Olvasói levelek

Tisztelt  Alapítvány !
Tisztelt CÖF !

Szeretnénk tudatni Önökkel, hogy a budapesti nem sorosista civil szervezetek tagságát felháborítják a budapesti roncs koalíció tervei, amelyekkel most éppen az elnyert Atlétikai Világbajnokságot szeretnék aláaknázni az új stadion megakadályozásával.

Meg szeretnénk mutatni, hogy Budapest lakói sokan, sok ezren nem értenek egyet ezzel a tervezett döntéssel.
Szeretnénk Önökkel tudatni, hogy amennyiben az Önök szervezésében a Budapesti Városháza elé  az  „Atlétikai stadion megmentésért”  tömegdemonstrációt szerveznek, úgy minden erőforrásunkkal annak szervezésében hajlandóak vagyunk részt venni, ennek keretében csak Wekerle városrészből, az egyesületünk 130 fős tagsáságból minimum 50-60 fővel vennénk részt a tiltakozásban.

Szeretnénk segíteni a sportnak, a kormánynak, egyszersmind megmutatni, hogy a Fővárosban van ellenzéke a gyurcsány-bandának.

Várjuk és reméljük, hogy gyorsan élére állnak a kezdeményezésnek.

Vitéz Tamás, elnök
Wekerlei Polgári Egyesület

_____________________________________________________________________

Tisztelt Címzett!
Kedves Barátaim!

a „Választás után” c. írással tökéletesen egyetértek.

Én ugyan nem vagyok Budapesti, de Magyar állampolgár vagyok és Békéscsabai!
Azóta sem tudom megemészteni, hogy Szép Fejlődő Fővárosunk, és még több meghatározó városunk is, átbillent az ellenzéki oldalra!

Én is tisztelettel kérem a FIDESZ Vezérkarát, hogy alaposan elemezze ezt a nyomorúságos helyzetet, és sürgősen változtasson, javítson ezen a mostani állapoton.

Azt hiszem van jó pár politikusunk, akiket egy kicsit hátrább kellene sorolni, mert Ők is „hozzájárultak” a sikertelenséghez.
Ma már nem elég jópofáskodni,szép nagyokat mondogatni!
Új felfogás kell, új jelszavak kellenek, új plakátok kellenek, újabb hiteles Arcok kellenek, és még több munka kell.

Még szerintem semmi sem késő!

De nem lehet halogatni semmit, mert ezek a nyakunkra nőnek, elszívják előlünk a levegőt, és kíméletlenül letaposnak bennünket.
Tudom, hogy ez nem egy egyszerű feladat, de én továbbra is bízom a mi Viktorunkban, és az Ő szervezőképességében, határozottságában!

Barátsággal: Sz.B.
______________________________________________________________________

Kérem, kezdeményezzenek azonnali népszavazást BUDAPEST lakossága részére- ahogyan az Olimpia ügyében is történt – hogy minden előkészületben levő beruházást be lehessen  fejezni.
Beleértve a Délbudai Kórházat is. Én budaörsi lakos vagyok – és torontói is -, ezért nem áll módomban ez ügyben bármit is tenni. Mérhetetlen károkat okozna az országnak ezek leállítása. Sajnos, az ellenzékkel szemben nem szabad úriemberként viselkedni.

Békemenet ezen most nem tud semmit segíteni. Minden fórumon, az összes internetes csatornán, világosan el kell magyarázni a károkat, hogy a fiatalok is fel tudják fogni, mit reszkíroznak.

Sok sikert kívánok magunknak.

Üdvözlettel: F.J.
______________________________________________________________________

Üdv minden kedves szereplőnek.

Elolvastam néhány hozzászólást. Teljesen egyetértek a felvetett problémákkal. Szó szerint bealudtak a Fideszes aktivistáink, tovább is megyek a kampányfelelős is. Bezzeg Gyurcsányék, hát akármennyit is iszik jól spanolja. Jó lesz ha mi is belehúzunk, mert mindjárt itt lesz 2022. Nem szeretnénk egy 2002-őt.

Üdv. P.-né
_____________________________________________________________________

Jó napot kívánok!

Az elmúlt hetek történései, a konzervatív oldal szerény megjelenése a belpolitikában írásra inspirált.

Nem várhatjuk el, hogy OV egyedül viseljen minden harcot. Ha nincs központi szervezés akkor mi civilek védjük meg Budapestet a rombolástól! Az ellenzéket permanensen mozgósítani lehet, mi meg csendben meghúzzuk magunkat. Igen is közös akarattal és kiállással védjük meg pl. Szt.István szobrának elhelyezésére irányuló eredeti törekvésünket. Ez nem budapesti hanem országos ügy egyetlen idegenszívű fő, vagy kerületi polgármester szubjektív döntése sem befolyásolhatja a terv végrehajtását!

Annyiszor menjünk tüntetni valahányszor ilyen nemzetellenes szándékot kell megakadályozni. Nekünk is jár a vélemény nyilvánítás szabadsága. Azért tömörülünk civil szervezetbe mert az egységnek ereje van, éljünk vele!

Nem lehetünk gyengék mert földbe taposnak. Az októberi szavazatok aránya is azt mutatja, hogy itt Bp-en sem vagyunk sokkal kevesebben mint ők.

Kérem ne késlekedjünk!

Üdvözlettel: R.M.
______________________________________________________________________

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!