Nem nagyon vagyok meglepve…

Tisztelt Honfitársaim!
Megmondom őszintén, nem nagyon vagyok meglepve, hogy megszűnt a facebook oldal.
A médiát nagyrészt – és főleg az úgynevezett fórumokat, ahol a mediátor inkább cenzor, – olyanok tartják kezükben, akik hetet-havat összehordanak, semmiféle aljas hazugságtól nem riadnak vissza, sokszor útszéli hangon ócsárolnak, becsmérelnek olyan embereket, akik nem fogadják el a hazugságaikat, az emberek félrevezetését, miközben azt harsogják, hogy nálunk nincs szólásszabadság. Külföldön lejáratják saját hazájukat, (már ha egyáltalán annak tekintik és nem valamiféle húsos fazéknak, amit fenékig ki kell üríteni).
Nem csodálkozom, mert engem is kitiltottak több helyről ha megpróbáltam őszintén leírni a véleményemet. Kitiltottak a Magyar Nemzetből, kitiltottak az index egyik fórumából, ahol a nyugdíjasokat folyamatosan megalázták, ócsárolták és azt szajkózták, – főleg a moderátornak nevezett cenzorok, – hogy a nyugdíjasok egész életükben semmit nem dolgoztak, nekik elegendő 20000Ft és napi egy tál leves, valamint egy hely az elfekvőben. Ezeket az aljas, primitív hozzászólásokat egyszerűen nem tudtam elviselni és folyamatosan ellenvéleményem volt. (Ez a topic a „radikális nyugdíjcsökkentést” címet viseli, ahol agyament hozzászólók folyamatosan azt szajkózzák, hogy mindenki tartsa el a saját szüleit, mert a nyugdíjasoknak semmi nem jár, hiszen soha nem dolgoztak.) Miután folyamatosan ellentmondtam, kitiltottak.
Az indexen több olyan topic is van, amelyben a hozzászólók undorító módon becsmérelik az országot, az eredményeket elért kormányt, meghazudtolva a kőkemény tényeket.
A Magyar Nemzet fórumáról is kitiltottak, mert folyamatosan ellenvéleményem volt a hozzászólókkal szemben, próbáltam a tájékozatlan hozzászólóknak normális hangnemben ellenérveket felhozni.
Természetesen, az ilyen orgánumok demokráciát és szólásszabadságot követelése jegyében.
Ezek után én magam töröltettem magam a facebook-ról, mert azt sok ostoba, félművelt, tájékozatlan, rosszindulatú és hazaáruló megjegyzést már nem vette be a gyomrom.
Úgy látom, hogy nagyon sokan meg vannak zavarodva. Sajnos sok ember olyan, hogy ha kap 1000Ft-ot, azt elfogadja, hogy neki ez jár. De ha valamiért, – mondjuk az ország adósságainak a kifizetésért amit a bal…oldalnak köszönhetünk egy forintot kérnek, azért fel vannak háborodva.
A balliberális oldal, (bár szerintem se nem bal, se nem liberális, csak addig, amíg a saját érdekéről van szó) minden lelkiismeret furdalás és szemrebbenés nélkül képes olyan hazugságokat terjeszteni, aminek semmiféle alapja nincs. Az ellenérveket eleresztik a fülük mellett, mindig kitalálnak valamilyen újabb hazugságot, csak hogy övék legyen az utolsó szó.
Nem vagyok meglepve, hiszen a nyolcadik x-ben, már megtapasztalhattam az ilyenek hazug megnyilvánulásaikat, akik sokszor egy tál lencséért az édesanyjukat is elárulnák.
Úgy látszik, hogy az ilyen embereknek nem is kell vezető, ők ösztönösen, saját kútfőjükből is képesek aljasok lenni. Sajnos, azt tapasztaltam, mintha az emberek elhülyültek volna, a szólásszabadságot összetévesztik a hazugságszabadsággal. Főleg azok, akik a szólásszabadságot követelik.
Sajnos, sokkal több a hazug, aljas ember, a hazaáruló, mint a hazájára, magára, a saját szavai hitelére valamit is adó tisztességesebb.

Tisztelettel: M.L.
________________________________________

Miért „megyünk le kutyába” mi is?????!!!!!!! A nevüket NEM vállalók, a köpködők, az arctalanok nekünk nem partnereink!!!!!!! Minél kevesebb „felületet”, lehetőséget adjunk nekik, mert csak visszaélnek vele!!!!! Hát tanuljunk már végre!!!!! Tudom, sok a felkiáltójel, de ez nem véletlen. Kezdek aggódni, pedig ez eddig nem volt jellemző rám.
T.J.

