszony pedig asszonyt, nőt.
Tehát, ha ezt a mondást értenék, akkor tudnák, hogy ez a mondás azt jelenti, hogy az asszony nem férfi, (bár bizonyos liberális szemléletek szerint ez tök mindegy) a sör nem ital, (nyilván az ital a bor meg a pálinka) és a medve nem játék, (mert hogy képes megölni az embert).
Mielőtt a nyilvánosság elé tárnák a tudatlanságukat és marhaságokat nyilatkoznak, talán jobb lenne tájékozódni.
Sajnos ezzel a nyilatkozattal a saját ostobaságukat tárták az ország elé.
Remélem, hogy az ostobaság nem futótűzként terjed csak azért, hogy felháborodhassanak.
De azért a nyilatkozóknak alaposan sikerült lejáratni magukat és bizonyítani a tanulatlanságukat.
További szép napot!
Üdvözlettel: M.L.

______________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA!
A több mint egymillió ember mögött, akik a kérdőiveket visszaküldték, még további sok-sok ember áll, családtagok, ismerősök, azonosan gondolkodók.
Ezért, lényegében, még sokkal több ember azt gondolja, azt akarja, hogy ezt a teljesen szabályozatlan bevándorlást alaposan és lényegesen le kell csökkenteni, sőt, meg kell szüntetni, meg kell akadályozni.
Tisztelettel:
Dr. D.Á.

______________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!