Nyílt levél Ursula von der Leyen asszonynak, az Európai Bizottság elnökének

A lengyel határ megostromlása túlmutat a klasszikus migráns kérdés megoldásának, békés rendezésének lehetőségein. A CÖF-CÖKA, amely a magyarországi békemenetek szervezője, azon véleményének ad hangot, hogy most nemcsak Lengyelország határainak megvédéséről van szó, mert a jelenség egyenlő az Unió 27 tagországának megtámadásával.

Nem lehet kétséges, hogy azonnali cselekedetekkel kell reagálni. A migránsok csapatának szervezése, valószínű kiképzése, majd a belarusz erőkkel felvezetése Lengyelország és az Unió határára, megkérdőjelezi az Európai Unió lakosságának biztonságát.

A NATO szigorú fellépését várjuk, mielőtt a határkonfliktus problémáit az Európai Unió illetékesei Lengyelországra hárítanák.

Fő kérdésnek tekintjük, hogy az Európai Bizottság, élén von der Leyen asszonnyal, vállalja a rábízott és magáénak tekintett felelősséget, ha intézkedések hiányában fegyveres összeütközésre kerül sor. Miközben Lengyelországnak feladata az Unió és saját határainak megvédése, rákényszerülhet a hadsereg bevetésére is.  Mielőtt az első lövés eldördül, döntsön az Európai Bizottság arról, hogy a határkerítés megépítéséhez hozzájárul és azt minden eszközzel támogatja.

Véleményünk szerint már nem migránskérdésről kell tárgyalni, hanem az Európai Unió szervezett megtámadásáról, lakossága elleni invázióról.

Látható, hogy politikai és ideológiai erők támogatják és szervezik, félrevezetett és beszervezett emberekkel, földrajzi értelemben is szülőföldjeink elfoglalását.

Józan intézkedéseket követelünk, amelyek eredményesek az újkori honfoglalás visszaszorítására, a párhuzamos társadalmak kialakításának megakadályozására és megvédik a zsidó-keresztény civilizációt.

Lengyelország és Fehéroroszország határán jeleznünk kell a velünk egyetértő uniós állampolgárok, civilek üzenetét, és ki kell tűznünk a tagállamok zászlaját is. A CÖF-CÖKA ezért a Lengyel Köztársaság nagykövetségének átad egy magyar zászlót, civil üzenetünk és együvé tartozásunk jelképeként.

CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!