________________________________________

Talán tényleg megfutamodás a FB oldal bezárása…
A közmédia talán túlságosan is rózsaszín képben tüntet fel dolgokat, és bizony sok honfitársunk van akiknek az élet finoman szólva még most sem „fenékig tejfel”. Őket a pozitívumok folyamatos sulykolása nem fogja meggyőzni, sőt talán inkább eltántorítja.

A 2014-es győzelem óta volt pár olyan kormányzati döntés, ami érthetetlen vagy a tálalás módjában, vagy teljes egészében… mintha nem lenne 4+4 év kormányzás már a hátuk mögött.
(„internet”adó, autópálya díjak, vasárnapi zárvatartás, felsőoktatás átalakítása, bizonyos szakok megszüntetése, stb.) Sokszor kifogásolják az ellenzők, hogy hol vannak a hatástanulmányok, az egyeztetések, és én úgy érzem, hogy nem alaptalanul.

A FB oldalon talán helye lehetne ilyen kritikáknak is, teret nyitva értelmes vitáknak, hozzászólásoknak. A trollokat pedig úgyis minősíti a stílusuk… (Sajnos a véleménynyilvánítás szabadságát sokan egyébként úgy értelmezik, hogy felelőtlenül lehet szidni, ócsárolni a másikat — ez nem csak a politikai oldalakra igaz, bár ott fokozottabban.) Küldetés oldalról is lehet nézni a dolgot: „ti vagytok a Föld sója… és ha a sót ízét veszti…”

Üdvözlettel: Sz.Zs.

________________________________________________

Tisztelt CÖF-CÖKA vezetősége
Koszonom szepen az emaileket es tajekoztatast. Azok koze az emberek koze tartozom, akik jelentos idot es energiat fektetnek abba, hogy pl a kulfoldi sajtoban megjelent cikkekre reagaljak es azt vettem eszre, hogy kevesen vagyunk ilyenek. Van arra lehetoseg, hogy hasonloan gondolkodo COF-os tagokkal egy „akciocsoportot” letrehozhassunk?

A Facebook oldal megszuneset sajnalom, de ugyanakkor nem ertem, miert nem alkalmaz az oldal egy adminisztratort, aki azonnal torli a minosithetetlen kommenteket. Biztos lenne ra eleg jelentkezo. Egyes ellenzeki Facebook oldalakon, (pl Gyurcsany) 5 percnel tovabb nem marad kormanyparti hozzaszolas, pedig nem utkozik a moderalas alapelveibe.
Udvozlettel: B.M.
London

_________________________________________________

TISZTELT CÖF-CÖKA.

ENGEM AZ ÉLET ARRA TANÍTOTT,HOGY SOHA SEMMIÉRT AZ IGAZAMAT FELADNI NEM SZABAD
JÓ MEG IS KAPTAM A JUTALMAM ÉN IS MINT A NAGYSZÜLEIM ÉS A SZÜLEIM,NEKEM SEM MARADT CSAK A BECSÜLETEM.
AKKOR IS AZT MONDOM A FACEE-T NEM SZABAD FELADNI EMBER ILYEN IS VAN MEG OLYAN IS.HA MINÉL TOBBET KOMMENTELÜNK AZ IGAZUNK MELLETT ANNÁL TÖBBET SEGÍTÜNK ORBÁN VIKTORNAK,MERT ÉN ÚGY ÉRZEM,HOGY BENN IS ÉS KÜLFÖLDÖN IS KELL EGYRE JOBBAN A MELLETTE ÁLLÁSUNK.

EGYRE TÖBB MUNKA KELL ÚJRA,MERT HA LANKADUNK,ÉS AZ ÖSSZETARTÁSUNK LAZUL, CSAK ERRE VÁRNAK NÉMELYEK

TISZTELETTEL:V.F.-né

___________________________________________________

Sajnálom,hogy eltüntek a Facebook oldalról,ezután csak a ballibsik komentjeit lehet majd olvasni?Remélem a neten azért fogok Önökről hallani!
Egy lelkes „Békemenetelő”

___________________________________________________

Szellemi Honvédő vagyok,büszke vagyok rá, de soha sem szerettem komenteket,és facebook –oldalt mert mindig azt láttam a vélemény nyilvánítás okán a gonoszság, az irigység,a gyülöletbeszéd a napirend,tehát én gratulálni tudok a döntés mellett.
T.A.-né

__________________________________________________

Tisztelt Civil Összefogás!
Elolvastam a megszüntetésről szóló értesítést. Tudom nem CÖF szűnt meg hanem csak facebook oldala. Helyeslem, ilyen kommenteket nem lehet nap mint nap hányinger nélkül elolvasni. Reméljük valamikor már leszállnak rólunk, és nyugodt éltünk lehet. További jó munkát , és szép napokat kívánok
Tisztelettel: G.M.

 

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!